Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

User avatar
plenom'metatopsarem?
Posts: 2114
Joined: Thu Feb 25, 2010 10:48 am

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by plenom'metatopsarem? »

Πρέπει να αποδείξετε πως διαβάσετε όλο το κείμενο με τη σειρά! Όχι να διαβάσατε την τελευταία γραμμή και να γυρισατε πίσω! :D
Επίσης, είπα μπύρΑ! Όχι μπύρες! Αμέσως αμέσως και οι 2 σας! :D Θα το κανονίσουμε πάντως :)
Καλημέρα σε όλους. Δεν είπα όχι στη Κανναβιού (η οποία είναι και πολύ όμορφος φράκτης). Ούτε είπα και ναι σε κανένα (όπως την Γερμασόγεια για παράδειγμα, παρόλο που όλοι αγαπούμε το συγκεκριμένο φράγμα, το τελευταίο που θα ήθελα τη μέρα του διαγωνισμού είναι να μαλώνω με παράνομους). Φυσικά κι όλες οι εισηγήσεις γίνονται καλοπροαίρετα! Και σκοπός δεν είναι να δυσκολέψουμε τους διοργανωτές, απλά ίσως μπορεί να πούμε κάτι που θα τους βοηθήσει.

User avatar
(CyBasser)
Posts: 2367
Joined: Mon Oct 22, 2007 10:17 pm

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by (CyBasser) »

Φοίβο και λοιποί συναγωνιστές καλημέρα! Αμαν διαβάσει κανένας ΔΥΟ φορές ολόκληρο το ποστ δικαιούται δύο μπύρες :?: :?: :?: :?: :?: :mrgreen:

Λοιπόν, χαίρομαι που επιτέλους κάποιοι άρχισαν να βάζουν κάτω ιδέες και εισηγήσεις. Όπως πολύ σωστά είπε ο Φοίβος, με κανένα τρόπο δεν θέλει κανένας να δημιουργήσει προβλήματα στην διεξαγωγή των αγώνω, κάθε άλλο. Οι εισηγήσεις γίνονται καλοπροαίρετα με κύριο γνώμωνα την επιτυχία των αγώνων τόσο αλιευτικά, όσο και οργανωτικά.

Οι δικές μου εισηγήσεις έγιναν μετά από αρκετά τηλέφωνα διαμαρτυρίας που δέκτηκα (και σε όλα απάντησα "καλά, γιατί δεν παίρνετε τα παιδιά του ΔΣ και ειδικότερα τον Γιάννη και με παίρνετε εμένα?"). Ο κοινός παρονομαστής ήταν ότι ναι μεν είναι ωραία να μαθαίνουμε νέα φράγματα (πχ Κανναβιού) αλλά σιγά σιγά. Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να τρέχουν μια ή δυο φορές την βδομάδα για ένα μήνα στην ορεινή Πάφο να μαθαίνουν ένα νέο μέρος. Τουλάχιστον όσοι με πήραν μου είπαν ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στην Κανναβιου λόγω των δυσκολιών που φέρνει η απόσταση της. Ενας μου είπε ότι "εγώ απλά θα βουρώ τον Χ που ταπισον γιατί εννα πάει προπονήσεις και όπου πάει εννα πάω". Αυτά για μένα σημαίνουν ότι ξεφεύγουμε από τα πλαίσια του "υγιειούς" πρωταθλήματος. Επίσης υπήρξαν αντιδράσεις για την κλήρωση στον 4ο αγώνα. Γι'αυτό έκανα την εισήγηση πιο πάνω με αντικατάσταση της Κανναβιού με Γερμασόγεια και της Ταμασού (στον 4ο αγώνα) με Κούρη, ένα Κούρη που σίγουρα δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτόν του Φεβράρη. Στην Γερμασόγεια δεν έχουμε κάνει ακόμα ΚΑΝΕΝΑ αγώνα, και το θέμα "παράνομοι" αν μας ανησυχεί πραγματικά μπορεί να διευθετηθεί με μιοα παράκληση προς το ΤΑΘΕ. Επίσης, πιστεύω ότι η Ευρέτου δεν πρέπει να βγει από το πρόγραμμα. Απο την μια παρα την απόσταση οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι συμμετέχοντες την ξέρουν καλά, και από την άλλη πιστεύω ότι έχει το καλύτερο ψάρεμα λαβρακιού στο νησί!

Παιδιά, ας θυμόμαστε ότι τους αγώνες αυτούς τους κάνουμε για να περνούμε όλοι καλά, αλλά για να πετύχουν χρειάζεται όλοι να θυσιασουν χρόνο και χρήμα, οργανωτές και συμμετέχοντες. Μπορεί η ιδέα "νέα φράγματα" να ακούεται ωραία, όμως πρέπει οι δυσκολίες να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψην...

Χθές παρεπιπτόντως πέρασα από Καλαβασό. Ναι, έχει όντως κατέβει πολύ, αλλά σίγουρα όπως είναι αυτή την στιγμή μια χαρά προσφέρεται για αγώνα. Θα μπορούσε να γίνει ανταλλαγή 2ου με 3ου αγώνα (ο δεύτερος στην Καλαβασό και ο τρίτος με κλήρωση) και δεν πιστεύω ότι ως τις 10 του Μάη, σε 45 μέρες, θα εξαφανιστεί. Ατε να χάσει 300,000, άτε 400,000κμ. Αλλά ας μην περιπλέξουμε άλλο το θέμα.

Τέλωσπάντων, για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα, ας βάλουμε κάτω στο τραπέζι τις εισηγήσεις:

1. Μένει το ΑΡΧΙΚΟ πρόγραμμα ως έχει.
2. Διαφοροποιημένο πρόγραμμα από ΔΣ (2ος κλήρωση, 3ος Κανναβιου, 4ος κλήρωση, 5ος Ευρέτου).
3. Διαφοροποιημένο πρόγραμμα με δική μου εισήγηση (2ος κλήρωση, 3ος Γερμασόγεια, 4ος Κούρης, 5ος Ευρέτου.
4. Διαφοροποιημένο πρόγραμμα με εισήγηση Πάρη (2ος Ταμασσός, 3ος Γερμασόγεια, 4ος κλήρωση, 5ος Κανναβιού
.

Η κάθε εισήγηση έχει σίγουρα τα υπέρ και τα κατά της. Θα ήθελα όμως να ακούσω και απόψεις από άλλους συμμετέχοντες. Μάριος Παφίτης? Γιώργος Δεληγιάννης? Λάζαρος? Βύρωνας? Μάριος Σταυρινός? Μπάμπης? Νεκτάριος? Λούης? Γρηγόρης? Κάποιος να το "σφυρίσει" στα εξ-Ρωσσίας παιδιά? Και σίγουρα θέλω και μια καλή ξεκάθαρη άποψη από τον κ. Ευάνθη Λοΐζου!

ΥΓ:Επαναφέρω και το θέμα του να βρεθούμε λίαν συντόμως για να συζητήσουμε τις επιλογές αυτές. Προτείνω αυτή την Πέμπτη, 20/3/2014, ώστε (ελπίζω!) να μπορεί και ο Γιάννης, και προτείνω είτε Κοκκινού στην Μοσφιλωτή είτε Βασιλική στην Χοιροκιτία..... Γιάννη, ίσως να είναι καλά να δώσεις ακόμη λίγες μέρες, ας πούμε ως τις 28/3? Ετσι αν δεν γίνει εφικτή μια συνάντηση αυτή την βδομάδα ίσως να μπορεί να γίνει την άλλη βδομάδα...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

User avatar
C&R
Posts: 949
Joined: Thu Jan 24, 2008 8:23 am

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by C&R »

Καλημέρα

Παιδιά όπως είπα το συβούλιο δεν θα ήθελε να κάνει διαγωνισμούς σε φράκτες που η στάθμη είναι χαμηλά και εκτος από τα ψαρια υπάρχουν και αλλα πολύ ευαίσθητα θέματα όσον αφορά το νομοσχέδιο.

Σεβόμαστε τα προβλήματα που δημιουργούνται για αυτό και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία για απόψεις. Θα προτιμούσα να έχουμε γραπτώς όλες τις απόψεις μέχρι την Παρασκευή και μετά να αποφασίσουμε αν θα γίνουν αλλαγές.

Φοίβο , ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

User avatar
Greg
Posts: 3067
Joined: Tue Aug 07, 2007 3:54 pm
Location: by the sea

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by Greg »

Η αποψη μου ειναι οτι στα φραγματα οπου εχει πεσει τοσο χαμηλα η σταθμη (κατω απο 20-15%) και εχει εμφανιστει ο ξερος πατος και η λασπη επρεπε ΗΔΗ να ισχυση απαγορευση του ψαρεματος απο το Τ.Α, οχι να συζητουμε για διεξαγωγη διαγωνισμων ψαρεματος.

Σχετικα με το πρωταθλημα οπως εχει. Αν στην κληρωση για τον 2ο αγωνα εμπαινε η Κανναβιου και 3ος αγωνας στον Ασπρογκρεμμο ισως οι φιλοι απο λευκωσια και λαρνακα να ειχαν λιγοτερο προβλημα για τις αποστασεις. Απορησα που δεν μπηκε ο Ασπρο στο πρωταθλημα, διοτι ειναι ο 2ος μεγαλυτερος σε ποσοτητα νερου και το μεγαλυτερο σε ηλικια οικοσυστημα στην κυπρο (τερατολαβρακα).

Το θεμα ''η αποσταση εν μεγαλη'' πρεπει να το εξαλυψουμε απο το πρωταθλημα, διοτι ειτε το θελουμε ειτε οχι απο του χρονου ολοι θα ειμαστε αναγκασμενοι να πηγαινουμε στα φραγματα της παφου για το χομπυ μας με την επερχομενη καταστροφη λογω ελλειψης προγραμματισμου, κακοδιαχειρησης, ανομβριας (και οχι λογω των pike). Ηδη καποια φραγματα επαθαν ζημεια που θα χρειαστουν 4-5 χρονια για να ανακαμψουν στα επιπεδα που ηταν περσυ.

Για το θεμα των ''προπονησεων'' που σχεδον ολοι φωναζουν οτι κοστιζουν και οτι τουτος εκαμε προπονησεις και γιαυτο νικησε κτλ κτλ. Θα ηθελα να προτυνω απο του χρονου αν θα υπαρξει πρωταθλημα, ολοι οι φραχτες να ανακοινωνονται με ενα συστημα κληρωσης 3 μερες πριν τη διεξαγωγη του αγωνα μαζι με απαγορευση του training
Esox Lucius

EVANTHIS LOIZOU
Posts: 2217
Joined: Fri Oct 19, 2007 11:21 am

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by EVANTHIS LOIZOU »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τες εισηγησεις σας και ιδιαιτερα τον Ρολανδο ο οποιος παιρνει Α+ διοτι εχει ολοκληρωσει την αποψη του :D :D
Για μενα και τον Γιαννη ΟΜΩΣ το θεμα ειναι "Διοικητικο".
10 ατομα = 11 διαφορετικες γνωμες. Ολες σωστες και τεκμηριωμενες. Εαν επιλεξεις την μια αμεσως εχεις ολους εναντιον σου, και τον καθε ενα ξεχωριστα, διοτι δεν υιοθετησες την δικη του αποψη.
Οπως λεω παντοτε, ειναι σωστο να λετε τες αποψεις σας κατα την διαρκεια της περιοδου που γινεται το προγραμμα. ΠΡΙΝ το οριστικοποιησουμε.
Μετα μονο εμεις μπορουμε να κανουμε αλλαγες εστω και εαν αυτες φαινονται σε καποιους λανθασμενες.
ΕΑΝ επιτρεψουμε να γινονται παρεμβασεις θα δημιουργησουμε ενα πολυ κακο προηγουμενο το οποιο θα καταληξει σε ξηλωμα των αγωνων.
Σας ακουμε μεν ΑΛΛΑ μην παρεξηγειτε και τον δικο μας ρολο.
Μου αρεσε ιδιαιτερα το παραδειγμα του Φοιβου με το γηπεδο :lol: :lol: :lol:
Συντομα θα βρεθω με τον Γιαννη και θα δωσουμε ενα τελος στην συζητηση αυτη την οποια θεωρω χρησιμη απο πολλες αποψεις.

Υ.Γ. 99,9% του Brain Power μας παει στο θεμα Βουλη και Νομοσχεδιο και θελουμε πολλη βοηθεια απο ολους

User avatar
paris91
Posts: 79
Joined: Wed Dec 29, 2010 5:36 pm

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by paris91 »

Κυριε Ευάνθη δεν παρεξηγούμε καθόλου! Το να ακούτε τον κόσμο έστω και αν μην μπορούν να γίνουν οι εισηγήσεις πράξεις είναι ότι καλύτερο. Μπορούν να βοηθήσουν για άλλη χρονιά ή κάπως αλλιώς!

Είμαστε ευγνώμονες για όλη την δουλεία που κάνετε για όλους μας! ότι μπορεί να γίνει ας γίνει και αν μην μπορεί δεν πειράζει :D

User avatar
(CyBasser)
Posts: 2367
Joined: Mon Oct 22, 2007 10:17 pm

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by (CyBasser) »

EVANTHIS LOIZOU wrote:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τες εισηγησεις σας και ιδιαιτερα τον Ρολανδο ο οποιος παιρνει Α+ διοτι εχει ολοκληρωσει την αποψη του :D :D
Ευχαριστώ :mrgreen:
EVANTHIS LOIZOU wrote:Για μενα και τον Γιαννη ΟΜΩΣ το θεμα ειναι "Διοικητικο".
...Οπως λεω παντοτε, ειναι σωστο να λετε τες αποψεις σας κατα την διαρκεια της περιοδου που γινεται το προγραμμα. ΠΡΙΝ το οριστικοποιησουμε.
Συμφωνούμε και κανένας δεν είπε τίποτε όταν έγινε το πρόγραμμα (πιστεύω ότι όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι!)! Οι συζητήσεις άρχισαν όταν ΕΓΙΝΑΝ αλλαγές!
EVANTHIS LOIZOU wrote:Μετα μονο εμεις μπορουμε να κανουμε αλλαγες εστω και εαν αυτες φαινονται σε καποιους λανθασμενες.
ΕΑΝ επιτρεψουμε να γινονται παρεμβασεις θα δημιουργησουμε ενα πολυ κακο προηγουμενο το οποιο θα καταληξει σε ξηλωμα των αγωνων.
Σας ακουμε μεν ΑΛΛΑ μην παρεξηγειτε και τον δικο μας ρολο.
Μου αρεσε ιδιαιτερα το παραδειγμα του Φοιβου με το γηπεδο :lol: :lol: :lol:
Συντομα θα βρεθω με τον Γιαννη και θα δωσουμε ενα τελος στην συζητηση αυτη την οποια θεωρω χρησιμη απο πολλες αποψεις.
Σίγουρα. Πιστεύω ότι όλοι, συμπεριλαμβανομένου του υποφαινόμενου, εκτιμούν πάρα πολύ την δουλειά που γίνεται. Χωρίς την προσπάθεια και όρεξη του Γιάννη, και του κόπου που βάζει, πολύ πιθανόν να μην είχαμε πρωτάθλημα, ενώ χωρίς την δική σου συμβολή στην διαιτησία και κυρίως στις ώρες που διαθέτεις σε κάθε φράγμα πριν από κάθε αγώνα, τότε ίσως να μην είχαν καμιά επιτυχία οι αγώνες - Σας ευχαριστούμε και τους δύο :clap: :clap: :clap: . Από την άλλη όμως, η ψυχή των αγώνων αυτών (όπως και σε όλα τα αθλήματα) είναι οι συμμετέχοντες. Όταν φαίνεται ότι κάποιες αλλαγές δεν γίνονται εύκολα ή καθόλου αποδεκτές από τους συμμετέχοντες (τουλάχιστον από σημαντικό ποσοστό αυτών), και έιδικά όταν ένας βασικός λόγος είναι το οικονομικό κόστος (στην εποχή της κρίσης που έχουμε :evil: ) τότε πρέπει να λαμβάνεται κάπως υπ'όψην, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι κάποιο φράγμα που ίσως να αποτελούσε πρόκληση ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο να θέλατε να μπει στο πρωτάθλημα μένει έξω. Εχοντας πει τα πιο πάνω, όποιαδήποτε απόφαση σας θα είναι σεβαστή, και εναπόκειται στον καθένα από τους συμμετέχοντες να αποφασίσει πως θα πράξει.
EVANTHIS LOIZOU wrote:Υ.Γ. 99,9% του Brain Power μας παει στο θεμα Βουλη και Νομοσχεδιο και θελουμε πολλη βοηθεια απο ολους
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι την έχετε.... :!:

ΥΓ: Συμφωνώ με τον Γρηγόρη ότι εάν ο Ασπρόκρεμμος είχε μπει στο πρόγραμμα αντί η Κανναβιού τότε πολύ πιθανόν οι αντιδράσεις να ήταν λιγότερες... Ο Ασπρόκρεμμος είναι καλά γνωστός στους περισσότερους, και θέλει μόνο 20 λεπτά έξτρα οδήγημα από Λευκωσία.Το θέμα με τις αποστάσεις ναι, πιθανόν να προκύψει του χρόνου όπως πάνε τα υδατικά δεδομένα. Σε τέτοια περίπτωση ίσως να πρέπει να γίνουν διαφοροποιήσεις στο πρωτάθλημα (πχ τρεις αγώνες αντί πέντε), αλλά διαφωνώ ότι δεν θα πρέπει να γίνονται προπονήσεις. Η ανάγκη των προπονήσεων έχει φανεί και με το παραπάνω στα δύο τελευταία πρωταθλήματα. Τώρα, για τα προβλήματα στα φράγματα ας μην ανοίξουμε συζήτηση εδώ. Είναι πολλοί οι παράγοντες που φταίνε, και οι ανεξέλεγκτες μετακινήσεις ψαριών (όχι μόνο pike αλλά και λαβρακιού, πέρκας, λουτσιοπέρκας, γατόψαρου - πιάστηκαν γατόψαρα τώρα στην Κλήρου! - κ.ά) είναι ένας απο τους πολλούς παράγοντες, όπως φυσικά και η αφαίρεση νερού και η μη αστυνόμευση.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

User avatar
PrEdAtΩR
Posts: 839
Joined: Fri Nov 23, 2007 11:59 pm

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by PrEdAtΩR »

** Σημαντική Ανακοίνωση για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακίου 2014 **

Οι ποιο κάτω είναι οι ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ για τους επόμενους αγώνες του Πρωταθλήματος.

http://www.cyprusfaa.com/view.php?lang= ... &artID=168

User avatar
plenom'metatopsarem?
Posts: 2114
Joined: Thu Feb 25, 2010 10:48 am

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by plenom'metatopsarem? »

Σήμερα όμως είναι η Παρασκευή;!;!;!

"Σεβόμαστε τα προβλήματα που δημιουργούνται για αυτό και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία για απόψεις. Θα προτιμούσα να έχουμε γραπτώς όλες τις απόψεις μέχρι την Παρασκευή και μετά να αποφασίσουμε αν θα γίνουν αλλαγές".

User avatar
plenom'metatopsarem?
Posts: 2114
Joined: Thu Feb 25, 2010 10:48 am

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by plenom'metatopsarem? »

Λοιπόν. Αφού δεν προλάβαμε (καλημέρα καταρχήν), να πω από μέρους μου, σεβαστή η απόφαση. Η επιτροπή αποφασίζει. Φαίνεται πως ακούστηκαν οι απόψεις αρκετών διαγωνιζομένων (αν και η επιτροπή δεν είναι υπόχρεη να ενστερνίζεται αυτές τις απόψεις) και ευχαριστούμε.

Θα εκφράσω όμως και τη διαφωνία μου (επιτρέπεται φαντάζομαι; ).
Παίζει με το πρόγραμμα αυτό να έχουμε...2 διαγωνισμούς Κούρρη, 2 Γερμασόγεια, 1 Ευρέτου (την ίδια περίοδο με την περσινή).
Προσωπικά (πάντα)...δεν με ευχαριστεί τέτοιο πρόγραμμα (BORING που λένε και τα εγγλεζούθκια). Εναποθέτω τις ελπίδες μου λοιπόν...στην κληρωτίδα.

Μία απλή σκέψη που έκανα...ας ορίζονταν η Ταμμασός ως δεύτερος αγώνας, ή η Κλήρου για να πραγματοποιούνταν ένας αγώνας στην Λευκωσία. Τρεις ημέρες πριν, αν όντως ανοίγαν το νερό και έφευγε από το φράκτη, ας έκαναν την κλήρωση με τους 3ις προτεινόμενους φράκτες. Το ενδεχόμενο να έκαναν κάποιοι προπονήσεις και μετά να μην μπορούσε να γίνει ο αγώνας Ταμασσό,ή Κλήρου το σκέφτηκα. Να πάει κάποιος στους 3ις φράκτες της κλήρωσης για προπονήσεις, θα του κοστίσει πολύ περισσότερο(και κάποιοι θα το κάνουν και μην μου πείτε όχι).
Ή, ακόμα πιο απλά, βάζεις τους δύο αυτούς φράκτες στην κληρωτίδα (Ταμ-Κλή) και τους πετάς έξω την τελευταία στιγμή! Πετάξτε έξω και καμιά Γερμασόγεια, αφού έτσι κι αλλιώς θα γίνει εκεί διαγωνισμός. Αν έχεις περισσότερους φράκτες στην κλήρωση, αποθαρρύνεις κάποιους να παν προπονήσεις σε όλα τα φράγματα (υποτίθεται αυτό με την κλήρωση του φράκτη γίνεται για να δούμε και λίγο τις ικανότητες κάποιων να αναγνωρίσουν σημεία, καιρό κλπ την ημέρα του αγώνα και όχι βασιζόμενοι μόνο στις προπονήσεις).
Αυτά, επειδή είναι ακόμα Παρασκευή και πάντα καλοπροαίρετα!
Καλημέρα.

Υ.Γ. Αφού έχει να κάνει με το νομοσχέδιο το θέμα διεξαγωγής σε φράγματα με χαμηλή στάθμη νερού, ούτε το συζητούμε πλέον.
Υ.Γ.2 Παρακαλώ Γιάννη, λέω την αλήθεια, δεν "χαϊδεύω αυτιά" :)
Υ.Γ.3 Ευχαριστώ κύριε Ευάνθη, ήταν κάτι που μας έλεγε για να αφήσουμε τις δικαιολογίες και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα.
Υ.Γ.4 Χαμπής: "διότι πάντα η μονοτονία σκοτώνει." Ελπίζουμε να μην. Άλλη χρονιά πλέον.
Υ.Γ. 5 Κανεί με τα υστερόγραφα, καλό Σαββατοκυρίακο σε όλους! (αφού σήμερα είναι Παρασκευή! :D )


User avatar
C&R
Posts: 949
Joined: Thu Jan 24, 2008 8:23 am

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by C&R »

Έφτασε η ώρα. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 7/5 στο κατάστημα του σπόνσορα του διαγωνισμού ΚΝ Fishing.

https://www.facebook.com/#!/events/5094 ... pe=regular

User avatar
C&R
Posts: 949
Joined: Thu Jan 24, 2008 8:23 am

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by C&R »

Τα σημεία εκκίνησης κατα φράκτη

https://www.facebook.com/#!/events/509447332511597/

EVANTHIS LOIZOU
Posts: 2217
Joined: Fri Oct 19, 2007 11:21 am

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by EVANTHIS LOIZOU »

ΑΥΡΙΟ 7 Μαιου 2014, στις 12.00 το μεσημερι θα κανουμε την κληρωση στο Καταστημα της KN Angling, Λεωφορος Φανερωμενης στην Λαρνακα.
Οποιος θελει να ελθη ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ.
Η κληρωση θα βιντεογραφηθει.

User avatar
C&R
Posts: 949
Joined: Thu Jan 24, 2008 8:23 am

Re: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαβρακιού 2014

Post by C&R »

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης ειναι ο Διπόταμος. Η εκκίνηση θα δωθεί απο την ανατολική πλευρά του πάνκου στις 12:30

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”