Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

AggelosLRK

Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

Post by AggelosLRK »

djvader wrote:Μπράβο σου Άγγελε. Καλοφάγωτο :clap:
γιωργο το γκρικσπινερς μου κολαει λογο του χριστογεννιατικου φοντου.. τι να κανω??? :think:

Στάθης

Post by Στάθης »

Να μην αγοράσεις καλάμι και τεχνητά τα Χριστούγεννα και να πάρεις καινούριο pc.
Problem solved. :lol:
no whey no gain

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

το πιτσι μου ειναι τελευταιας τεχνολογιας για να εντοπιζει τους παφλασμους των λιτσων,επισης ειναι συνεδεμενο με το κινητο του γρηγορη για υποκλοπες των συζητησεων μυστικων τοπων οπου παω μολις αυτος φευγει για δουλεια,μεχ μεχ :roll:

Greg

Post by Greg »

AggelosLRK wrote:το πιτσι μου ειναι τελευταιας τεχνολογιας για να εντοπιζει τους παφλασμους των λιτσων,επισης ειναι συνεδεμενο με το κινητο του γρηγορη για υποκλοπες των συζητησεων μυστικων τοπων οπου παω μολις αυτος φευγει για δουλεια,μεχ μεχ :roll:
χεχεεχ φιλε μου... μονο εγω και εγω ξερω που παω! αν θες να με παρακολουθησεις πρεπει να συντονιστεις με δορυφορο .. τα κινιτα εν πιανουν σημα στες περιοχες μου :twisted:
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

μια μερα θα συναντηθουμε και θα νομιζει ο ενας οτι βρηκε τον τοπο του αλλου χαχαχα
on the other note,ξεκινω τη χαρτογραφηση παραλιμνιου απο το καινουργιο ετος,μπορει να βρεθουμε καρπασια!! χαχα

Greg

Post by Greg »

AggelosLRK wrote:μια μερα θα συναντηθουμε και θα νομιζει ο ενας οτι βρηκε τον τοπο του αλλου χαχαχα
αχαχαχαχαχα πολλα ωραια κουβεντα :lol: :lol:
Esox Lucius

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Greg wrote:
AggelosLRK wrote:μια μερα θα συναντηθουμε και θα νομιζει ο ενας οτι βρηκε τον τοπο του αλλου χαχαχα
αχαχαχαχαχα πολλα ωραια κουβεντα :lol: :lol:
όπου θέλετε πάτε, μεν δω τεχνητό σας καμιά ημέρα να πέφτει πάνω που τα δικά μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

caveman

Post by caveman »

Συναγερμός ρε σειρά!!! Είδα τον "Ματσάκη" σήμερα με μια 7 κιλη, έχασεν τζαι μια τουλάχιστον διπλάσια :o
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

AggelosLRK wrote:
stathis 1821 wrote:παντος εγω ρε παιδια απογοητευτικα πολλα .εγορασα ολον τον ειδον τα ψαρακια οχι ποπερ κρισταλ μινοου ραπαλλα σεπιλ και ος τορα θα εδοκα πανο που 1000 ευρο συν τους μηχανησμους σιν τα καλαμια σιν τες βαλιτσουες συν αποχη και οσ τορα οχι μονο εν επειασα τιποτα αλλα αλλα ουτε μου τσιμπισε τιποτε να πο και εγο εδοκε κατι πανο μου .τι αλλο να κανο επεια ενα σορο φορε αποτελεσμα μηδεν τι κανο λαθος

Τελιωνε ελα λαρνακα εσυ!

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

stathis 1821 wrote:
AggelosLRK wrote:
stathis 1821 wrote:παντος εγω ρε παιδια απογοητευτικα πολλα .εγορασα ολον τον ειδον τα ψαρακια οχι ποπερ κρισταλ μινοου ραπαλλα σεπιλ και ος τορα θα εδοκα πανο που 1000 ευρο συν τους μηχανησμους σιν τα καλαμια σιν τες βαλιτσουες συν αποχη και οσ τορα οχι μονο εν επειασα τιποτα αλλα αλλα ουτε μου τσιμπισε τιποτε να πο και εγο εδοκε κατι πανο μου .τι αλλο να κανο επεια ενα σορο φορε αποτελεσμα μηδεν τι κανο λαθος

Τελιωνε ελα λαρνακα εσυ!
θα ερτο λαρνακα ρε φιλε το σαββατο το προι εσυ πε μου τι ωρα με θελεις να ειμαι εκει και που και εγο θα ειμαι στην ωρα μου στειλε μου πμ αν θελεις τοπο και ωρα.σε ευχαριστο

γίωργος κυρίακου

Post by γίωργος κυρίακου »

Τελιωνε ελα λαρνακα εσυ![/quote][/quote]
θα ερτο λαρνακα ρε φιλε το σαββατο το προι εσυ πε μου τι ωρα με θελεις να ειμαι εκει και που και εγο θα ειμαι στην ωρα μου στειλε μου πμ αν θελεις τοπο και ωρα.σε ευχαριστο[/quote]

:lol: εγώ είμε που λάρνακα και δεν πάω ψάρεμά στην περιοχή μου και κόφκω τσαι πάω λεμεσό
και έμε λυπάτε ο θεός :pray: να με κάμει να χαρώ
αφού εξίασα και πώς είναι το ψάρι που το τσαιρό που έχει να πίαω πάστο spinning :doh: :shifty: :snooty:
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

φιλε γιωργο να παμε μαζι να ενοσουμε την ατυχια μας που ξερεις μπορει κανενα στραο για παραλιτο να τσιμπισει και σε εμασ

γίωργος κυρίακου

:lol: :lol: :lol: εγώ ενα δοκιμάσω και την κυριακή το πρωί και
εαν δεν πίασω ενα κάμω τσαιρό πολυν να πάω για spinning
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

εν να προσπαθεισο και εγο αποψε αυριο μεθαυριο αντιμεθαυριο σαββατο κυριακη και περκει τσιμπεισει και εμενα εστο και γυλος

γίωργος κυρίακου

εύχομεσου να πίασει κανένα θηρίο και να το βκάλεις και καμια φοτο να την βάλεις να το δούμε το ψάρι
και να με κάμεις και εμένα να πεισμώσω να παένω με όρεξη ψάρεμα σπιννινγ :D
(σημ.πιάνουν οι εφτιεσμου)
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

Post Reply

Return to “SPINNING”