Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Antreas

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Antreas »

ε τζεινος ηταν η πρωτη βολη του ζευγαριού μου μετα που 2 μήνες που εχει να μπει στο νερο :oops:
εχει 2 μηνες να παιξω ψαρι λαλει μου εν ε μπορουσα να αντισταθώ :violin:
μετα εσασε ομως ηρτε στα καλα του.

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

:lol: :lol:
Rememper always someone waiting for you at home

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

πολλα ωραιο το σορκουι!μπραβο!!

γιωρκο τζαι στα δικα σου!!! :lol: :dance:

Giorkos

Post by Giorkos »

NIKOLAS HARRIS wrote:πολλα ωραιο το σορκουι!μπραβο!!

γιωρκο τζαι στα δικα σου!!! :lol: :dance:
ευκαριστώ,

εγώ έπήα σήμερα το δείλις για λίο καλάμι-σπινιγκ (επήρα και τα πράματα μου μαζί)...τελικά άφηκα την συζυγο να σπινάρει ται ελαπόρταρα ένα μούρα μπούρα και έν αΣορκό..όι σαν του αντρέα φυσικά....α...εξίπασα τζαι μια σφύρνα επειδή είμουν γυρισμένο που την άλλη και όταν εγύρισα μπροστά μου ...ζβινγκκκ....εν πειράζει...
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

NIKOLAS HARRIS

ζαργανοσαυρος!!!!

Post by NIKOLAS HARRIS »

ρε κοπέλλια πως παμε;;

τι καματε το ΣΚ;;;

παντως η κατάσταση εν απελπιστικη!!!!εβρεξε τοσο πολλα φετος υποτιθεται εχει τροφη για τα ψάρια!!κουρκουνες εφανίκαν πολλες ουλλος ο κοσμος πιαννει με τα καλαμια!!!

τα υπολοιπα ψαρια που κυνηγαμε εμεις που είναι;;;;;;

το χειμωνα λεγαμε εν χειμωνας εν εχει ψαρι την ανοιξη λεγαμε εν ανεβασε ψαρι κομα γιατι εν μεταβατικη εποχη, το Μαι ε, εν ο Μαης, τωρα τον Ιουνη;;;;

τι δικαιολογια ναβρουμε για τουτην την οφκερωσυνη της θάλασσας εν ξερω!!!!! :( :( :?

9 ωρες ελαγκοδερναμε Κάτω Πάφο που το πλοιο ως την τιμη εψαρεψαμε τα κομμαθκια ουλλα τζαι επιααμε τον μ....α!!!!

αποτελεσμα 3 ατομα; 4 κουρκουνες, 2 σορκους και την εικονιζομενη κυρια!!!

προσωπικο ρεκορ για μενα ισως να μην ειναι κατι σπουδαιο αλλα για τα ψαροτουφεκαδικα δρωμενα ειναι κατι σπανιο νομιζω!!(Greg ερεξα σε εν πιο μεγαλη που τζινη που πιαες εσυ με το rapala σου :whistle: :dance: :mrgreen: εν θελουμε να μας πεις ηντα ψαρουι βαλλεις πιανουμε τες με τηλεκατευθυνομενους καρχαριες εμεις!!!! :violin: )

ηταν το μονο θεαμα που απολαυσα σημερα.μετα απο καποιες βαθιες βουτιες πηγα στα ρηχα και ενω ημουν στο καρτερι οι αθερινες που με περιτρυγιριζαν εξιλαωθηκασι και εφανηκε ενα κοπαδι καμια 50αρκα ψαρκα σαν τουτη.εσημαθκιασα καλα και επαιξα την επιαντην ψηλα και παρα λιγο να σχιστει!

ημουν τυχερος μες την ατυχια μου!καλες αναδυσεις ναχουμε!!!

george87d

Re: ζαργανοσαυρος!!!!

Post by george87d »

Νικολα ωραια η βελονιδα δυναμενο κομματι!!! :dance:
Αλλα 9 ωρες στην Κατω Παφω τσιε μονο τουτα ειδετε??? :o
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

Giorkos

Post by Giorkos »

τουλάχιστον εθκιανεφτήκετε :wink:

τελικά καλά την έχουμε με το κολυμπητό μας... :whistle: :whistle: :whistle:

λέμε ότι το κολυμπητό (ειδκά για μένα που πάω κάνα δύωρο τζαι εν καλύφκω απόσταση) εν κάπως 'limited' σε σχέση με τη βάρκα, αλλά δεν είναι πάντα έτσι τα πράματα...... αναπτέρωσες το ηθικό μου ρε νικόλα !!!!

edit: τωρά είδα ότι επιάσατε τζαι τον μ___α !!!!!

στα κάρβουνα ότι πρέπει....καλοφάγωτος φίλε μου :D :D :D :wink:

Υ.Γ (καλοπροαίρετη δόση χιούμορ :doh: )

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

george87d wrote:Νικολα ωραια η βελονιδα δυναμενο κομματι!!! :dance:
Αλλα 9 ωρες στην Κατω Παφω τσιε μονο τουτα ειδετε??? :o
ε φιλε απιστευτη παπαρα εφαμεν!!ηβρε ο μινας ενα κοπαδακι με συναγριδακια, αλλα ξερεις, εστεκουνταν στα 15 μετρα τξαι ουτε σκεψη να κοντεψουν!!!
Giorkos wrote:τουλάχιστον εθκιανεφτήκετε :wink:

τελικά καλά την έχουμε με το κολυμπητό μας... :whistle: :whistle: :whistle:

λέμε ότι το κολυμπητό (ειδκά για μένα που πάω κάνα δύωρο τζαι εν καλύφκω απόσταση) εν κάπως 'limited' σε σχέση με τη βάρκα, αλλά δεν είναι πάντα έτσι τα πράματα...... αναπτέρωσες το ηθικό μου ρε νικόλα !!!!

edit: τωρά είδα ότι επιάσατε τζαι τον μ___α !!!!!

στα κάρβουνα ότι πρέπει....καλοφάγωτος φίλε μου :D :D :D :wink:

ατε ρε κατζιαρη αμπα τζαι πειραξουμε σε λλιο για τους σορκους!!!

το μ...α εσκεφτουμουν να τον καμω αλλη συναγη αλλα επαρακαλα με ο μινας τζαι ο αντρεας να το φαν ουλλον τζινοι...ε τζαι εδωκα τους τον τελικα!!! :dance: :lol:

ρε οντως με κολυμπητο μπορει πολλες φορες να πετυχεις κατι πολλα δυνατο τζαι σε μερη που κανενας εν υπολογιζει.....

τα οποια μερη γνωριζεις εσυ καλα.....

gptochos

Post by gptochos »

9 ώρες ρε φίλε και μόνο τούτα? Χαρας την κράση σας. Εγώ πάντως ήταν βκω πάνω στην βάρκα που το πρώτο τρίωρο τζαι να απλώσω να τζοιμηθώ :D

Εν πειράζει όμως εποσκοληστηκετε και εκάμετε και το χόμπι σας. Έτσι και αλλιώς εν για το χόμπι και την κα...λα που πάμε! Αν έρτει και κανενα ψάρι καλοδεχούμενο.

Ωραίος :clap:

Ασε τζαι για τους τόπους του Γιώρκου οι σόρκοι μόνο τζιήνου κοντέυκουν. Έκαμες του μάγια :dance: Εμείς βρομούμεν :think:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

Giorkos

Post by Giorkos »

gptochos wrote:
Ασε τζαι για τους τόπους του Γιώρκου οι σόρκοι μόνο τζιήνου κοντέυκουν. Έκαμες του μάγια :dance: Εμείς βρομούμεν :think:
ναι ρε...εν οι τόποι μου...εκκοτσιανιάσαν μου τους :mrgreen: ......ο τόπος (ένα τόπο πάω κυρίως τωρά :D )εν επτασφράγιστο μυστικό :liar: ....μόνο εγώ και η υπόλοιπη μισή κύπρος (όι μόνο ξέρουν) αλλά πάν τζαι ψάρεμα τζαμαί... :whistle:
το όνομα αυτού...Ξυλοφάου..λαλεί σας τίποτε :) :) :) :think:

leonidasss

Post by leonidasss »

Νομίζω είμαστε παραπάνω που τα ψάρκα... Κι εμείς 6 ώρες ψάρεμα το Σάββατο τίποτε. Ευτυχώς που ήρτε μια αγέλη που μινερούθκια (νομίζω λαλούν τα σούρους) 1- 1.5 κιλό και έπαιξα ένα σαν εφεύκαν (Να σας βάλω φωτο να μου πείτε μετά). Α, και μια μελανάρα που έπαιζεν την άνετη... Κάμε- κάμε καρτέρκα εφκάλαμεν τους πνεύμονες μας αλλά τίποτε. Νομίζω να ανακαλύψουμε ψαροτούφεκα με μπογιά όπως το paintball και να παίζουμε μεταξύ μας. :mrgreen: :roll:
Υ.Γ. Νικόλα είσ΄ωραίος με τα γυαλλούθκια σου!!! :dance:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

gptochos wrote:9 ώρες ρε φίλε και μόνο τούτα? Χαρας την κράση σας. Εγώ πάντως ήταν βκω πάνω στην βάρκα που το πρώτο τρίωρο τζαι να απλώσω να τζοιμηθώ :D

Εν πειράζει όμως εποσκοληστηκετε και εκάμετε και το χόμπι σας. Έτσι και αλλιώς εν για το χόμπι και την κα...λα που πάμε! Αν έρτει και κανενα ψάρι καλοδεχούμενο.

Ωραίος :clap:

μπορεί να ειναι πολλα ψυχοφθώρο να καθεσαι τοσες ωρες τζαι τιποτε να μεν καμεις αλλα μπορει στην τελευταια σου βουτια να παιξεις το ψαρι των ονείρων σου.ετσι εν η θάλλασσα θελει αρετην τόλμην(σε λογικα πλαισια) και καμιλισια υπομονή!
Giorkos wrote:
gptochos wrote:
ναι ρε...εν οι τόποι μου...εκκοτσιανιάσαν μου τους :mrgreen: ......ο τόπος (ένα τόπο πάω κυρίως τωρά :D )εν επτασφράγιστο μυστικό :liar: ....μόνο εγώ και η υπόλοιπη μισή κύπρος (όι μόνο ξέρουν) αλλά πάν τζαι ψάρεμα τζαμαί... :whistle:
το όνομα αυτού...Ξυλοφάου..λαλεί σας τίποτε :) :) :) :think:
μεν προσπαθεις να θολωσεις τα νερα.....εν ποτζιη στη σκάλα οι καλοί σου οι τόποι :D :D :dance: εγω λεω φοινικουες περιοχες!!!πιαννει τες συναγρίδες πολλα τζιαμαι ακουσα!! :ugeek: :geek:
leonidasss wrote:Νομίζω είμαστε παραπάνω που τα ψάρκα... Κι εμείς 6 ώρες ψάρεμα το Σάββατο τίποτε. Ευτυχώς που ήρτε μια αγέλη που μινερούθκια (νομίζω λαλούν τα σούρους) 1- 1.5 κιλό και έπαιξα ένα σαν εφεύκαν (Να σας βάλω φωτο να μου πείτε μετά). Α, και μια μελανάρα που έπαιζεν την άνετη... Κάμε- κάμε καρτέρκα εφκάλαμεν τους πνεύμονες μας αλλά τίποτε. Νομίζω να ανακαλύψουμε ψαροτούφεκα με μπογιά όπως το paintball και να παίζουμε μεταξύ μας. :mrgreen: :roll:
Υ.Γ. Νικόλα είσ΄ωραίος με τα γυαλλούθκια σου!!! :dance:
υστερα ειδα τες μιλλουες μου στη φωτο.αρκεφκω γράμμωσην....την κότσινη πεφτη!!!! :D

HellRider

Post by HellRider »

για σας παιδια.σορρυ για τες απουσιες.. :oops: κυριακη ενα σχιροψαρο μικρο, μια κουρκουνα, μια ουγκενα μια χειλου και ενα σκαρο.εχασα και δυο σορκους τερατα που με(τους) ξαφνιασαν στο μισο μετρο και δεν προλαβα να κανω βολη.

Giorkos

Post by Giorkos »

HellRider wrote:για σας παιδια.σορρυ για τες απουσιες.. :oops: κυριακη ενα σχιροψαρο μικρο, μια κουρκουνα, μια ουγκενα μια χειλου και ενα σκαρο.εχασα και δυο σορκους τερατα που με(τους) ξαφνιασαν στο μισο μετρο και δεν προλαβα να κανω βολη.
καλώς τον....

τζαι λαλώ τζαι γώ...μα πούντον τούντον διαολοκαβαλλάρη...εχάθηκε τέλια.....

άτε...περιμένουμε τζαι φωτό τον σορκών...έιση που το πάρτυ το χριστουγενιάτικο που τους έσιης άχτιν !!!! :mrgreen:

mpousoulas

Post by mpousoulas »

Πριν δύο εβδομάδες.Ακάμας.Νότια πλευρά.Ρευμα ποτάμι. Βυθός ωραίος και αρκετά ψάρια.Τέσσερα ξεψαρίσματα το ζευγάρι και ένα δικό μου.Το ένα αφορούσε ροφό τρυπωμένο.Η απειρία μας στοίχισε. Βγήκε ένας σορκός και δύο σκάροι.
Πριν μια εβδομάδα.Ακάμας Βόρεια πλευρά.Θολούρα και νέκρα.Αποτέλεσμα ένας σορκός.
"χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία.."
Καβαδίας

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”