Υπάρχει σοβαρή διαφορά στην αποτελεσματικότητα τους;
Επίσης, χειμώνα ή καλοκαίρι;

Φίλε ακόμα μια απορία σχετικά με το καλαμάρι, τα ποθκια δολώνουνται?caveman wrote:το κατεψυγμένο φίλε (εισαγογής)πριν να καταψιχτή ξεπλέννετε με αραιή χλορίνη για απολύμανση, για τούτον εν το τσιμπά τπτ. Εγώ αγοράζω φρέσκο, κόφκω το κομματούθκια τζαι φιλάω το σε παρτίδες των 30-40 κοματιών σε σακκουλάκια, κάθε φορά που θα πάω πέρνω ένα σακουλλούι.
Επαρατήρησες να τσιμπούν παραπάνω σε διαφορετικές εποχές;caveman wrote:το κατεψυγμένο φίλε (εισαγογής)πριν να καταψιχτή ξεπλέννετε με αραιή χλορίνη για απολύμανση, για τούτον εν το τσιμπά τπτ. Εγώ αγοράζω φρέσκο, κόφκω το κομματούθκια τζαι φιλάω το σε παρτίδες των 30-40 κοματιών σε σακκουλάκια, κάθε φορά που θα πάω πέρνω ένα σακουλλούι.
AggelosLRK wrote:παρεμπιπτοντως το οχταποδι ειναι το ιδιο καλο με το καλαμαρι? τα πλοκαμια του ειναι καλα για το casting η τσαμπα το δολωνω?