Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

NIKOLAS HARRIS

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by NIKOLAS HARRIS »

ωραιος ο Ναδιωτης!!εγω πηρα προχτες 2 σαργοπαππουδες λιγο πανω που το επιτρεπομενο οριο συμφωνα με τη φιλη μας!!ξερετε εσεις για ποια μιλω!! :D

μαλιστα ο ενας ηταν τοσο μικρος που καταφερε να καταπιει ενα ολοκληρο μικρο ολοθουριο!! (β!λλ@ της θαλασσας)

ΥΣ: Γιωρκο μου οπως παντα: αφιερωμενοι!!
Attachments
ar.JPG
ar.JPG (40.28 KiB) Viewed 5409 times
ae.JPG
ae.JPG (102.24 KiB) Viewed 5410 times

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

Απαναγία μου!!!! Σορκοί με σφραγίσματα!!! :dance: Εισαι μάστρος ΝΙκόλαε :clap: :clap: :clap:
I live my life a breath at a time

paulos charalambous

Post by paulos charalambous »

NIKOLAS HARRIS wrote:ωραιος ο Ναδιωτης!!εγω πηρα προχτες 2 σαργοπαππουδες λιγο πανω που το επιτρεπομενο οριο συμφωνα με τη φιλη μας!!ξερετε εσεις για ποια μιλω!! :D

μαλιστα ο ενας ηταν τοσο μικρος που καταφερε να καταπιει ενα ολοκληρο μικρο ολοθουριο!! (β!λλ@ της θαλασσας)

ΥΣ: Γιωρκο μου οπως παντα: αφιερωμενοι!!
ΠΟλλα δυνατος Νικολα.. :clap: :clap:

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Μπραβο ρε Νικολα σορκοι με τα μουστατζια τι τεχνικη ρε φιλε? Επειδη εμενα σημερα κοπι ντε βουρ εν εκοντευκα ουτε με πομπες ειχα και καλη καλυψη αλλα αλλοπος εν η μικρες σε διαρκεια απνοιες μου και εν για αυτο. Μονο εχτες εκαταφερα και εκοντεψα σε ενα αλλα εξεψαρισεν. Σημερα η θαλασσα ειχεν καλες ορατοτητες και εν επιασα τιποτε σπουδαιο μονο 5-6 κουρκουνες μαυρες και ενα χταποδι
Rememper always someone waiting for you at home

Giorkos

Post by Giorkos »

α μάνα μου ρε νικόλα....

έβαλεν του βούκκο ο παρέας !!! ....ε τερκάζει του να του πούμε ότι έτρωεν τον ο κώλος του :D

ευτυχώς 'έφαες την παρατήρηση' τζαι φκάλλεις κανένα μουλαρούιν να μου το αφιρεώνεις :D :D :D

την άλλη φορά θα με πάρεις μαζί σου... :wink:

:clap: :clap: :clap: :clap:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

hdemetris

Post by hdemetris »

Ρε Νικόλα Ηρώδη τι εν τούτα τα βρέφη που δολοφόνησες ; :D

Ωραίος :clap:
Who the cap fit
Let them wear it

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

chrysanthos9 wrote:Μπραβο ρε Νικολα σορκοι με τα μουστατζια τι τεχνικη ρε φιλε? Επειδη εμενα σημερα κοπι ντε βουρ εν εκοντευκα ουτε με πομπες ειχα και καλη καλυψη αλλα αλλοπος εν η μικρες σε διαρκεια απνοιες μου και εν για αυτο. Μονο εχτες εκαταφερα και εκοντεψα σε ενα αλλα εξεψαρισεν. Σημερα η θαλασσα ειχεν καλες ορατοτητες και εν επιασα τιποτε σπουδαιο μονο 5-6 κουρκουνες μαυρες και ενα χταποδι
καλα ρε φιλε με ετσι πολλα μποφορ που ειχε σημερα ο Πωμος ηταν καλος;;;

για τα ψαρια φταιει πιο πολυ η εμπειρια ρε φιλε.κ γω εβλεπα μεγαλα ψαρια οταν πρωτοξεκινησα και δεν μπορουσα να τα παρω...πρεπει το ψαρι αλλα και τον τοπο-βυθο που ειναι ενας ζωντανος οργανισμος να τον ψυχολογεις...και να τον κανεις συμμαχο σου πχ.
τον πιο μικρο σαργο απο τους δυο που πηρα δεν τον ειχα δει απο πριν απλα εκαταλαβα οτι η διαμορφωση του βυθου εν ευνοικη για να κρατα καποιο ψαρι και ετσι επεσα καρτερι και μετα απο καποια ωρα (δεν θελω να λεω βαθη και χρονους) ηρθε το ψαρι κ το χτυπησα.

τον αλλο σαργο τον ειδα απο την επιφανεια να μπαινει σε μια σχισμη.δεν βουτηξα κατευθειαν να αναψω φακο κ να τσεκαρω την τρυπα για 2 λογους α) τα ψαρια εγιναν καθηγητες και θα εχανοταν σε σημειο που δεν θα φαινοταν και β) αν το θαλαμι ηταν ευρυχωρο θα εφευγε απο αλλη εξοδο κατευθειαν

ετσι...βουτησα μακρυα απο το στομιο της τρυπας κ εκανα καρτερι εξω που την τρυπα γιατι συνηθως ο σαργος θα εμφανιστει στην εισοδο της τρυπας για να δει τι γινεται. αν δεν γινει αυτο τοτε ηρεμα προχωρας στην εισοδο του θαλαμιου εμφανιζοντας μονο το κεφαλι σου και βαζοντας το οπλο χωρις να το κτυπησεις οπουδηποτε στο εσωτερικο της τρυπας.κ παλι εκτελεις καρτερι εκει χωρις να αναψεις φακο ιδιαιτερα αν η τρυπα ειναι μεγαλη και μπορεις να δεις στο εσωτερικο της.ετσι εκανα κ γω καρτερι στην τρυπα κ εφερα το ψαρι κοντα στη βεργα μεσα σε ενα δαιδαλωδες θαλαμι που βρισκοταν.αν αναβα φακο τοτε δεν υπηρχε περιπτωση να τον παρω.

οπως βλεπεις αυτα ειναι αποτελεσμα πολλων χαμενων ψαριων και πολλων ωρων βυθου.πειραματιστου διαβαζε περιοδικα κανε ερωτησεις και κυριως προπονηση στο νερο κ τα ψαρια θαρθουν απο μονα τους!!!

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Νικόλα θυμάσαι για τον σορκό που σου έλεγα.... επία με ψαροτούφεκο προχτές.. Μιλούμε εγίνηκε καπνός ο παρέας, εμπήκε μέσα στην τρύπα του και εξαναφκήκε... ενώ εβούτισα ακόμα τέσσερις φορές χωρίς ψαροτούφεκο και αλλό λίο να τον χαιδέψω ένα πράμα!!! Νομίζω εν να τον κάμω pet!! :lol:

markos07

Post by markos07 »

Είσαι λεβέντης. Κανόνισε να είσαι σε φόρμα και την άλλη εφτομά που εν να ερτεις Θεσσαλονίκη.

Α και όταν ψήσεις τους σορκούς βάλε καμιά φώτο να σου πω πόσα γραμμάρια ένει

Giorkos

Post by Giorkos »

markos07 wrote:Είσαι λεβέντης. Κανόνισε να είσαι σε φόρμα και την άλλη εφτομά που εν να ερτεις Θεσσαλονίκη.

Α και όταν ψήσεις τους σορκούς βάλε καμιά φώτο να σου πω πόσα γραμμάρια ένει
εν άλλου τούτη τη δουλειά.......

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Φιλε Νικολα η θαλασσα στον τοπο που επια ηταν λαδι εν κολπος και εν πιανει ο καιρος ανω ευχαριστω για τις πληροφοριες ατε το Σαββατο παλε να βουτισω 8)
Rememper always someone waiting for you at home

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

konstantinos kalogir wrote:Νικόλα θυμάσαι για τον σορκό που σου έλεγα.... επία με ψαροτούφεκο προχτές.. Μιλούμε εγίνηκε καπνός ο παρέας, εμπήκε μέσα στην τρύπα του και εξαναφκήκε... ενώ εβούτισα ακόμα τέσσερις φορές χωρίς ψαροτούφεκο και αλλό λίο να τον χαιδέψω ένα πράμα!!! Νομίζω εν να τον κάμω pet!! :lol:

ωστε επιες με το ψαροτουφεκκο πουλλουι μου α?? και εν μ ειπες τιποτε οτι επιες και εν εκαταφερεσ να τον παιξεις αμπα και περιπεξω σε α?? ρε εν καμνεισ για τιποτε καταλαβε το :lol: :lol: :lol: :lol:

την επομενη φορα παρε τροφη μαζι σου και δωστου να φαει αλλα μεν παρεις ψαροτουφεκκο χιχιχιχι

:wink: :wink:

Giorkos

Post by Giorkos »

konstantinos kalogir wrote:Νικόλα θυμάσαι για τον σορκό που σου έλεγα.... επία με ψαροτούφεκο προχτές.. Μιλούμε εγίνηκε καπνός ο παρέας, εμπήκε μέσα στην τρύπα του και εξαναφκήκε... ενώ εβούτισα ακόμα τέσσερις φορές χωρίς ψαροτούφεκο και αλλό λίο να τον χαιδέψω ένα πράμα!!! Νομίζω εν να τον κάμω pet!! :lol:
ώπας....

κωσταντίνο....ήντα μπου εγίνην ???

επρόδωσες τα 'μαϊμουδάκια' σου τζαι έπιαες τα άρματα ???

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

ειπα σου το ρε φιλε αν παεις με ψαροντουφεκο ο σορκος θα σου πει και τη μαρκα ειναι!!! :D

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Εν πραγματικα απίστευτος... Επία με το ψαροτούφεκο, ούτε που τον είδα... Αφήνω το κάπου και ξαναπερνώ χωρίς τπτ μετά που κανένα τέταρτο.. Ήταν εκεί και εβλεπε με επιδικτικά!!! Μετά ξαναπάω λιο σιγά σιγά με το όπλο, είδε με που μακριά εχώστηκε και εν εξαναφκήκε...!!! :lol: Τέλος εν να τον κάμω pet!!
Όχι ρε Γιώρκο τα μαιμουδάκια καλά την έχουν, απλά είπα να ποσκολιστώ λίο και με το ψαροτούφεκο, χωρίς βέβαια να αμελήσω τα υπόλοιπα!!!

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”