"Περί Aνέμων και Yδάτων"

psarakas

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by psarakas »

Ταμασσό σήμερα απόγευμα , είπα τζαι εγώ μετά απο 3 χρόνια αφού ελλιάναν οι ''ράτσες'' ανατολικά να πάω να δοκιμάσω να θυμηθώ τα παλιά!! Επήα η πόρτα δίπλα από τον πάγκο κλειδωμένη με τσακροκλιονιά τζαι μια ταπελλούαν. Απαγορεύεται η είσοδος οχημάτων!! Πάω δίπλα στον παράλληλο χωματόδρομο εβάλαν εναν βουνάρι χώμα. Λαλώ τζα εγω σύρτες βοηθιτικές τζαι δείξε τους. Πάω να κοντέψω θωρώ μετά το βουναρούιν ένα όρυγμα πλάτους 1 μετρου και άλλου τόσου βάθους. Ούτε digger εν επαίρναν που τζιαμέ. Αρα για να ψαρέψεις φορτώθου τα τζαι κατέβα που τον γκρεμμό κάτω. 2 δρόμοι εκόψα τους και τους 2. Τελικα 1 χιλιόμετρο πάρακατω ένας άλλος δρόμος εν προσωρινά ανοικτός! Ποιός αποφασίζει να κλείνει το 30% σχεδόν ενός φράκτη τζαι να σε αναγκάζει να μάθεις αναρρίχιση για να ψαρέψεις σε σημεία που υπάρχουν ήδη δρόμοι αλλα κλειστοί? Και ποιό ακριβώς ήταν το πρόβλημα? Μιλούμε για δρόμους που ως ένα σημείο εμπορούσαν να πάνε και σαλούν αυτοκίνητα. Κάποια σημεία ανατολικά του φράκτη είναι πλεόν αδύνατο να πάεις , ούτε καν περπατητός.Αν ξέρει κανείς τίποτε ας ενημερώσει παρακαλώ.
catch and release

paris91

Post by paris91 »

Ρε φίλε μου δοκίμασε να πάεις που την πλευρά του Αγίου Ηρακλειδίου, μέσα που το χωριό Πολιτικό. Νομίζω εν καλύτερα απο εκείνη την πλευρά, αν και έχει 2 μήνες να πάω λόγω ξενιτιάς!!

psarakas

Post by psarakas »

paris91 wrote:Ρε φίλε μου δοκίμασε να πάεις που την πλευρά του Αγίου Ηρακλειδίου, μέσα που το χωριό Πολιτικό. Νομίζω εν καλύτερα απο εκείνη την πλευρά, αν και έχει 2 μήνες να πάω λόγω ξενιτιάς!!
Eν πάντα που τζιαμέ που πάω φίλε μου. Αλλά το θέμα είναι άλλο...
catch and release

paris91

Post by paris91 »

Ε ναι καταλάβω το... Τι να σου πω.. Εν έχω ιδέα τι έγινε...

gouili

Post by gouili »

Greg

Post by Greg »

λαβρακια και λαλακιες....

Esox Lucius

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

πάντως άκουσα πως ένα λαβράκι είχε ξεκληρίσει ολόκληρο νηπιαγωγείο που τούτα! :D

paris91

Post by paris91 »

http://www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=172786

Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες κέρδισε ο Βρετανός ερασιτέχνης ψαράς Κρις Γκρίμερ, ο οποίος ψάρεψε το μεγαλύτερο αλμπίνο γατόψαρο που έχει πιαστεί ποτέ. Το ψάρι έχει μήκος 2,44 μέτρα και ζυγίζει 90 κιλά. Είναι δύο κιλά βαρύτερο από αυτό που είχε πιάσει η Σέλια Πένφολντ πριν ένα χρόνο.

Ο 35χρονος, αφού το ψάρι τσίμπησε το δόλωμα του στον ποταμό Έμπρο, κοντά στη Βαρκελώνη, ξόδεψε μισή ώρα για να καταφέρει να το πιάσει. Ο Γκρίμερ γιόρτασε το ρεκόρ του ανοίγοντας ένα μπουκάλι σαμπάνια, το οποίο απόλαυσε με τους φίλους του στις όχθες του ποταμού.

«Μου πήρε αιώνες να το βγάλω έξω. Ήταν σαν να τραβάω ένα λεωφορείο» δήλωσε. Μετά τη φωτογράφιση ο Γκρίμερ, άφησε το ψάρι και πάλι στο νερό.

Θέλω και εγώ έτσι πράματα μα ατε:S

Greg

Post by Greg »

σημερα καταφθανουν τα κοπελια μας απο τον Εμπρο.. να σολαρουμε καμια φωτο και βιντεο
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

Γεια σας κοπέλλια τζαι καλησπέρα!

Όπως έγραψεν ο Γρηγόρης :arrow: :arrow:
Greg wrote:σημερα καταφθανουν τα κοπελια μας απο τον Εμπρο.. να σολαρουμε καμια φωτο και βιντεο
Εστραφήκαμε σήμερα το απόγευμα, πίσω στον λάλλαρο τζαι την υγρασία, εγύρισεν μου αφάνταστα! Γιατί δεν εγήνετουν να μείνω τζι κάτω????? :cry: :cry: :cry:

Να μπούμε σιγά-σιγά στο ψητό, χαλαρά να μεν πάθουμε κάνα καρδιακό, εγώ πάντως την ζημιάν στη μέση έπαθα την! :P :lol:

Το δόλωμα, ζωντανοί κέφαλοι από 800γρ. μέχρι 2 κιλά :arrow: :arrow:
P7150010.jpg
P7150010.jpg (112.32 KiB) Viewed 5438 times
Προσθέστε το σκηνικό που αντικρίζαμε κάθε μέρα και αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει! :arrow: :arrow:
P7150014.jpg
P7150014.jpg (126 KiB) Viewed 5437 times
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

psarakas

Post by psarakas »

Προχώρα στο ψητό!!! Απιστευτος τόπος, όσος μας έδειξες δηλαδη

Καλοσωρίσετε by the way :)
catch and release

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

caveman wrote:Γεια σας κοπέλλια τζαι καλησπέρα!

Όπως έγραψεν ο Γρηγόρης :arrow: :arrow:
Greg wrote:σημερα καταφθανουν τα κοπελια μας απο τον Εμπρο.. να σολαρουμε καμια φωτο και βιντεο
Εστραφήκαμε σήμερα το απόγευμα, πίσω στον λάλλαρο τζαι την υγρασία, εγύρισεν μου αφάνταστα! Γιατί δεν εγήνετουν να μείνω τζι κάτω????? :cry: :cry: :cry:

Να μπούμε σιγά-σιγά στο ψητό, χαλαρά να μεν πάθουμε κάνα καρδιακό, εγώ πάντως την ζημιάν στη μέση έπαθα την! :P :lol:

Το δόλωμα, ζωντανοί κέφαλοι από 800γρ. μέχρι 2 κιλά :arrow: :arrow:
P7150010.jpg
Προσθέστε το σκηνικό που αντικρίζαμε κάθε μέρα και αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει! :arrow: :arrow:
P7150014.jpg

Benvinguts a ciprés!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Γιατί δεν εγήνετουν να μείνω τζι κάτω????? Γιατί δεν υπάρχει ψάρεμα γλυκού νερού χωρίς εσένα στην Κύπρο ρε Χαμπή! :D
Ποιοσ θα κρατάει ψηλά τη σημαία?!!! :D

Greg

Post by Greg »

ε σειρα... αφηκες μας με μια ..... στα σχερκα... ατε συνεχισε να μεν κατεβω εσσο σου οπως ειμαι !
Esox Lucius

admin
Site Admin

Post by admin »

Καλοσώρισες Χαμπή μου , τι γίνετε όλα καλά? αμμά το δόλωμα ήταν 2 κιλά φαντάζομαι τι έγινε τσικάτο

MariosK

Post by MariosK »

Καλωσορίσετε κοπέλλια!!! :clap: :clap: :clap:

Χάμπη εν ωραία στην Κύπρο ρε μεν λαλείς έτσι! Πριν 3 εφτομάδες ο Πρόεδρος μας άψεν τζε κάτι νέα πυροτεχνήματα για να μας ευχαριστήσει που το εψηφήσαμεν. Επόσπασεν, μεταξύ άλλων, τζε τις αφαλατώσεις βέβαια τζε πιθανόν να πιούμεν ούλλο το νερό που του φράχτες αλλά εν πειράζει, εν να περάσουμεν!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”