γιωργο το γκρικσπινερς μου κολαει λογο του χριστογεννιατικου φοντου.. τι να κανω???djvader wrote:Μπράβο σου Άγγελε. Καλοφάγωτο

γιωργο το γκρικσπινερς μου κολαει λογο του χριστογεννιατικου φοντου.. τι να κανω???djvader wrote:Μπράβο σου Άγγελε. Καλοφάγωτο
χεχεεχ φιλε μου... μονο εγω και εγω ξερω που παω! αν θες να με παρακολουθησεις πρεπει να συντονιστεις με δορυφορο .. τα κινιτα εν πιανουν σημα στες περιοχες μουAggelosLRK wrote:το πιτσι μου ειναι τελευταιας τεχνολογιας για να εντοπιζει τους παφλασμους των λιτσων,επισης ειναι συνεδεμενο με το κινητο του γρηγορη για υποκλοπες των συζητησεων μυστικων τοπων οπου παω μολις αυτος φευγει για δουλεια,μεχ μεχ
αχαχαχαχαχα πολλα ωραια κουβενταAggelosLRK wrote:μια μερα θα συναντηθουμε και θα νομιζει ο ενας οτι βρηκε τον τοπο του αλλου χαχαχα
όπου θέλετε πάτε, μεν δω τεχνητό σας καμιά ημέρα να πέφτει πάνω που τα δικά μου!!!Greg wrote:αχαχαχαχαχα πολλα ωραια κουβενταAggelosLRK wrote:μια μερα θα συναντηθουμε και θα νομιζει ο ενας οτι βρηκε τον τοπο του αλλου χαχαχα![]()
AggelosLRK wrote:stathis 1821 wrote:παντος εγω ρε παιδια απογοητευτικα πολλα .εγορασα ολον τον ειδον τα ψαρακια οχι ποπερ κρισταλ μινοου ραπαλλα σεπιλ και ος τορα θα εδοκα πανο που 1000 ευρο συν τους μηχανησμους σιν τα καλαμια σιν τες βαλιτσουες συν αποχη και οσ τορα οχι μονο εν επειασα τιποτα αλλα αλλα ουτε μου τσιμπισε τιποτε να πο και εγο εδοκε κατι πανο μου .τι αλλο να κανο επεια ενα σορο φορε αποτελεσμα μηδεν τι κανο λαθος
Τελιωνε ελα λαρνακα εσυ!
θα ερτο λαρνακα ρε φιλε το σαββατο το προι εσυ πε μου τι ωρα με θελεις να ειμαι εκει και που και εγο θα ειμαι στην ωρα μου στειλε μου πμ αν θελεις τοπο και ωρα.σε ευχαριστοstathis 1821 wrote:AggelosLRK wrote:stathis 1821 wrote:παντος εγω ρε παιδια απογοητευτικα πολλα .εγορασα ολον τον ειδον τα ψαρακια οχι ποπερ κρισταλ μινοου ραπαλλα σεπιλ και ος τορα θα εδοκα πανο που 1000 ευρο συν τους μηχανησμους σιν τα καλαμια σιν τες βαλιτσουες συν αποχη και οσ τορα οχι μονο εν επειασα τιποτα αλλα αλλα ουτε μου τσιμπισε τιποτε να πο και εγο εδοκε κατι πανο μου .τι αλλο να κανο επεια ενα σορο φορε αποτελεσμα μηδεν τι κανο λαθος
Τελιωνε ελα λαρνακα εσυ!