Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

jack tar

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by jack tar »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Ακριβως ΤΙ Μαριε ?
Τι σημαινει αυτο που γραφει το Τ.Α.?
Σε απλη γλωσσα?
Είναι μια από τις λιγότερο παραγωγικές θαλάσσιες περιοχές του κόσμου λόγω του υπερ-ολιγοτροφισμού που εμφανίζει, δηλ. περιέχει χαμηλές συγκεντρώσεις θρεπτικών συστατικών
''surf casting'' A way of Living

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Φτωσιη θαλασσα σε ψαρκα :evil:
Απο τες φτωχοτερες στον κοσμο :twisted:
Η ανθρωπινη επεμβαση μπορει να την κανει πολυ χειροτερη :oops:
Μπορει ομως, οπως λεουν καποιοι "ΑΘΚΙΑΣΕΡΟΙ" σαν εμενα, η ανθρωπινη παρεμβαση να την κανει ΚΑΛΥΤΕΡΗ :idea: :idea:

jack tar

Post by jack tar »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Φτωσιη θαλασσα σε ψαρκα :evil:
Μπορει ομως, οπως λεουν καποιοι "ΑΘΚΙΑΣΕΡΟΙ" σαν εμενα, η ανθρωπινη παρεμβαση να την κανει ΚΑΛΥΤΕΡΗ :idea: :idea:

και γω αυτης της ιδεας ειμαι ,οτι ναι μπορουμε να εχουμε καλυτερη κατασταση απο οτι σημερα απλα χρειαζονται παρααα πολλα να γινουν................
''surf casting'' A way of Living

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

αν η ανθρώπινη παρέμβαση είναι κανένας βούρτουλας στην παρανομία...! ;) :twisted:
αν και δεν είμαι υπέρ της βίας....
δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι πάντοτε! :D

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ παρέμβαση, από τα ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ άτομα μετά από ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ μελέτη.. Μόνο έτσι..! :wink:

marios
Site Admin

Post by marios »

konstantinos kalogir wrote:
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ παρέμβαση, από τα ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ άτομα μετά από ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ μελέτη.. Μόνο έτσι..! :wink:
:think: Μπορείτε να μου δώσετε ένα δυο παραδείγματα που η ανθρώπινη παρέβαση στο πλανήτη έκανε τα πράγματα καλύτερα?? από όσο γνωρίζω (έστω αυτά τα ελάχιστα) δεν υπάρχει κάτι θετικό .... :think: τι εννοείτε? αφότου καταστρέψουμε τα δάση κάνουμε ένα πάρκο και αυτό είναι θετική παρέβαση ?η καταστρέφοντας ωκεανούς που καλύπτουν τα δύο τρίτα του πλανήτη ,κάνουμε ένα θαλάσσιο πάρκο 2,3 ,10 χιλιόμετρα και αυτο θεωρείτε θετικό.. :think:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Μάριε εν και τίθεται το ερώτημα: 'ο άνθρωπος κάμνει καλό στο περιβάλλον ή οχι'
Το θέμα είναι αν μπορεί ο άνθρωπος με κάποιες ενέργειες να απαμβλύνει το πρόβλημα που εδημιούργισε ο ίδιος, ή αν είναι καλύτερα να αφεθεί η φύση που μόνη της να το κάμει τούτο. Εγώ πιστεύω πως ΝΑΙ ο άνθρωπος μπορεί να βοηθήσει..

MariosK

Post by MariosK »

konstantinos kalogir wrote:Μάριε εν και τίθεται το ερώτημα: 'ο άνθρωπος κάμνει καλό στο περιβάλλον ή οχι'
Το θέμα είναι αν μπορεί ο άνθρωπος με κάποιες ενέργειες να απαμβλύνει το πρόβλημα που εδημιούργισε ο ίδιος, ή αν είναι καλύτερα να αφεθεί η φύση που μόνη της να το κάμει τούτο. Εγώ πιστεύω πως ΝΑΙ ο άνθρωπος μπορεί να βοηθήσει..
Κωνσταντίνο συμφωνώ μαζί αλλά να διορθώσω λίγο τζε να πω "ο άνθρωπος ΘΑ μπορούσε να βοηθήσει". Δυστυχώς όμως το χρήμα είναι παντού και πάνω από όλα τζε όπως πολλά σωστά είπε και ο Μάριος με το να καταστρεφούν οι 10000000000 και να βουρά να τα σάσει ο ένας δεν είναι λύση. Ας προσπαθήσει πρώτα ο καθένας να έβρει τον άνθρωπο μέσα του και μετά κάμνουμεν και παρεμβάσεις στην φύση... Προς το παρών ας προσπαθήσουμε απλά να σταματήσουμε τις παράνομες παρεμβάσεις.

ΛΟΙΖΟΣ

Post by ΛΟΙΖΟΣ »

εχω ενα παραπονο που τα καταστηματα αλειης διλαδι αμαν εισαι ερασητεχνησ εν κοποσ να σου πουν δκιο πραματα να σε βοιθησουν?

Στάθης

Post by Στάθης »

ΛΟΙΖΟΣ wrote:εχω ενα παραπονο που τα καταστηματα αλειης διλαδι αμαν εισαι ερασητεχνησ εν κοποσ να σου πουν δκιο πραματα να σε βοιθησουν?
Εξαρτάται που το τι ώρα θα πάεις.
Αν πάεις ώρα αιχμής εν λίγο δύσκολο να κάτσει να σου λύσει απορίες ο άνθρωπος.
Αν πάεις ώρα που εν να είσαι μόνος σου, έν νομίζω να έχει κάποιον που να μεν σε βοηθήσει.
Πάντως μες στα είδη αλιείας, ακούω κάτι κουβέντες, που νομίζεις ότι οι παραλίες της Κύπρου εν προς Μεξικό μερκά. :D
Όποτε θέλω να ακούσω ότι η Κύπρος έσιει ψάρι, πηαίνω κανένα γυρό, ακούω λίον τα αποτελέσματα εξορμήσεων, τζιαι σίηλια DVD με marlin εν πιάνουν μπάζα μπροστά τους. :mrgreen:
no whey no gain

ΛΟΙΖΟΣ

Post by ΛΟΙΖΟΣ »

ρε φιλε παντος το καλο μεστα καταστηματα αλειας εχει και πολυ γελιο με τισ λαφαζανιες που ακουις

Tryfon

Post by Tryfon »

ΛΟΙΖΟΣ wrote:ρε φιλε παντος το καλο μεστα καταστηματα αλειας εχει και πολυ γελιο με τισ λαφαζανιες που ακουις

πελατης 1 μιλα με καταστηματαρχη και του λεει την εμπιρια του που πηγε ψαρεμα με την βαρκα. Πανω στην φαση του λεει: "Ρε φιλε ειχε πολλη λογκα!"
πελατης 2(ακουε την κουβεντα): "Λογκα?!?! απαναια μου ακκανειιιι!"
πελατης 1 και καταστηματαρχης εμιναν χασκοντα προσπαθοντας να καταλαβουν τι λεει ο πελατης 2
πελατης 1: "Τι εννοις ακκανει??"
πελατης 2 "Ρε κουμπαρε! εν ετσι ΔΟΝΤΙΑ που εσηι ι λογκα προσεχε!"
καταστηματαρχης: χαμε πλουμενος και να κλεει που το γελιο
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλημερα Τρυφωνα.
Εκαμες με τζιαι εγελασα πρωιν πρωιν :D :D :D

marios
Site Admin

Post by marios »

ΛΟΙΖΟΣ wrote:εχω ενα παραπονο που τα καταστηματα αλειης διλαδι αμαν εισαι ερασητεχνησ εν κοποσ να σου πουν δκιο πραματα να σε βοιθησουν?
Ξέρουν - μπορούν να βοηθήσουν?....Απάντηση: το 90% δεν ξέρουν άρα δεν μπορούν να βοηθήσουν :wink:

marios
Site Admin

Post by marios »

κανένας από λάρνακα να μας ενημέρωση για τον καιρo τώρα? :think: βρέχει :?: ..8/10/10 11:30πμ

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”