Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

no-nick

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by no-nick »

πολλα καλο κωματι,ειναι κωματι για αφιερωση :) αν επιανε και τις αλλες θα ηταν βασιλιας.

Someone

Post by Someone »

Ψάρεμα εψές, τέλεια στην αρχή της περιοχής Αμαθούντας-Λεμεσός, 21:30 - 12:30: δύο μούρμουροι, ο ένας 300-παρά γρ, τζιαι ο άλλος 400-κάτι. Επιάστηκαν αλλο 6-7 μικροί, μέχρι μεγέθους παλάμης, οι οποίοι επιστράφηκαν πίσω ζωνανοί.

Τζιήνο που εχάρηκα πολλά ήταν που επιτέλους εκατάφερα να καταλάβω τί εν τούτο scratching που εθκιέβαζα στο Sea Angler!
Στην αρχή είχα θκυό καλάμια στημένα με μονάγκιστρα τζιαι ακροβάτη, αλλά ως τες 11 εν είχα ούτε τσιμπιά, μόνο θκυό σάλιαροι εγελαστήκαν.
Εξήστησα το ένα καλάμι, τζιαι άλλαξα το βαρίδι στο άλλο σε 60-άρι περαστό που έχει εξογκώματα. Έπιασα το στο σιέρι, τζιαι άρχισα να τραβώ λλίη μισίνα, να σταματώ για λλίο, τζιαι ξανά που την αρχή.

:shock: Στάνταρ τσιμπιά κάθε φορά που έσυρνα μέσα! Οι μούρμουροι ήταν τζιαμέ αλλά εν ελυσσιούσαν του φαγιού, οπότε όντως ηθέλαν λλίο κούρτισμα. Επιπλέον, τα ψάρια επιαστήκαν ΟΥΛΛΑ που το στόμα, αν τζιαι τα αγκίστρια μου ήταν λεπτά-μικρά!

Ξέρω, τωρά νιώθω ότι ανακάλυψα την τασιηνόπιττα. :lol:

marios
Site Admin

Post by marios »

Ψάρεμα εψες περιοχή ορμίδια, δολώματα ακροβατη, αμερικανο, μονοδολι, γαρίδα, κοτόπουλο ,k.a.... :oops: ούτε και τσιμπιά!!,....Αν έκοψε κανένας μέσα που δολώματα και θέλει. να μου στήλη ΠΜ (no charge) :)
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Panikos

Post by Panikos »

re marie en koumantareis gmt :D , egw epia 2 ores to mesimeri kai de ti eukala :twisted: :D :D

marios
Site Admin

Post by marios »

Εξεκίνησαν τζε "τσιμπουν" η σσηονες ρε φιλε!! :lol: θέλω να μου στήλης την original να δω τζίνο που εζβισες 8) :D Ρε εγώ που παω Αγια νάπα ρωτοτες αν με αφήνουν να τες φωτογραφίσω... να dis κάτι πόζες που μου κάμνουν :shock: :wink:

Greg

Post by Greg »

marios wrote:Εξεκίνησαν τζε "τσιμπουν" η σσηονες ρε φιλε!! :lol: θέλω να μου στήλης την original να δω τζίνο που εζβισες 8) :D Ρε εγώ που παω Αγια νάπα ρωτοτες αν με αφήνουν να τες φωτογραφίσω... να dis κάτι πόζες που μου κάμνουν :shock: :wink:

exw akoma to uliko pou mu estiles :twisted:
Esox Lucius

Panikos

Post by Panikos »

Image
marios wrote:θέλω να μου στήλης την original να δω τζίνο που εζβισες 8) :D :wink:
marie enna sou pw pios eni alla thelw na minei metaksi mas , en o no-nic me tanga kitrino
:D

Greg

Post by Greg »

surf casting simera me ton sira... apotelesma ena lvaraki 4 kilo o siras panw se sardella :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

:lol: :lol: :lol: εν είπαμεν ότι ήταν να πέξουμεν "πελλόν" :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

marios
Site Admin

Post by marios »

:shock: :shock: :lol:

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

mprabo re caveman!!!!!!!!! proetimazese gia to ta3idi na sonneis? :D :D :D :D :D :D

admin
Site Admin

Post by admin »

Greg wrote:surf casting simera me ton sira... apotelesma ena lvaraki 4 kilo o siras panw se sardella :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Η φωτογραφία οεριέχει δύο μεγάααααλα ψέματα. 1ον ο caveman εν χωρίς το μούσι :!: :!: 2ον Έν φωτεί το αντιανεμικό του περιοδικού :wink: :wink: Μα ποιόν πάτε να περιπέξετε :lol: Αλλά άκουσα ότι κάποιος φίλος απο την Λευκωσία έχει κάτι φωτογραφίες κάποιου Λεμεσιανού που ε[ετσόκοψε τα ψάρια αλλά εν είπε τίποτε για να μην τον ματιάσουμε. Μάριε γνωρίζεις κάτι :?:

marios
Site Admin

Post by marios »

admin wrote:
Greg wrote:surf casting simera me ton sira... apotelesma ena lvaraki 4 kilo o siras panw se sardella :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Αλλά άκουσα ότι κάποιος φίλος απο την Λευκωσία έχει κάτι φωτογραφίες κάποιου Λεμεσιανού που ε[ετσόκοψε τα ψάρια αλλά εν είπε τίποτε για να μην τον ματιάσουμε. Μάριε γνωρίζεις κάτι :?:
Μα ναμπω επετσοκοψε!! ετο επιασε ενα Λαβρακι!! τα υπόλοιπα έδωσε τον γύρο του κόσμου :shock: Ατλαντικό Ειρηνικό για να Φκαλη 2 φωτό με ψαρια
:lol: :P ΑΧΧ που μας εφτασε η ΑΨΑΡΙΑ! :|

admin
Site Admin

Post by admin »

marios wrote:
admin wrote:
Αλλά άκουσα ότι κάποιος φίλος απο την Λευκωσία έχει κάτι φωτογραφίες κάποιου Λεμεσιανού που ε[ετσόκοψε τα ψάρια αλλά εν είπε τίποτε για να μην τον ματιάσουμε. Μάριε γνωρίζεις κάτι :?:
Μα ναμπω επετσοκοψε!! ετο επιασε ενα Λαβρακι!! τα υπόλοιπα έδωσε τον γύρο του κόσμου :shock: Ατλαντικό Ειρηνικό για να Φκαλη 2 φωτό με ψαρια
:lol: :P ΑΧΧ που μας εφτασε η ΑΨΑΡΙΑ! :|
θελουμε τισ φωτο

sea-hunter

Post by sea-hunter »

:shock: :shock: mpravo re 8irio :lol:
en pafo p egine i kouventa??
Keep Walking...Keep Fishing!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”