"Περί Aνέμων και Yδάτων"

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by mikrosa »

Ποιου εν τουτο???
1.jpg
1.jpg (34.23 KiB) Viewed 6902 times

bassman

Post by bassman »

mikrosa wrote:Ποιου εν τουτο???
1.jpg
Τέλειο. :clap:
I'd rather be fishing!

admin
Site Admin

Post by admin »

Είσχε το ο Ρολάνδος και επούλησε το του Βύρωνα νομίζω αλλά εκλέψα του το και νομίζω βασικό ύποπτος εν ο largemouth :lol:

C&R

Post by C&R »

:lol: :lol: :lol:

caveman

Post by caveman »

Επίαμεν σήμερα με έναν παρέα Γερμασόγεια να πιάμεν κοτζινόφτερα για να ταϊσει ο πελλός το ΜΠΕΝΓΚΑ(Hydrocynus Goliath ) του, και εγίναμεν μάρτυρες της πιο μεγάλης σφαγής νεαρών ζάντερ που έγινεν ποττέ Γερμασόγεια(ή, τουλάχιστον έτσι νομίζουμε).

Δύο άτομα, επιάσαν πέραν των 100 μικρών ζάντερ, από 100 μέχρι 250 γραμμάρια.

Έπιασα το ΤΑΘΕ, αλλά άρκησα να τους πιάσω, ως που να έρτουν που το Ζύγι, οι Ρουμάνοι εφήαν.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Greg

Post by Greg »

αντενα και μικρο ψαρι ή σκουλουκουι φανταζουμε και μες τους θαμνους? τουτη εν παλια μεθοδος που την δουλευκουν και στην ευρετου

νομιζω αδικα μαραζωνεις και χαλας την υγεια σου
Esox Lucius

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:Επίαμεν σήμερα με έναν παρέα Γερμασόγεια να πιάμεν κοτζινόφτερα για να ταϊσει ο πελλός το ΜΠΕΝΓΚΑ(Hydrocynus Goliath ) του, και εγίναμεν μάρτυρες της πιο μεγάλης σφαγής νεαρών ζάντερ που έγινεν ποττέ Γερμασόγεια(ή, τουλάχιστον έτσι νομίζουμε).

Δύο άτομα, επιάσαν πέραν των 100 μικρών ζάντερ, από 100 μέχρι 250 γραμμάρια.

Έπιασα το ΤΑΘΕ, αλλά άρκησα να τους πιάσω, ως που να έρτουν που το Ζύγι, οι Ρουμάνοι εφήαν.
Ωραία. Να ξειλίφκουνται σιγα σιγά... Εγινεν που έγινεν το λάθος να μπουν Γερμασόγεια, ας τα πιάσουν να καθαρίσει ο τόπος... :evil:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Greg

Post by Greg »

που ζυγι να παν γερμασογεια? εν ειχε ποιο κοντα σταθμο? :lol:
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

Για κάποιο λόγο εν εμπορούσαν τζίνοι της Λεμεσου ρε, πάντως μπράβο των παιθκιών που το Ζύγι που ήρταν.
Greg wrote:αντενα και μικρο ψαρι ή σκουλουκουι φανταζουμε και μες τους θαμνους? τουτη εν παλια μεθοδος που την δουλευκουν και στην ευρετου
νομιζω αδικα μαραζωνεις και χαλας την υγεια σου
Με κομμάτι κοτζινόφτερο, σε λασποβυθό στο ένα μέτρο βάθος... όντως, έννεν κάτι νέο η μέθοδος. Τζίνον που με εξάφνιασε, ήταν οτι ΟΥΛΛΑ τα ψάρκα επιάσαν τα ακριβός μπροστά τους, χωρίς να κάμουν ούτε ένα βήμα πάρα πέρα, ΑΚΡΙΒΟΣ στο ίδιο σημείο τόσα πολλά ζάντερ δεν εξαναδα ποττέ μου.
==ΤΟΥΡΝΑ==

Greg

Post by Greg »

caveman wrote: Με κομμάτι κοτζινόφτερο, σε λασποβυθό στο ένα μέτρο βάθος... όντως, έννεν κάτι νέο η μέθοδος. Τζίνον που με εξάφνιασε, ήταν οτι ΟΥΛΛΑ τα ψάρκα επιάσαν τα ακριβός μπροστά τους, χωρίς να κάμουν ούτε ένα βήμα πάρα πέρα, ΑΚΡΙΒΟΣ στο ίδιο σημείο τόσα πολλά ζάντερ δεν εξαναδα ποττέ μου.
μαζεψε και συ για περαιτερω εμπλουτισμους ;)
Esox Lucius

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Greg wrote:
caveman wrote: Με κομμάτι κοτζινόφτερο, σε λασποβυθό στο ένα μέτρο βάθος... όντως, έννεν κάτι νέο η μέθοδος. Τζίνον που με εξάφνιασε, ήταν οτι ΟΥΛΛΑ τα ψάρκα επιάσαν τα ακριβός μπροστά τους, χωρίς να κάμουν ούτε ένα βήμα πάρα πέρα, ΑΚΡΙΒΟΣ στο ίδιο σημείο τόσα πολλά ζάντερ δεν εξαναδα ποττέ μου.
μαζεψε και συ για περαιτερω εμπλουτισμους ;)
Τελικά πραγματικά δεν ξέρω αν εν οι ράτσες η καταστροφή μας ή οι μ!#$%$%^%^ς που κάμνουμε εμείς οι ίδιοι :snooty: . Ελπίζω κάποτε να μεν κλαίμε με τα λάθη μας.... Γιατί πολλές φορές πάει η στάμνα στο νερό, μια φορά εννά σπάσει και επήαν ούλλα... :evil:

caveman

Post by caveman »

Το ζάντερ δεν χρειάζετε να πάει πούποτε αλλού. Ήδη υπάρχει σε περισσότερα φράγματα από όσα θα θέλαμε.
==ΤΟΥΡΝΑ==

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:Το ζάντερ δεν χρειάζετε να πάει πούποτε αλλού. Ήδη υπάρχει σε περισσότερα φράγματα από όσα θα θέλαμε.
ΣΩΣΤΟΣ! :clap: Eλπίζω να το εννοείς Χαραλάμπη μου.... 8-)

caveman

Post by caveman »

(CyBasser) wrote:
caveman wrote:Το ζάντερ δεν χρειάζετε να πάει πούποτε αλλού. Ήδη υπάρχει σε περισσότερα φράγματα από όσα θα θέλαμε.
υγ: Και λαβράκια έχει σε πολλά περισσότερα φράγματα από όσα θα πρεπε. Γενικά το θέμα με τα αρπαχτηκά εξέφυγεν!
==ΤΟΥΡΝΑ==

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:
(CyBasser) wrote:
υγ: Και λαβράκια έχει σε πολλά περισσότερα φράγματα από όσα θα πρεπε. Γενικά το θέμα με τα αρπαχτηκά εξέφυγεν!
Λαβράκια θα πρέπει να έχει (ως το κύριο αρπακτικό βάσει των Κυπριακών συνθηκών) σε όλα τα φράγματα με χωρητικότητα άνω του 1.5 εκατομμυρίου. Σε μεγάλα φράγματα (άνω των 15εκμ) με αρκετό βάθος θα μπορεί να υπάρχει λουτσιόπερκα η οποία συμπληρώνει την πυραμίδα ως μεγάλο αρπακτικό ανοικτού νερού. Η πέρκα ως μικρό αρπακτικό και χαμηλότερα στην τροφική πυραμίδα μπορεί να αποτελέσει βασικό αρπακτικό στα μικρά φράγματα (κάτω του 1εκμ) και συμπληρωματικό αρπακτικό δεύτερης βαθμίδας στα μεγαλύτερα φράγματα, ενώ δευτερεύων ρόλο αρπακτικού ανοικτού νερού μπορούν να παίξουν και οι πέστροφες ή άσπιοι στα μεγάλα φράγματα. Χαραλάμπη, μια χαρά είναι η εξάπλωση των αρπακτικών αυτή την στιγμή με μελανό σημείο την τελείως λανθασμένη και παράλογη τοποθέτηση λουτσιόπερκας στη Γερμασόγεια. Ελπίζω να μην γίνουν άλλα λάθη, ανκαι δυστυχώς πιστεύω ότι ήδη έγιναν... :evil:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”