ρε φιλε τι να σου πω, υποτιθετε οταν το εκαμαν οι εγγλεζοι ηταν για να χρησιμοποιειτε σε surf casting συνθηκες με αγκυρες, τεντωμενες μισινες και τα παραμαλλα να θκιανεφουντε, πολλες φορες βλεπω πεττερνοστερ με μακρια παραμμαλλα αλλα το οριτζιναλ σχεδιο εν με παραμαλλα 10 ποντους που αμαν εν ενωμενα πανω σε 10 ποντους σιερουιν εν υπαρχει περιπτωση να πιαστουν πανω στην μανα λογω των κυματωνmarios wrote:Pambs wrote:το παττερνοστερ θελει κακο καιρο, επδ εν πολλα κοντα τα παραμαλλα για να μην πλεκονται, αμαν η θαλασσα εν καλη εν καμνει![]()
![]()
![]()
Μήπως θέλεις να πεις το αντίθετο?
![]()
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Ρε κοπελλια..Εννα ερτει κανενας να παμεν κανενα ψαρεμα παρεα? Ο καθενας ετραβησεν το δρομο βλεπω και παμεν ο καθενας μονος του. Το μονο που μπορω να συμπεραινω εν οτι ουλλοι ανακαλυψαν ψαροτοπους και πασιν μονοι τους παιζοντας πελλο 

Esox Lucius
Έρκουμε εγώ ρε Greg που εν ξέρω κανέναν ψαρότοποGreg wrote:Ρε κοπελλια..Εννα ερτει κανενας να παμεν κανενα ψαρεμα παρεα? Ο καθενας ετραβησεν το δρομο βλεπω και παμεν ο καθενας μονος του. Το μονο που μπορω να συμπεραινω εν οτι ουλλοι ανακαλυψαν ψαροτοπους και πασιν μονοι τους παιζοντας πελλο

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
όπως τα λαλείςGreg wrote:μονο που μπορω να συμπεραινω εν οτι ουλλοι ανακαλυψαν ψαροτοπους και πασιν μονοι τους παιζοντας πελλο

Καλοσώρισες στο φόρουμ φίλεSiliS wrote:...τους εβλεπα να γυροφερνουν στα μεσονερα και αφρο δεν ελεγαν να κατεβουν κατω να φανε παρολο το μαλαγρωμα που πηγαινε γρηγορα πατο...

Απλούστατα βάζεις μερικά σκουλικάκια μούγιας σε δοχείο στο οποίον μετά να βάζεις 6μμ νερό... τα σκουλούτζια νιόθοντας το νερό νομίζει ότι θα πνιγεί τζαι αρκεύκει να τραβά αέρα ούτος ώστε να μην βυθιστεί... αλλά εσεί μόνο 6μμ να βάλεις για να μεν πνειούν. Σε πέντε λεπτά τα σκουλούτζια άμα τα σίρεις μέσα επιπλέουν. Επίσεις εν ξέρω αν κάμμει για την θάλασσα αλλά στα γλυκά νερά ήταν πολλά καλό πάσμομα για επιφάνεια τα σκουλούτζια της μούγιας που γίνονται κουκούλια... πολλές φορές άμα τα ξεχάσεις τζαιρό στο ψυγείο, γίνονται κουκουλούθκια πριν να φκει η μούγια... αντί να πετάξεις δοκίμασε τα τζαι μπορεί να κάμνει, τζίνα επιπλέουν... εν ξέρω αν κάμνουν τζαι για δόλωμα... εν εψάρεψα ποττέ μου θάλασσα με σκουλίκια μούγιας έτσι κιαλιός

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- sea-hunter
παμε για spinning ποψε??Greg wrote:Ρε κοπελλια..Εννα ερτει κανενας να παμεν κανενα ψαρεμα παρεα? Ο καθενας ετραβησεν το δρομο βλεπω και παμεν ο καθενας μονος του. Το μονο που μπορω να συμπεραινω εν οτι ουλλοι ανακαλυψαν ψαροτοπους και πασιν μονοι τους παιζοντας πελλο
Keep Walking...Keep Fishing!!
ηρτα σπιτι πριν καμια ωρου..που το λιμανι του βασιλικου ως τον σταθμο δεν ειχε τοπο να σταθης..γεματοι οι τοποι αντεναριες
.. κανει ψαρεματα που την ακτη, εν παει αλλο.

Esox Lucius
Ενας παππους απο μενα...με τα ιδια εργαλεια και στησιμο οπως το περασμενο μου ποστ.
Last edited by SiliS on Fri Jul 04, 2008 6:20 am, edited 1 time in total.
I d rather be fishing!!!
μπράβο ρε! ήντα δοντάρες εν τούτες 

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Ευχαριστω για την συμβουλη.caveman wrote:Καλοσώρισες στο φόρουμ φίλεSiliS wrote:...τους εβλεπα να γυροφερνουν στα μεσονερα και αφρο δεν ελεγαν να κατεβουν κατω να φανε παρολο το μαλαγρωμα που πηγαινε γρηγορα πατο...Σε παρόμοια περίπτοση που θα σου τύχη έτσι κατάσταση, και εάν και εφόσον δεν μπορείς να έβρεις ψουμί, μπορείς να κάμεις τα σκουλικάκια σου επιπλεύσειμα... τούντο πράμα έμαθα το όταν εψάρευκα για ποσκόλιο τα Scardinius Erythropthalmus σε μια λιμνούλλα κοντά στο πρόιν σπίτι μου Βουλγαρία, εν ψάρι του γλυκού νερού που δεν έχουμε Κύπρο, τούντο ψάρι τρέφαιτε μόνο από την εποιφάνια οπόταν είναι αναγκέο τα σκουλουκούθκια να επιπλέουν.......
Απλούστατα βάζεις μερικά σκουλικάκια μούγιας σε δοχείο στο οποίον μετά να βάζεις 6μμ νερό... τα σκουλούτζια νιόθοντας το νερό νομίζει ότι θα πνιγεί τζαι αρκεύκει να τραβά αέρα ούτος ώστε να μην βυθιστεί... αλλά εσεί μόνο 6μμ να βάλεις για να μεν πνειούν. Σε πέντε λεπτά τα σκουλούτζια άμα τα σίρεις μέσα επιπλέουν. Επίσεις εν ξέρω αν κάμμει για την θάλασσα αλλά στα γλυκά νερά ήταν πολλά καλό πάσμομα για επιφάνεια τα σκουλούτζια της μούγιας που γίνονται κουκούλια... πολλές φορές άμα τα ξεχάσεις τζαιρό στο ψυγείο, γίνονται κουκουλούθκια πριν να φκει η μούγια... αντί να πετάξεις δοκίμασε τα τζαι μπορεί να κάμνει, τζίνα επιπλέουν... εν ξέρω αν κάμνουν τζαι για δόλωμα... εν εψάρεψα ποττέ μου θάλασσα με σκουλίκια μούγιας έτσι κιαλιός
I d rather be fishing!!!
Βασίλη, πόσα χρεώνεις την ώρα για φροντιστήριο εγγλέζικου;
Σε ψαρότοπους που επιλέγουν οι ....μαθητές φυσικά.
Σε ψαρότοπους που επιλέγουν οι ....μαθητές φυσικά.
Φιλε μου οτι ξερω μπορω να το δειξω σε οποιονδηποτε, ετσι κι αλλιως τα εμαθα απο περιοδικα, βιβλια, διαδυκτιο κλπ. ετσι δεν εχω μυστικα...
Ομως εκανα μια προσκληση σε καποιους εδω μεσα που το γνωριζουν καλα αλλα...χαθηκανε.
Ναι, ναι για σας λεω

Ομως εκανα μια προσκληση σε καποιους εδω μεσα που το γνωριζουν καλα αλλα...χαθηκανε.

I d rather be fishing!!!
εν ολοκιτρινα.εν εκαμε ποττε του καθαρισμο?caveman wrote:μπράβο ρε! ήντα δοντάρες εν τούτες

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα
ΣΠΙΝΙΓΚ ΣΗΜΕΡΑ...... ΛΑΒΡΑΚΟΣ 5 ΚΙΛΑ
ΤΖΑΙ Η ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΑΜΑΝ ΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΣΕΙΡΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕΝ ΤΖΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΠΙΝΙΓΚ ΣΗΜΕΡΑ...... ΛΑΒΡΑΚΟΣ 5 ΚΙΛΑ

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==