Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

MariosK

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by MariosK »

:clap: :clap: :clap:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Kαλή δουλειά κοπέλλια... :clap: :clap:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

jack tar

Post by jack tar »

σημερα ψαρεμα στον πρωταρα απο τις 530 μεχρι 11...αποτέλεσμα καμια 50 κουρκουνες, αρκετες απο τις οποιες εγιναν release και ενα πολυ μεγαλο κουνολοψαρο το οποιο τσιμπησε με spinning (πρωτη φορα βλεπω ετσι μεγαλο)...εφκαλα το 1ο και το δευτερο ενας ανθρωπος που ήταν λιγο πιο κατω απο μενα ......μου εκανε εντυπωση οταν πηγα να τον βοηθησω για να το βγαλει εξω που μου ειπε αφησε την αποχη μεσα στο νερο και θα ακολουθησουν και τα αλλα ....6 κουνελοψαρα ακολουθουσαν το αγκιστρομενο
:mrgreen: :think: :hand: επ!!!που να βαλει 7 κουνελοψαρα μεστην αποχη? αν ηταν και 2 κιλα το ενα που μπορει να ηταν και παραπανω δηλαδη,δεν θα αντεχε η αποχη :D :D
Attachments
καπου δαμε εκοψε μας και το ψαρακι
καπου δαμε εκοψε μας και το ψαρακι
to atimo re.JPG (19.25 KiB) Viewed 4890 times
koynelopsaro1.JPG
koynelopsaro1.JPG (20.25 KiB) Viewed 4890 times
kounelopsaro2.JPG
kounelopsaro2.JPG (19.36 KiB) Viewed 4889 times
''surf casting'' A way of Living

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

caveman wrote:
SiliS wrote:Αποτελεσμα απο σπιννινκ το χαραμα και εγγλεζικο στι συνεχεια
:clap: :clap: :clap: :clap:

Μπράβο ρε λεβέντη!!

Διεροτούμε... πόσες ώρες πρέπει να έκατσες για τούντο ψάρεμα... ήντα ώρα επιάστικε η σφύρνα τζαι ήντα ώρα τα υπόλοιπα... παλιά είχαμεν τζαι μεις έτσι όρεξη... που τωρά....... έφαν μας η μ@λ@κια :roll: :(

Once you go ... nasser , you never go back ahahahahahahaahahahahahah

caveman

Post by caveman »

ααχαχαχαχαχααα

Κάτσε... που είσαι κόμα... once you go... Poriiiiiiiiiiiiiiiii......... AaAaAaAaaaAAAAAAAAAAA :D :D :D :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

caveman wrote:ααχαχαχαχαχααα

Κάτσε... που είσαι κόμα... once you go... Poriiiiiiiiiiiiiiiii......... AaAaAaAaaaAAAAAAAAAAA :D :D :D :lol:

δαμε παει πολλα ενα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οπως του wolfshade

theodoulos

Post by theodoulos »

jack tar wrote:σημερα ψαρεμα στον πρωταρα απο τις 530 μεχρι 11...αποτέλεσμα καμια 50 κουρκουνες, αρκετες απο τις οποιες εγιναν release και ενα πολυ μεγαλο κουνολοψαρο το οποιο τσιμπησε με spinning (πρωτη φορα βλεπω ετσι μεγαλο)...εφκαλα το 1ο και το δευτερο ενας ανθρωπος που ήταν λιγο πιο κατω απο μενα ......μου εκανε εντυπωση οταν πηγα να τον βοηθησω για να το βγαλει εξω που μου ειπε αφησε την αποχη μεσα στο νερο και θα ακολουθησουν και τα αλλα ....6 κουνελοψαρα ακολουθουσαν το αγκιστρομενο
:mrgreen: :think: :hand: επ!!!που να βαλει 7 κουνελοψαρα μεστην αποχη? αν ηταν και 2 κιλα το ενα που μπορει να ηταν και παραπανω δηλαδη,δεν θα αντεχε η αποχη :D :D

επορωσες με τωρα... 50 κουρκουνες ρε :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: αμπα τζε πεις τον τοπον, παενε ταιζε και να ψαρευκεις :shhh: :shhh: :shhh:

SiliS

Post by SiliS »

caveman wrote:
SiliS wrote:Αποτελεσμα απο σπιννινκ το χαραμα και εγγλεζικο στι συνεχεια
:clap: :clap: :clap: :clap:

Μπράβο ρε λεβέντη!!

Διεροτούμε... πόσες ώρες πρέπει να έκατσες για τούντο ψάρεμα... ήντα ώρα επιάστικε η σφύρνα τζαι ήντα ώρα τα υπόλοιπα... παλιά είχαμεν τζαι μεις έτσι όρεξη... που τωρά....... έφαν μας η μ@λ@κια :roll: :(
Το ψαρεμα αρχισε απο τις 5 το πρωι. μαλαγρωμα για τις κουρκουνες (και οτι αλλο μαζευτει) αφου αυτες στοχευαμε ταχα, στην φεξη 5 30 περιπου ηρθε και η σφυρνα με Yozuri crystall minnow 10 cm, 9 gr. Το ψαρεμα τελειωσε στις 2 και μπορω να πω το απολαυσα, διαλειμα για καφε, σαντουιτς, τσιγαρο. Σιγουρα αν μενεις καρφωμενος πανω στο καλαμι τοσες ωρες χανετε η ολη απολαυση. Απο τις 9 ωρες που ειμασταν εκει μαλλον ψαρεψαμε τις 5 - 6 το πολυ.
I d rather be fishing!!!

jack tar

Post by jack tar »

theodoulos wrote:
jack tar wrote:σημερα ψαρεμα στον πρωταρα απο τις 530 μεχρι 11...αποτέλεσμα καμια 50 κουρκουνες, αρκετες απο τις οποιες εγιναν release και ενα πολυ μεγαλο κουνολοψαρο το οποιο τσιμπησε με spinning (πρωτη φορα βλεπω ετσι μεγαλο)...εφκαλα το 1ο και το δευτερο ενας ανθρωπος που ήταν λιγο πιο κατω απο μενα ......μου εκανε εντυπωση οταν πηγα να τον βοηθησω για να το βγαλει εξω που μου ειπε αφησε την αποχη μεσα στο νερο και θα ακολουθησουν και τα αλλα ....6 κουνελοψαρα ακολουθουσαν το αγκιστρομενο

επορωσες με τωρα... 50 κουρκουνες ρε :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: αμπα τζε πεις τον τοπον, παενε ταιζε και να ψαρευκεις :shhh: :shhh: :shhh:
theodoule εκαμα την προταση μου πριν παω ....αμα θελεις πες μου και το κανονιζουμε να παμε μαζι :dance: :dance:

theodoulos

Post by theodoulos »

νε ρε κοπελια 13 χρονων ειμε πιος εν να με περνει φερνει... (κατακριβεια κλειω 13 στις 5 του ιουλη)

jack tar

Post by jack tar »

νυχτερινο casting απο τις 8 μεχρι τις 1230 σε περιοχη της Λαρνακας με δολωμα ακροβατη και αμερικανο ..αποτελεσμα 3 λαυρακια και ενα σαργος .τα λαυρακια επιαστηκαν στον αμερικανο
Attachments
P6130304.JPG
P6130304.JPG (30.15 KiB) Viewed 4583 times

DUKDUK

Post by DUKDUK »

Ενα δυωρο Μενεου ξημεροματα,εκτος απο απωλια 3-4 αγγιστρια στους κουνελλους , ακομα μια φορα ρεπανια!

Η εκπλιξη ειναι οτι τα ψοφοκουνελλα ευδωκιμουν και σε αμμοδης περιοχες :o :pray: . Ελεος
Multipliers were designed by the Devil!!

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Δεν ειναι κουνελλοι ειναι καβουρια και εγω τα ιδια παθαινω αλλα μεσα μεσα πιανω τους καβουρους και καμια σμερνα

DUKDUK

Post by DUKDUK »

AggelosLRK wrote:Δεν ειναι κουνελλοι ειναι καβουρια και εγω τα ιδια παθαινω αλλα μεσα μεσα πιανω τους καβουρους και καμια σμερνα
Αν εν καβουργια χαλαλη τους τα αγγιστρια, φτανη να μεν εν παλιοκουνελλη.
Multipliers were designed by the Devil!!

jack tar

Post by jack tar »

DUKDUK wrote:
AggelosLRK wrote:Δεν ειναι κουνελλοι ειναι καβουρια και εγω τα ιδια παθαινω αλλα μεσα μεσα πιανω τους καβουρους και καμια σμερνα
Αν εν καβουργια χαλαλη τους τα αγγιστρια, φτανη να μεν εν παλιοκουνελλη.
:o :o εχω την εντυπωση πως σε εκεινες τες περιοχες εν πιο αραιοι οι κουνελοι,εν μου ετυχε ακομα να τους συναντησω σε εκεινους τους τοπους

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”