μα εν γι αυτο που ερωτησα, αλλα οκ ειπα να μεν αμφισβητησω το κοπελουι.since1984 wrote:μα ιντα πισω ρε εν πας το πανγκο τις κουζίνας ο καημένος![]()
![]()
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Τωρά μάλιστα.admin wrote:Την χθεσινή λίτσα της εφημερίδας την έπιασε ένας φίλος απο την Λεμεσό με τον πατέρα του ο οποίος είναι απο τους πιο δυνατούς ψαράδες συρτής στην Λεμεσό.Η λίτσα ήταν όντος 24 κιλά
Λάθος της εφημερίδας που εθκιάλεξε την άλλη φωτογραφία τότε.
Εν σάννα τζιαι θωρούσαμε άλλο ψάρι σε τζιήνη.
ένταξη ρε παιθκια μεν κολλάτε πάνω στο μουγγρουι! και εγώ όταν παο για μουρμούρες χρησιμοποιώ αγκίστρι no 4 τύπου aberdeen και κάτι μουγγρουθκια στο μέγεθος τσιγάρου βρίσκουν τον τρόπο να το καταπίνουνPeRoUkKaS wrote:μα εν γι αυτο που ερωτησα, αλλα οκ ειπα να μεν αμφισβητησω το κοπελουι.since1984 wrote:μα ιντα πισω ρε εν πας το πανγκο τις κουζίνας ο καημένος![]()
![]()
ενεν ψαρεμα τουτο που καμνεις ρε κοστι αν εκρατησες τουτο το πραμα. εν αφανισμος του γονου.
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Αρκακα 800-1:00 νυκτα.
Δολωμα ακροβατη - αμερικανο
4 καλαμια.
Αποτελεσμα μια μελανουα που επηε πισω
ψοφισμενη.
Πολλη σπασιμο .
Εχαθηκε το ψαρι.
Δεν θα ξαναπαω νυκτα.
Εσπασαν τα νευρα μου.
Η θαλλασσα ηταν μια χαρα.
Δεν ετσιμπα δεν ετσιμπα.
Τερμα τζαι ο αμμος.
Μυλοκοπια τζαι πρασινα αλογα.
4 καλαμια.
ψοφισμενη.
Πολλη σπασιμο .
Εχαθηκε το ψαρι.
Δεν θα ξαναπαω νυκτα.
Εσπασαν τα νευρα μου.
Δεν ετσιμπα δεν ετσιμπα.
Τερμα τζαι ο αμμος.
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
H τριτη φορα που παω τζαι φευκω ετσι!
Τερμα η Αρκακα !
Κανει ! ! !
Εν εσιη ξανα
Τερμα η Αρκακα !
Κανει ! ! !
Εν εσιη ξανα
- chrysanthos9
μεν απαγοητευεσται ετσι ευκολα ο καθε τοπος θελει τις δικες του συνθηκες για να τσιμπησει το ψαρι ο καθε τοπος εχει τα δικα του μυστικα τα οποια πρεπει να τα ανακαλυψουμε για να εχουμε καλες ψαριες πρεπει να επισκεπτουμαστε τον τοπο με διαφορετικες συνθηκες διαφορετικα φεγγαρια και διαφορετικο αερα οταν τα ανακαλυψουμε ολα αυτα θα εχουμε παντα το επυθιμιτο αποτελεσμα 
Rememper always someone waiting for you at home
τέλος αυγούστου πριν "ερτω" ελλάδα πιάνει με ο ανιψιός m και λαλεί μου ρε ένα πάω κατεχόμενα ένα "ερτεις"???
εν το μεταξύ οποτε "επιεννε" "ελαλε" μου ότι έπιανε πολύ ψάρι αλλα εν και πολλώ "πιστευκα" τον.ate λαλώ του ένα "ερτω"."επιαμε" που λέτε κερύνεια από τις 6-11 και "εφκαλαμε" 3 κιλά kourkounes.re κοπελια άλλοι τόποι potziei."εξαναπιαμε" μετά που 3 μέρες στο χωριο των γονιών m και "εφκαλαμε" 2 κιλά τούτη τι fora.en το μεταξύ ούλο το καλοκαίρι έρια 3 φορες στο βασιλικό μονο και "εφκαλα" μια χειλού μονο 7-8 εκατοστά η οποια έγινε release βεβαια.μετά που τούτο "εκαταλαβα" ότι οι ψαρότοποι στις ελεύθερες περιοχές έχουν καεί όπως λαλούν και οι "καλαμαραες".
αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα ψαρια μας ήταν μονο "κουρκουνες" 1 γύλος στη γαρίδα και ένα sorkoui το οποιο εν επέστρεψε πίσω λόγο τις "λισιαμαρας" του.οι "κουρκουνες" εν ήταν μεγάλες πολλά-μέγεθος παλάμης.ξέρετε γιατί δεν βγήκαν αλλα είδη?
ο τόπος ήταν καλός και για melanes.en το μεταξύ πρέπει να είχε k "κονικλες" γιατί έστησα και 2 καλαμια casting και τα αγκίστρια ήταν κομμένα και στα 2 και "επαρετισα" την προσπάθεια.
εν το μεταξύ οποτε "επιεννε" "ελαλε" μου ότι έπιανε πολύ ψάρι αλλα εν και πολλώ "πιστευκα" τον.ate λαλώ του ένα "ερτω"."επιαμε" που λέτε κερύνεια από τις 6-11 και "εφκαλαμε" 3 κιλά kourkounes.re κοπελια άλλοι τόποι potziei."εξαναπιαμε" μετά που 3 μέρες στο χωριο των γονιών m και "εφκαλαμε" 2 κιλά τούτη τι fora.en το μεταξύ ούλο το καλοκαίρι έρια 3 φορες στο βασιλικό μονο και "εφκαλα" μια χειλού μονο 7-8 εκατοστά η οποια έγινε release βεβαια.μετά που τούτο "εκαταλαβα" ότι οι ψαρότοποι στις ελεύθερες περιοχές έχουν καεί όπως λαλούν και οι "καλαμαραες".
αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα ψαρια μας ήταν μονο "κουρκουνες" 1 γύλος στη γαρίδα και ένα sorkoui το οποιο εν επέστρεψε πίσω λόγο τις "λισιαμαρας" του.οι "κουρκουνες" εν ήταν μεγάλες πολλά-μέγεθος παλάμης.ξέρετε γιατί δεν βγήκαν αλλα είδη?
ο τόπος ήταν καλός και για melanes.en το μεταξύ πρέπει να είχε k "κονικλες" γιατί έστησα και 2 καλαμια casting και τα αγκίστρια ήταν κομμένα και στα 2 και "επαρετισα" την προσπάθεια.
ψαρεμα απο τις 15:00 - 23:00... σορκοι και 1 σαλπα συνολο 1200γρ ολα σε γαριδα
Esox Lucius
- AggelosLRK
Σερφκαστινγκ απο τις 6 το απογευμα εως τις 6 το πρωι,1 μουρμουρος του κωλου και καμποσα φυκια 
- chrysanthos9
ολονυκτιο εψες για μυλοκοπια με σαμαρκα σωληνες και αμερικανο αποτελεσμα πολλα σορκουθκια μιτσια και ενας σορκος καλος μυλοκοπια γιοκ
savvis wrote:Αρκακα 800-1:00 νυκτα.
4 καλαμια.
ψοφισμενη.
Πολλη σπασιμο .
Εχαθηκε το ψαρι.
Δεν θα ξαναπαω νυκτα.
Εσπασαν τα νευρα μου.
Δεν ετσιμπα δεν ετσιμπα.
Τερμα τζαι ο αμμος.
μια παρυμία λέει..."κάθε πράγμα στον καιρό του, και ο κολιός τον Αύγουστο"chrysanthos9 wrote:ολονυκτιο εψες για μυλοκοπια με σαμαρκα σωληνες και αμερικανο αποτελεσμα πολλα σορκουθκια μιτσια και ενας σορκος καλος μυλοκοπια γιοκ
...το κάθε πράμα στον καιρό του, και το μυλοκόπι τον.............??
Last edited by caveman on Sun Sep 13, 2009 7:39 am, edited 1 time in total.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
"Βελτιωμένο" όντως το μέγεθος στην φωτό αυτή, αλλά 24 κιλά πάλι σαν να μην πάει. Δεν γνωρίζω τα παιδιά που την έπιασαν, δεν θέλω να είμαι "αμφισβητίας", αλλά... Κάτι πιο κοντά στα 14 με 17 φαίνεται (τουλάχιστον βάσει των φωτογραφιών που βρίσκουμε στο διαδίκτυο με τέτοια ψάρια). Όπωσδήποτε, δεν θέλω να είμαι το "κακό αγκάθι", έτσι ας πάμε παρακάτω. Από την στιγμή που δεν ήμουν παρών στο ζύγισμα δεν έχω δικαίωμα να αμφισβητώ κάτι οριακό. Είπα την άποψη μου (βλέποντας και τις δύο φωτογραφίες), αλλά ανεξαρτήτως, συγχαρητήρια στο παιδί που την έπιασε!admin wrote:Την χθεσινή λίτσα της εφημερίδας την έπιασε ένας φίλος απο την Λεμεσό με τον πατέρα του ο οποίος είναι απο τους πιο δυνατούς ψαράδες συρτής στην Λεμεσό.Η λίτσα ήταν όντος 24 κιλά
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- chrysanthos9
δλδ αληθευει οτι τα μυλοκοπια δεν πιανονται τον Αυγουστο?
έφκαλα πολλές φορές αυγουστο μυλοκόπια.... βασικά εν ολόχρονα που φκαίνουν μυλοκόπια απλά πρέπει να τα πετύχεις (σίουρα θέλουν και την κατάλληλη θάλασσα) αλλά χρόνο με το χρόνο χάνονται και τούτα