υγ εχω μια υποψια για το που πηγαν τα ψαρια επιασεν τα ουλα ο Νικολας Χαρρης

σε τουτο συμφωνω τζε εγωchristos nic wrote:Iσως να φταιει η θεση και η φαση της σεληνης αυτες τις μερες
christos nic wrote:Iσως να φταιει η θεση και η φαση της σεληνης αυτες τις μερες
ρε Χρυσανθε εν θελω να σε στεναχορησω ρε φιλε μου αλλα ...εννα της ηβρεις?? οξα εννα παθεις οτι επαθες με τον τζεφαλο και να μεν παρεις πρεφα ?chrysanthos wrote:αμαν ειναι η μερα τους οι συνθηκες καταληλες ο ψαροκυνηγος κρυμμενος καλα στο καρτερι του να ειναι το θερμοκλινες καταληλο θα ερθουν σαν τις γατες αλλα ακομα εγωδεν ειδα συναγριδα σε ψαρεμα μου αλαλ που εν να παει εν να δω και σαζοτην καλα
Εκουρτιστηκαchrysanthos wrote:αμαν ειναι η μερα τους οι συνθηκες καταληλες ο ψαροκυνηγος κρυμμενος καλα στο καρτερι του να ειναι το θερμοκλινες καταληλο θα ερθουν σαν τις γατες αλλα ακομα εγωδεν ειδα συναγριδα σε ψαρεμα μου αλαλ που εν να παει εν να δω και σαζοτην καλα
ρε φιλε ετην πρωτη εν να σου την αφιερωσω να το θυμασε τουτοNikolas Nklou wrote:ρε Χρυσανθε εν θελω να σε στεναχορησω ρε φιλε μου αλλα ...εννα της ηβρεις?? οξα εννα παθεις οτι επαθες με τον τζεφαλο και να μεν παρεις πρεφα ?chrysanthos wrote:αμαν ειναι η μερα τους οι συνθηκες καταληλες ο ψαροκυνηγος κρυμμενος καλα στο καρτερι του να ειναι το θερμοκλινες καταληλο θα ερθουν σαν τις γατες αλλα ακομα εγωδεν ειδα συναγριδα σε ψαρεμα μου αλαλ που εν να παει εν να δω και σαζοτην καλα![]()
θελει τροπο και ωρα σωστη για τους μουρμουρους ρεchrysanthos wrote:ρε φιλε ετην πρωτη εν να σου την αφιερωσω να το θυμασε τουτοNikolas Nklou wrote:ρε Χρυσανθε εν θελω να σε στεναχορησω ρε φιλε μου αλλα ...εννα της ηβρεις?? οξα εννα παθεις οτι επαθες με τον τζεφαλο και να μεν παρεις πρεφα ?chrysanthos wrote:αμαν ειναι η μερα τους οι συνθηκες καταληλες ο ψαροκυνηγος κρυμμενος καλα στο καρτερι του να ειναι το θερμοκλινες καταληλο θα ερθουν σαν τις γατες αλλα ακομα εγωδεν ειδα συναγριδα σε ψαρεμα μου αλαλ που εν να παει εν να δω και σαζοτην καλα![]()
![]()
μακαρι να τις εβρω ρε και εγινε μου εμμονη
τωρα εχει κανενα μουρμουρο ρε? αξιζει να παω κανενα καστινγ?
Νικολα εννα αρκεψουμε να υποψιαζομαστε οτι ακκασες τζε τις συναγριδεςleonidasss wrote:Ρωτάτε το Νικολή (Χάρρη) πού είναι οι συναγρίδες, κάτι ξέρει να σας πει...
σιγουρα κατι ξερει ατε να δουμε ποτε εν να ποσταρει και δαμε τις γριδεςleonidasss wrote:Ρωτάτε το Νικολή (Χάρρη) πού είναι οι συναγρίδες, κάτι ξέρει να σας πει...