Πρώτο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαυρακιού P.M. OUTDOORS

EVANTHIS LOIZOU

Re: Πρώτο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαυρακιού P.M. OUTDOORS

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Καλη σας μερα και απο μενα απο Αθηνα :D :D
Προσωπικα νομιζω οτι ειναι λογικο το αιτημα.
Μπορει να θεωρηθει ειδικη περιπτωση και να μην αποτελεσει προηγουμενο για το μελλον.
Μιληστε το με τον Γιαννη και τα λεμε :)

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

psarakas wrote:
psarakas wrote:Λόγω των εορτών του Πάσχα, γίνεται σκέψη να δωθεί κατ' εξαίρεση παράταση μίας μέρας για προπόνηση....
Η πρόταση είναι μόνο για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Και ο λόγος είναι αυτονόητος. Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα δεν νομίζω να προσφέρονται για προπόνηση, ειδικά σε όσους είναι οικογενειάρχες και σε όσους μένουν μακριά από τον Κούρρη. Δίνοντας την Δευτέρα που είναι αργία για τους περισσότερους δίνεται η ευκαιρεία προπόνησης για πολλούς που δεν θα μπορέσουν να πάνε τις προηγούμενες μέρες. Αν εξακολουθεί η ένσταση και επειδή δεν υπήρχε άλλη απάντηση από άλλο διαγωνιζόμενο, ενημέρωσε μας Ρολάν και απλά θα ακυρωθεί η εισήγηση χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Φιλ φρι παιδιά! Ξεκαθαρίζω ότι δεν ήταν ένσταση! Εμένα όπως είπα με βολεύει (θα πήγαινα Μεγάλο Σάββατο μετά από νυκτέρι, τώρα έχω ακόμη μια μέρα!) έτσι είμαι υπέρ του να δοθεί! Αυτό που είπα ήταν ότι είναι περισσότερο "δεοντολογικό" θέμα, να διατηρήσουμε μια στάνταρ κατάσταση, σε όλους τους διαγωνισμούς. Δεν είμαι εναντίον, έπαιξα λίγο "δικηγόρο του διαβόλου", πρέπει κάποιος να κρατά αυτή την θέση :lol: :lol: :lol: Τι θα γίνει εάν στο μέλλον προκύψει άλλο θέμα το Σ/Κ πριν από τον διαγωνισμό και δεν είναι αργία η επόμενη? Πάλι θα δίνεται η Δευτέρα? Εάν δεν υπάρχουν αληθινές ενστάσεις ως την Δευτέρα (αφήστε να το δούν / μάθουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι) προχωρείστε και ανακοινώστε το "επίσημα" για να προγραμματιστούμε ανάλογα. Μια εισήγηση: Ρίξτε την ιδέα και στην σελίδα στο facebook, εκεί πιστεύω παρακολουθούν περισσότερα άτομα τα περί διαγωνισμού.

Πάντως πιστεύω ότι εκεί που όλοι θα έκαναν προπόνηση σε ένα διάστημα τριων ημερών (Μ.Παρασκευή, Μ. Σάββατο και ίσως κάποιοι το Πάσχα) τώρα θα βρεθούν όλοι εκεί την Δευτέρα του Πάσχα! Θα έχει χάζι, θα περάσουμε ωραία! :P
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

C&R

Post by C&R »

Εγώ πάντως κάμνω σούβλες και την Δευτερα. Κοπιάστε μετά την προπόνηση :lol:

paris91

Post by paris91 »

κάποιος για Κουρρη την κυριακή ?:) ψάχνω παρέα από την λευκωσiα!

caveman

Post by caveman »

Η σημερινή ομαδική εξόρμηση/προπόνηση, έδωσεν πολλά καλά αποτελέσματα, τζιαι εφάνηκαν τα σημεία που κρατούν ψάρια, αλλά, ως τον διαγωνισμό έχουμε πολλές μέρες ακόμα τζιαι με τον ρυθμό που πέφτει η στάθμη θα είναι πολλά διαφορετικά τα πράγματα μέχρι τότε.
Πάντως, αν συνεχίσουν να τσιμπούν έτσι, εν πολλοί που θα φκάλουν τα 5!

Τζιαι, επί της ευκαιρίας, να πω πως, προσωπικά, συμφωνώ με την παράταση μέχρι την Δευτέρα για προπόνηση. Φαίνεται μου πολλά σωστή απόφαση.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

caveman wrote:Η σημερινή ομαδική εξόρμηση/προπόνηση, έδωσεν πολλά καλά αποτελέσματα, τζιαι εφάνηκαν τα σημεία που κρατούν ψάρια, αλλά, ως τον διαγωνισμό έχουμε πολλές μέρες ακόμα τζιαι με τον ρυθμό που πέφτει η στάθμη θα είναι πολλά διαφορετικά τα πράγματα μέχρι τότε.
Πάντως, αν συνεχίσουν να τσιμπούν έτσι, εν πολλοί που θα φκάλουν τα 5!

Τζιαι, επί της ευκαιρίας, να πω πως, προσωπικά, συμφωνώ με την παράταση μέχρι την Δευτέρα για προπόνηση. Φαίνεται μου πολλά σωστή απόφαση.
Κανένα πρόβλημα για την Δευτέρα (αν και φοβάμαι πως δεν θα καταφέρω να πάω τελικά) κι από μένα (αν και είχε λογική αυτό που ανέφερε ο Ρολάνδος!)
Όσο για αυτά που έγραψε ο Χαμπής, συμφωνούμε. Πολλά ψάρια, σε όλα σχεδόν τα σημεία που δοκιμάσαμε, αλλού πιο εύκολα, αλλού πιο δύσκολα, αλλά μέχρι το διγωνισμό, έχουμε ακόμα. Μακάρι να μείνει έτσι για να το χαρούμε, αλλά λίγο δύσκολο

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Καλημέρα παιδειά. Τελευταία μέρα ένστασης η 22/4/2013. Αν δεν υπάρχουν, θα οριστεί επίσημα η Δευτέρα του Πάσχα σαν η τελευταία μέρα προπόνησης.

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Χθεσινή προπόνηση Κούρη μετά από γερό cold front, μου πήρε τρεις και πλέον ώρες να βρω μια άκρη αλλά τώρα που την βρήκα, ελπίζω το Σάββατο 11 του Μάη να περάσει μέτωπο :pray: :twisted: :twisted: :twisted: !!!!

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

"Η Προγνωση μιλα για ψηλες θερμοκρασιες και ηλιοφανεια" :lol: :lol:
Ατε τζιαι αφης τες κατζιηες ρε Ρολαν :wink: :wink:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

EVANTHIS LOIZOU wrote:"Η Προγνωση μιλα για ψηλες θερμοκρασιες και ηλιοφανεια" :lol: :lol:
Ατε τζιαι αφης τες κατζιηες ρε Ρολαν :wink: :wink:
Ψυχρό μέτωπο φίλε το Σάββατο. Χαλάζια. Αέρηδες. Καταιγίδες. Τραμουντάνες. Και καταγάλανους ουρανούς με ζέστη χωρίς αέρα την Κυριακή :twisted: :twisted: :twisted:

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

(CyBasser) wrote:Χθεσινή προπόνηση Κούρη μετά από γερό cold front, μου πήρε τρεις και πλέον ώρες να βρω μια άκρη αλλά τώρα που την βρήκα, ελπίζω το Σάββατο 11 του Μάη να περάσει μέτωπο :pray: :twisted: :twisted: :twisted: !!!!
Χαχαχαχα! :lol: Κι εγώ μαζί σου Ρολάν! :pray:
Μεν του θυμώνετε κύριε Ευάνθη και ξέρει τι λέει τούτος! :wink:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

plenom'metatopsarem? wrote:
(CyBasser) wrote:Χθεσινή προπόνηση Κούρη μετά από γερό cold front, μου πήρε τρεις και πλέον ώρες να βρω μια άκρη αλλά τώρα που την βρήκα, ελπίζω το Σάββατο 11 του Μάη να περάσει μέτωπο :pray: :twisted: :twisted: :twisted: !!!!
Χαχαχαχα! :lol: Κι εγώ μαζί σου Ρολάν! :pray:
Μεν του θυμώνετε κύριε Ευάνθη και ξέρει τι λέει τούτος! :wink:
Thank you partner!
Και η προπόνηση συνεχίζεται σήμερα σε "ελεγχόμενες" συνθήκες, με την σύγκριση συμπεριφοράς διαφόρων jerkbaits me το καλάμι, μηχανή, και νήμα που θα χρησιμοποιηθεί στον διαγωνισμό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως "Not all jerkbaits are created equal"!!! :twisted:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Too little time... Too many lure...
Αλλά ευτυχώς πάντα βρίσκουμε τα σωστά! :wink:
Attachments
Q1a.jpg
Q1a.jpg (176.86 KiB) Viewed 8456 times

dmitri

Post by dmitri »

bravo! well-equipped and well-organized!

C&R

Post by C&R »

Breaking news!!!

A crocodile has been witnessed at Kouris. Photos to follow

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”