Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Pambs

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Pambs »

marios wrote:
Pambs wrote:το παττερνοστερ θελει κακο καιρο, επδ εν πολλα κοντα τα παραμαλλα για να μην πλεκονται, αμαν η θαλασσα εν καλη εν καμνει
:? :? :? :? Μήπως θέλεις να πεις το αντίθετο? :roll: :roll:
ρε φιλε τι να σου πω, υποτιθετε οταν το εκαμαν οι εγγλεζοι ηταν για να χρησιμοποιειτε σε surf casting συνθηκες με αγκυρες, τεντωμενες μισινες και τα παραμαλλα να θκιανεφουντε, πολλες φορες βλεπω πεττερνοστερ με μακρια παραμμαλλα αλλα το οριτζιναλ σχεδιο εν με παραμαλλα 10 ποντους που αμαν εν ενωμενα πανω σε 10 ποντους σιερουιν εν υπαρχει περιπτωση να πιαστουν πανω στην μανα λογω των κυματων

Greg

Post by Greg »

Ρε κοπελλια..Εννα ερτει κανενας να παμεν κανενα ψαρεμα παρεα? Ο καθενας ετραβησεν το δρομο βλεπω και παμεν ο καθενας μονος του. Το μονο που μπορω να συμπεραινω εν οτι ουλλοι ανακαλυψαν ψαροτοπους και πασιν μονοι τους παιζοντας πελλο :roll:
Esox Lucius

MariosK

Post by MariosK »

Greg wrote:Ρε κοπελλια..Εννα ερτει κανενας να παμεν κανενα ψαρεμα παρεα? Ο καθενας ετραβησεν το δρομο βλεπω και παμεν ο καθενας μονος του. Το μονο που μπορω να συμπεραινω εν οτι ουλλοι ανακαλυψαν ψαροτοπους και πασιν μονοι τους παιζοντας πελλο :roll:
Έρκουμε εγώ ρε Greg που εν ξέρω κανέναν ψαρότοπο :P.

Panikos

Post by Panikos »

Greg wrote:μονο που μπορω να συμπεραινω εν οτι ουλλοι ανακαλυψαν ψαροτοπους και πασιν μονοι τους παιζοντας πελλο :roll:
όπως τα λαλείς :twisted: εκαμαμεντα σιόνι

caveman

Post by caveman »

SiliS wrote:...τους εβλεπα να γυροφερνουν στα μεσονερα και αφρο δεν ελεγαν να κατεβουν κατω να φανε παρολο το μαλαγρωμα που πηγαινε γρηγορα πατο...
Καλοσώρισες στο φόρουμ φίλε :D Σε παρόμοια περίπτοση που θα σου τύχη έτσι κατάσταση, και εάν και εφόσον δεν μπορείς να έβρεις ψουμί, μπορείς να κάμεις τα σκουλικάκια σου επιπλεύσειμα... τούντο πράμα έμαθα το όταν εψάρευκα για ποσκόλιο τα Scardinius Erythropthalmus σε μια λιμνούλλα κοντά στο πρόιν σπίτι μου Βουλγαρία, εν ψάρι του γλυκού νερού που δεν έχουμε Κύπρο, τούντο ψάρι τρέφαιτε μόνο από την εποιφάνια οπόταν είναι αναγκέο τα σκουλουκούθκια να επιπλέουν.......

Απλούστατα βάζεις μερικά σκουλικάκια μούγιας σε δοχείο στο οποίον μετά να βάζεις 6μμ νερό... τα σκουλούτζια νιόθοντας το νερό νομίζει ότι θα πνιγεί τζαι αρκεύκει να τραβά αέρα ούτος ώστε να μην βυθιστεί... αλλά εσεί μόνο 6μμ να βάλεις για να μεν πνειούν. Σε πέντε λεπτά τα σκουλούτζια άμα τα σίρεις μέσα επιπλέουν. Επίσεις εν ξέρω αν κάμμει για την θάλασσα αλλά στα γλυκά νερά ήταν πολλά καλό πάσμομα για επιφάνεια τα σκουλούτζια της μούγιας που γίνονται κουκούλια... πολλές φορές άμα τα ξεχάσεις τζαιρό στο ψυγείο, γίνονται κουκουλούθκια πριν να φκει η μούγια... αντί να πετάξεις δοκίμασε τα τζαι μπορεί να κάμνει, τζίνα επιπλέουν... εν ξέρω αν κάμνουν τζαι για δόλωμα... εν εψάρεψα ποττέ μου θάλασσα με σκουλίκια μούγιας έτσι κιαλιός :P
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

sea-hunter

Post by sea-hunter »

Greg wrote:Ρε κοπελλια..Εννα ερτει κανενας να παμεν κανενα ψαρεμα παρεα? Ο καθενας ετραβησεν το δρομο βλεπω και παμεν ο καθενας μονος του. Το μονο που μπορω να συμπεραινω εν οτι ουλλοι ανακαλυψαν ψαροτοπους και πασιν μονοι τους παιζοντας πελλο :roll:
παμε για spinning ποψε??
Keep Walking...Keep Fishing!!

Greg

Post by Greg »

ηρτα σπιτι πριν καμια ωρου..που το λιμανι του βασιλικου ως τον σταθμο δεν ειχε τοπο να σταθης..γεματοι οι τοποι αντεναριες :x :x .. κανει ψαρεματα που την ακτη, εν παει αλλο.
Esox Lucius

SiliS

Post by SiliS »

Ενας παππους απο μενα...με τα ιδια εργαλεια και στησιμο οπως το περασμενο μου ποστ.
Last edited by SiliS on Fri Jul 04, 2008 6:20 am, edited 1 time in total.
I d rather be fishing!!!

caveman

Post by caveman »

μπράβο ρε! ήντα δοντάρες εν τούτες :shock:
==ΤΟΥΡΝΑ==

SiliS

Post by SiliS »

caveman wrote:
SiliS wrote:...τους εβλεπα να γυροφερνουν στα μεσονερα και αφρο δεν ελεγαν να κατεβουν κατω να φανε παρολο το μαλαγρωμα που πηγαινε γρηγορα πατο...
Καλοσώρισες στο φόρουμ φίλε :D Σε παρόμοια περίπτοση που θα σου τύχη έτσι κατάσταση, και εάν και εφόσον δεν μπορείς να έβρεις ψουμί, μπορείς να κάμεις τα σκουλικάκια σου επιπλεύσειμα... τούντο πράμα έμαθα το όταν εψάρευκα για ποσκόλιο τα Scardinius Erythropthalmus σε μια λιμνούλλα κοντά στο πρόιν σπίτι μου Βουλγαρία, εν ψάρι του γλυκού νερού που δεν έχουμε Κύπρο, τούντο ψάρι τρέφαιτε μόνο από την εποιφάνια οπόταν είναι αναγκέο τα σκουλουκούθκια να επιπλέουν.......

Απλούστατα βάζεις μερικά σκουλικάκια μούγιας σε δοχείο στο οποίον μετά να βάζεις 6μμ νερό... τα σκουλούτζια νιόθοντας το νερό νομίζει ότι θα πνιγεί τζαι αρκεύκει να τραβά αέρα ούτος ώστε να μην βυθιστεί... αλλά εσεί μόνο 6μμ να βάλεις για να μεν πνειούν. Σε πέντε λεπτά τα σκουλούτζια άμα τα σίρεις μέσα επιπλέουν. Επίσεις εν ξέρω αν κάμμει για την θάλασσα αλλά στα γλυκά νερά ήταν πολλά καλό πάσμομα για επιφάνεια τα σκουλούτζια της μούγιας που γίνονται κουκούλια... πολλές φορές άμα τα ξεχάσεις τζαιρό στο ψυγείο, γίνονται κουκουλούθκια πριν να φκει η μούγια... αντί να πετάξεις δοκίμασε τα τζαι μπορεί να κάμνει, τζίνα επιπλέουν... εν ξέρω αν κάμνουν τζαι για δόλωμα... εν εψάρεψα ποττέ μου θάλασσα με σκουλίκια μούγιας έτσι κιαλιός :P
Ευχαριστω για την συμβουλη.
I d rather be fishing!!!

Someone

Post by Someone »

Βασίλη, πόσα χρεώνεις την ώρα για φροντιστήριο εγγλέζικου;
Σε ψαρότοπους που επιλέγουν οι ....μαθητές φυσικά.

SiliS

Post by SiliS »

Φιλε μου οτι ξερω μπορω να το δειξω σε οποιονδηποτε, ετσι κι αλλιως τα εμαθα απο περιοδικα, βιβλια, διαδυκτιο κλπ. ετσι δεν εχω μυστικα...

Ομως εκανα μια προσκληση σε καποιους εδω μεσα που το γνωριζουν καλα αλλα...χαθηκανε. :D Ναι, ναι για σας λεω :evil: :D
I d rather be fishing!!!

ktoros

Post by ktoros »

caveman wrote:μπράβο ρε! ήντα δοντάρες εν τούτες :shock:
εν ολοκιτρινα.εν εκαμε ποττε του καθαρισμο? :P

Konix

Post by Konix »

Είχε ουλίτιδα ρε.... :P
Keep Fishing!!!

caveman

Post by caveman »

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα

ΣΠΙΝΙΓΚ ΣΗΜΕΡΑ...... ΛΑΒΡΑΚΟΣ 5 ΚΙΛΑ :!: :!: :!: :!: ΤΖΑΙ Η ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΑΜΑΝ ΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΣΕΙΡΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕΝ ΤΖΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :!: :!: :!: :!:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”