Πρώτη φορά εννα πάω. Αν γίνετε κανένα τόπο που εν έσχει κροκόδιλους

foto foto fotoEVANTHIS LOIZOU wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠαντωςΠροχτες που πηαμεν Καλαβασο με τον Γιωρκον τον Κατουντα, ηβραμεν τρεις (3) κροκοδειλινες με τα ΤΑΝΓΚΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηταν τζιαι ο Χαμπης παρων![]()
![]()
Εκάμαν τες release ρε.admin wrote:foto foto fotoEVANTHIS LOIZOU wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠαντωςΠροχτες που πηαμεν Καλαβασο με τον Γιωρκον τον Κατουντα, ηβραμεν τρεις (3) κροκοδειλινες με τα ΤΑΝΓΚΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηταν τζιαι ο Χαμπης παρων![]()
![]()
![]()
Άριστε επιάσετε το τμήμα αλιείας και αστυνομία!!!!????admin wrote:Αυτή την στιγμή στο φράγμα των πολεμιδιών έχει δίκτυα
Τους πιάσαμε δέν ξέρω τι έγινε τελικάMariosK wrote:Άριστε επιάσετε το τμήμα αλιείας και αστυνομία!!!!????admin wrote:Αυτή την στιγμή στο φράγμα των πολεμιδιών έχει δίκτυα
φιλε ο Κουρης εν το πιο μεγαλο φραγμα στην Κυπρο, εχει παρα πολλους τοπους. Οι πιο προσβασιμοι ειναι απο την μερια της Αλασσας.nick wrote:![]()
Ναι αλλά για να ψαρέψουμε πόθεν πάμε?
![]()
Πάντος που τούτα ούλλα τα παράξενα που ανάφερες (ξένοι να μαζεύουν σκουπίδια, C&R κ.τ.λ) το ποιο παράξενο εφάνηκεν μου επίες εσύ ψάρεμαTryfon wrote:Σημερα ημουν ψαρεμα στο κουρρη και γνωρισα καποια παιδια απο την σερβια που ψαρευανε για zander. Είχαν το κάλαθο τους για τα σκουπίδια πέταγαν πίσω τα μεγαλα ψαρια έφηγαν μονο με ενα κιλισιμο(αν δεν ηταν παραπανω) zanter. Μακαρι να ήταν όλοι τόσο σωστοί όσο αυτοί. Κατά τα αλλά ο Κουρής ήταν ένας μεγάλος σκουπιδότοπος.
Εν με αφηνε ο γιος μου να φιωapsavvas wrote:τελικά ήρθες?
που τη ώρα που μας έπιασε τηλ επερασαν και δυο ώρες ρε που ήσουν?