"Περί Aνέμων και Yδάτων"

PeRoUkKaS

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by PeRoUkKaS »

Demetrisk wrote:
Στάθης wrote:You pay what you get.
Εγώ Φοίβο, προτίμησα τον συνδιασμό μεγαλύτερης διάρκειας αναμονής και μικρότερου κόστους, έναντι τεχνολογικών προτερημάτων και αφθαρσίας, ώστε να είναι αναλώσιμο ανά πάσα στιγμή. :wink:
εννοεις 'you get what you pay' :lol:

ε φοιβο πλερωνεις αλλα οτι παθει για 3 χρονια εισαι καλυμενος. Οπως ειπες και πιο πανω δεν ειναι μονο η αξια του κινητου αλλα και η ταλαιπωρια που χαννεις ολες τις επαφες σου αλλα και και τισ σημειωσεις σου. Επισης να σου προτεινω και το samsung B2100 το οποιο εχει το ο κουμπαρος μου και ειναι πολλα ευχαριστημενος αφου και αφτο αντεχει μεσα στο νερο αλλα και χτυπηματα
μα τζαι εγω εχω εναν παλιοκινητο, εππεσεν μες το φραγμα του ξυλιατου, αλλα ακομα ζει :D
100 ευρο εν το κινητο μου!
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

PeRoUkKaS wrote:
Demetrisk wrote:
Στάθης wrote:You pay what you get.
Εγώ Φοίβο, προτίμησα τον συνδιασμό μεγαλύτερης διάρκειας αναμονής και μικρότερου κόστους, έναντι τεχνολογικών προτερημάτων και αφθαρσίας, ώστε να είναι αναλώσιμο ανά πάσα στιγμή. :wink:
εννοεις 'you get what you pay' :lol:

ε φοιβο πλερωνεις αλλα οτι παθει για 3 χρονια εισαι καλυμενος. Οπως ειπες και πιο πανω δεν ειναι μονο η αξια του κινητου αλλα και η ταλαιπωρια που χαννεις ολες τις επαφες σου αλλα και και τισ σημειωσεις σου. Επισης να σου προτεινω και το samsung B2100 το οποιο εχει το ο κουμπαρος μου και ειναι πολλα ευχαριστημενος αφου και αφτο αντεχει μεσα στο νερο αλλα και χτυπηματα
μα τζαι εγω εχω εναν παλιοκινητο, εππεσεν μες το φραγμα του ξυλιατου, αλλα ακομα ζει :D
100 ευρο εν το κινητο μου!
ναι, αλλά εμένα ήθελαν να κάμουν βουτιά στη θάλασσα! :) και το αλάτι...έσασεν τα μια χαρά!

caveman

Post by caveman »

Που είσαι Στέφανε να μας πεις τι έκαμες σήμερα?? Άκουσα εβούραν σε ένας πελλομανιακός να σε δέρει! :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

caveman wrote:Που είσαι Στέφανε να μας πεις τι έκαμες σήμερα?? Άκουσα εβούραν σε ένας πελλομανιακός να σε δέρει! :lol:
:lol: :lol: ρε φιλε εν σε εκαταλαβα! μετα μου ειπεν ο Δημητρης οτι εσυ εισουν! Φιλε τιποτε το ιδιετερο, κοκκινοφτερες
μονο.. αυριο το πρωι θα παω με τον Γιαννο Ταμασσο να δοκιμασουμε τζαι τζαμε την τυχη μας με το φιντερ!
catch & release!

psarakas

Post by psarakas »

Eν επίετε στις πέρκες τελικα?
catch and release

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

psarakas wrote:Eν επίετε στις πέρκες τελικα?
οι ρε φιλε διοτι καποιος που δαμεσα ειχεν δουλειες ταχα :D
catch & release!

psarakas

Post by psarakas »

O grand πελλός !!!!

catch and release

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Μα ενομισατε οτι μονο στην Κυπρο εχουμεν προβλημα!?
Δετε τζαι λιο την Αγγλια..

------->

http://www.gofishing.co.uk/Angling-Time ... yfish-net/

Μεσα σε ολα τα αλλα γραφει και τα εξης..

"As well as other unregulated crayfish traps, he’s also found setlines and come across people filleting pike and
barbecuing them on the bank"

“These lakes suffer at the hands of eastern Europeans who take fish away for the table. Having spoken to many
of them, I’m convinced that it’s a case of them not understanding our culture or the damage illegal nets and set lines
can do."

Οπως εκαλαβατε.... ρατσες παντου!!!!
catch & release!

caveman

Post by caveman »

Φρικιαστικό ρε Στέφανε!!

Ως τζιαι οι καϊμένες οι ενυδρίδες εππέσαν θύματα των Ρουμάνων!
Εντομεταξύ έκεμεν μου εντύπωση τούτο :arrow: The individual, who wishes to remain anonymous, made the sinister discovery at Broomfleet Washlands...

Φοούντε τους τζιαι τζι πάνω!!! :o :shock:
==ΤΟΥΡΝΑ==

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

caveman wrote:Φρικιαστικό ρε Στέφανε!!

Εντομεταξύ έκεμεν μου εντύπωση τούτο :arrow: The individual, who wishes to remain anonymous, made the sinister discovery at Broomfleet Washlands...

τζαι ρε φιλε μιλουμε ουλλα τουτα γινονται σε μια χωρα με ΝΟΜΟΥΣ!!
απλα ρε φιλε πρεπει να αντιληφτουμεν οτι σε ουλλες τες χωρες ετσι ενει.. μεταναστευκουν που αλλες χωρες σε μιαν
αλλην για μιαν καλυτερη ζωη.. υπαρχουν τζαι καλοι, υπαρχουν τζαι κακοι ανθρωποι.. τουτα πρεπει να τα δεχτουμεν
αναγκαστηκα.. καποτε τζαι οι κυπρεοι εφυαν ουλλοι για αγγλια.. απλα πλεον εξαρτατε αν ο αλλος θα σεβαστει την
ξενη χωρα που τον φιλοξενα τζαι τον ταιζει! καπιοι σεβουντε, καπιοι οι..
catch & release!

caveman

Post by caveman »

Εγώ απλά εύχομαι πλέον με τούτη την οικονομική κρίση πέρκει διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να φύουν ούλλοι τους να ησιχάσουμε!!!!!!!!
==ΤΟΥΡΝΑ==

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

PeRoUkKaS wrote:

απλα ρε φιλε πρεπει να αντιληφτουμεν οτι σε ουλλες τες χωρες ετσι ενει.. μεταναστευκουν που αλλες χωρες σε μιαν
αλλην για μιαν καλυτερη ζωη.. υπαρχουν τζαι καλοι, υπαρχουν τζαι κακοι ανθρωποι.. τουτα πρεπει να τα δεχτουμεν
αναγκαστηκα.. καποτε τζαι οι κυπρεοι εφυαν ουλλοι για αγγλια.. απλα πλεον εξαρτατε αν ο αλλος θα σεβαστει την
Μιλάς πολλά σωστά φίλε μου..

giannosP

Post by giannosP »

PeRoUkKaS wrote:

E Στεφανε αν εμεις η ειδη, δεν σεβομασται το περιβαλλον (σκουπιδια,ψαρια,κυνηγια) (δεν μηλω μονο για φρακτες ,αλλα γενικα) τοτε με καμια δυναμη εν θα την σεβαστη κανενας...μονο τα εγγλεζουθκια ,που εν πολλα υπερ του θεματος..αφου εμας τους ειδιους εν μας κοφτη, ενα πκιασει η ενια τον ξενο!! Μονο εμεις μεσα στο φορουμ , καθουμαστεν και κλαιμε την μυρα μας, και προσπαθουμε να βρουμε λυση στο προβλημα...το προβλημα που εμεις εδημιουργισαμαι! Το 5% το ψαραδων προσπαθουν να σασουν τα πραματα, και το υπολειπο 95%, συνεχιζει να αγνοη σε πια κατασταση βρησκομασται..τουτα για εμας τους κυπρεους..Μεν αρκεψω να λαλω για τους ξενους, που εκαμαν τους φρακτες μας σαν τα μουτρα τους...Το προβλημα ειναι οτι τζινη εν χανουν τιποτε, στην χωρα τους ουλλα εν μια χαρα(μεχρη τωρα), εν το τοπο μας που καθημερινα , καμνουν τον σκουπηδοτοπο, και συρνουν μεσ΄την συκλα τους , οτι πκιασην...εκαμαν του φρακτες δικους τους..Αφου εκαταντησαμεν οποτε παμε ψαρεμα, να ειμαστεν υποχρεωμενη να ακουμεν το καθε ξημαρισμενο να φωναζη , και να τταπονη της μουσικες του μες το φραγμα, και να αφτενει φωθκιες...εμεις τους εδοκαμεν το δικαιομα!!
Life is a game....Fishing is serious!

Greg

Post by Greg »

PeRoUkKaS wrote:Μα ενομισατε οτι μονο στην Κυπρο εχουμεν προβλημα!?
Δετε τζαι λιο την Αγγλια..

------->

http://www.gofishing.co.uk/Angling-Time ... yfish-net/

Μεσα σε ολα τα αλλα γραφει και τα εξης..

"As well as other unregulated crayfish traps, he’s also found setlines and come across people filleting pike and
barbecuing them on the bank"

“These lakes suffer at the hands of eastern Europeans who take fish away for the table. Having spoken to many
of them, I’m convinced that it’s a case of them not understanding our culture or the damage illegal nets and set lines
can do."

Οπως εκαλαβατε.... ρατσες παντου!!!!
τουτη οπως καταλαβω που το αρθρο και τα χρονια που εκανα αγγλια προκυτε για μεμονομενη περιπτωση.. οσες φορες ψαρεψα σε ποταμους και λιμνες που δεν ηταν private μονο 2-3 φορες ετυχε να ΜΗΝ μου εκαναν ελεγχο οι αγγλοi. Και μια φορα που επιασαν 'παρανομους' ελυπηθηκα τους, οι bailiffs που γραφει στο αρθρο ειναι συνηθως διπλοζυνιχοι :p.

κυπρο ψαρευω τα φραγματα 20+ χρονια και ουτε 1 φορα δεν ειδα το τμημα μα....ιας να κανει ελεγχο.
Esox Lucius

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Η κυπρος ειναι πολυ μικρη για να δεκτει ολη αυτη την πιεση . Δυστηχως το ψαρεμα μας τελιωσε το 2007.
Περαστικα μας παιδεια.

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”