Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
πολλα καλο κωματι,ειναι κωματι για αφιερωση
αν επιανε και τις αλλες θα ηταν βασιλιας.

Ψάρεμα εψές, τέλεια στην αρχή της περιοχής Αμαθούντας-Λεμεσός, 21:30 - 12:30: δύο μούρμουροι, ο ένας 300-παρά γρ, τζιαι ο άλλος 400-κάτι. Επιάστηκαν αλλο 6-7 μικροί, μέχρι μεγέθους παλάμης, οι οποίοι επιστράφηκαν πίσω ζωνανοί.
Τζιήνο που εχάρηκα πολλά ήταν που επιτέλους εκατάφερα να καταλάβω τί εν τούτο scratching που εθκιέβαζα στο Sea Angler!
Στην αρχή είχα θκυό καλάμια στημένα με μονάγκιστρα τζιαι ακροβάτη, αλλά ως τες 11 εν είχα ούτε τσιμπιά, μόνο θκυό σάλιαροι εγελαστήκαν.
Εξήστησα το ένα καλάμι, τζιαι άλλαξα το βαρίδι στο άλλο σε 60-άρι περαστό που έχει εξογκώματα. Έπιασα το στο σιέρι, τζιαι άρχισα να τραβώ λλίη μισίνα, να σταματώ για λλίο, τζιαι ξανά που την αρχή.
Στάνταρ τσιμπιά κάθε φορά που έσυρνα μέσα! Οι μούρμουροι ήταν τζιαμέ αλλά εν ελυσσιούσαν του φαγιού, οπότε όντως ηθέλαν λλίο κούρτισμα. Επιπλέον, τα ψάρια επιαστήκαν ΟΥΛΛΑ που το στόμα, αν τζιαι τα αγκίστρια μου ήταν λεπτά-μικρά!
Ξέρω, τωρά νιώθω ότι ανακάλυψα την τασιηνόπιττα.
Τζιήνο που εχάρηκα πολλά ήταν που επιτέλους εκατάφερα να καταλάβω τί εν τούτο scratching που εθκιέβαζα στο Sea Angler!
Στην αρχή είχα θκυό καλάμια στημένα με μονάγκιστρα τζιαι ακροβάτη, αλλά ως τες 11 εν είχα ούτε τσιμπιά, μόνο θκυό σάλιαροι εγελαστήκαν.
Εξήστησα το ένα καλάμι, τζιαι άλλαξα το βαρίδι στο άλλο σε 60-άρι περαστό που έχει εξογκώματα. Έπιασα το στο σιέρι, τζιαι άρχισα να τραβώ λλίη μισίνα, να σταματώ για λλίο, τζιαι ξανά που την αρχή.

Ξέρω, τωρά νιώθω ότι ανακάλυψα την τασιηνόπιττα.

Ψάρεμα εψες περιοχή ορμίδια, δολώματα ακροβατη, αμερικανο, μονοδολι, γαρίδα, κοτόπουλο ,k.a....
ούτε και τσιμπιά!!,....Αν έκοψε κανένας μέσα που δολώματα και θέλει. να μου στήλη ΠΜ (no charge) 

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
re marie en koumantareis gmt
, egw epia 2 ores to mesimeri kai de ti eukala

Εξεκίνησαν τζε "τσιμπουν" η σσηονες ρε φιλε!!
θέλω να μου στήλης την original να δω τζίνο που εζβισες
Ρε εγώ που παω Αγια νάπα ρωτοτες αν με αφήνουν να τες φωτογραφίσω... να dis κάτι πόζες που μου κάμνουν

marios wrote:Εξεκίνησαν τζε "τσιμπουν" η σσηονες ρε φιλε!!θέλω να μου στήλης την original να δω τζίνο που εζβισες
![]()
Ρε εγώ που παω Αγια νάπα ρωτοτες αν με αφήνουν να τες φωτογραφίσω... να dis κάτι πόζες που μου κάμνουν
![]()
exw akoma to uliko pou mu estiles

Esox Lucius
marie enna sou pw pios eni alla thelw na minei metaksi mas , en o no-nic me tanga kitrinomarios wrote:θέλω να μου στήλης την original να δω τζίνο που εζβισες![]()
![]()

surf casting simera me ton sira... apotelesma ena lvaraki 4 kilo o siras panw se sardella

Esox Lucius

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==

mprabo re caveman!!!!!!!!! proetimazese gia to ta3idi na sonneis?

Η φωτογραφία οεριέχει δύο μεγάααααλα ψέματα. 1ον ο caveman εν χωρίς το μούσιGreg wrote:surf casting simera me ton sira... apotelesma ena lvaraki 4 kilo o siras panw se sardella![]()
![]()
![]()

Μα ναμπω επετσοκοψε!! ετο επιασε ενα Λαβρακι!! τα υπόλοιπα έδωσε τον γύρο του κόσμουadmin wrote:Αλλά άκουσα ότι κάποιος φίλος απο την Λευκωσία έχει κάτι φωτογραφίες κάποιου Λεμεσιανού που ε[ετσόκοψε τα ψάρια αλλά εν είπε τίποτε για να μην τον ματιάσουμε. Μάριε γνωρίζεις κάτιGreg wrote:surf casting simera me ton sira... apotelesma ena lvaraki 4 kilo o siras panw se sardella![]()
![]()
![]()

θελουμε τισ φωτοmarios wrote:Μα ναμπω επετσοκοψε!! ετο επιασε ενα Λαβρακι!! τα υπόλοιπα έδωσε τον γύρο του κόσμουadmin wrote:Αλλά άκουσα ότι κάποιος φίλος απο την Λευκωσία έχει κάτι φωτογραφίες κάποιου Λεμεσιανού που ε[ετσόκοψε τα ψάρια αλλά εν είπε τίποτε για να μην τον ματιάσουμε. Μάριε γνωρίζεις κάτιGreg wrote:surf casting simera me ton sira... apotelesma ena lvaraki 4 kilo o siras panw se sardella![]()
![]()
![]()
Ατλαντικό Ειρηνικό για να Φκαλη 2 φωτό με ψαρια
![]()
ΑΧΧ που μας εφτασε η ΑΨΑΡΙΑ!
- sea-hunter

en pafo p egine i kouventa??
Keep Walking...Keep Fishing!!