Nαι ρε ... θέλουν μαηρισσα του ατμου τζίνα ..και ααααν μαλακόσουνgptochos wrote:Ψαρούδκια έχει πόλικα ο Τρυφωνας εννα τα κανονίσουμεΤο πολυ πολύ εννα τα σύρνω τζίνα πάνω στα κάρβουνα αν πιάνω αέρα κουπανιστό
Εν φοούμε ρε φιλε, σιέρουμε που πολλινίσκουμενgptochos wrote:Εν επολλήνετε ρε Μάριε μεν φοάσε! Εσείς πάτε αποκλειστικά με τα καλάμια ενω εμείς είμαστε ψαροτουφεκάες τρομάρα μας! Όποτε είμαστε αδκιανοί εννα πηαίνουμε![]()
Ρε φίλε εσύ είσαι πιο αρρωστος που εμαςGreg wrote:eχω: 2 καλαμια (1 για κανονικο και 1 για light jigging)
2 μηχανουες (1 για κανονικο και 1 για light jigging)
καμια εξηνταρκα jigs και βαλε, homemade assist hooks που εκαμα, ενα συρταρι γεματο jigging hooks (2misi euro to 1 μερικα) και καμποσα αλλα μασκαραλλικια (solid rings, bearing swivels, leader, νημα varivas 10x10, shrink tubes ktl)
ουτε βαρκα εχω ουτε εξαναπηα για jigging..αλοπως ειμαι βλαμμενος και επιασα τοσες ********ς.
ε σειρα που θα πας παιρνα ποδα να σε εξοπλισω
Ρε Μάριε το ψαροτούφεκκο με τίποτε άλλη η χάρη τουMariosK wrote:Εν φοούμε ρε φιλε, σιέρουμε που πολλινίσκουμεν. Άτε ξαπολάτε τέλεια τα ψαροτούφεκκα τζε κανεί
.
Αφού κόμα εν να ρτεις ΠάφοGreg wrote:eχω: 2 καλαμια (1 για κανονικο και 1 για light jigging)
2 μηχανουες (1 για κανονικο και 1 για light jigging)
καμια εξηνταρκα jigs και βαλε, homemade assist hooks που εκαμα, ενα συρταρι γεματο jigging hooks (2misi euro to 1 μερικα) και καμποσα αλλα μασκαραλλικια (solid rings, bearing swivels, leader, νημα varivas 10x10, shrink tubes ktl)
ουτε βαρκα εχω ουτε εξαναπηα για jigging..αλοπως ειμαι βλαμμενος και επιασα τοσες ********ς.
ε σειρα που θα πας παιρνα ποδα να σε εξοπλισω
Εκάμα τζε γω 2-3 φεγγάρκα "ψαροτουφεκκάς" όταν ήμουν λύκειο αλλά ρε φίλε τωρά που ψαρεύκεις με καλάμι πρέπει να συνειδητοποίησες τζε συ ότι είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράματα.gptochos wrote:Ρε Μάριε το ψαροτούφεκκο με τίποτε άλλη η χάρη τουMariosK wrote:Εν φοούμε ρε φιλε, σιέρουμε που πολλινίσκουμεν. Άτε ξαπολάτε τέλεια τα ψαροτούφεκκα τζε κανεί
.
![]()
Αμα έρτεις μια φορά μαζί μας εγώ νομίζω εννα αρκέψεις εσύ το ψαροτούφεκκο και ας μην πιάσουμε ψάρι! Μόνο και μόνο το γέλιο που σύρνουμε και οι μαλακίες που κάμνουμε αξίζουν όλα τα λεφτά
Πέτρο γιατί η συγκεκριμένη μηχανή δεν κάνει? η εταιρία τις την προτείνει και για jigging MAX DRAG POWER 12kg εγώ δεν έχω ιδέα από το συγκεκριμένο ψάρεμα γιαυτο και ρωτώ?fISHANDCHIPS wrote:Ένας avarege εξοπλησμός για τις συνθήκες της Κύπρου
Καλάμι να πιάσεις ένα που να δουλέυκει πλάνους απο 100-200 γραμμάρια πάνω κάτω
Η μηχανή τζίνη εν καμνει ... χρειάζεσε μια fixed spool σπιννινγ 8000 ... 1:5,2 - 1:5,5 gear ratio περίπου
Οσο για τις multiplier ... σίουρα έχει πολλά καλές αλλά συστήνω σου fixed spool