Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

gdeme

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by gdeme »

που στο ακρωτηρι έγινε αυτό?

admin
Site Admin

Post by admin »

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: μακάρι να κόψω ένα μόνο ένα που τουντους μ...... και θα την πληρώσει για ούλους

Antreas

Post by Antreas »

εγω εν θελω να πιασω κανενα γιατι αν μεν τον παιξω με το ψαροτουφεκο εννα τον δεσω πισω που το αυτοκινητο τζαι να τον τραβω ώσπου να ερτω λευκωσια :twisted:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

Antreas wrote:εγω εν θελω να πιασω κανενα γιατι αν μεν τον παιξω με το ψαροτουφεκο εννα τον δεσω πισω που το αυτοκινητο τζαι να τον τραβω ώσπου να ερτω λευκωσια :twisted:
και ο κυριος Παμπος που ηταν το αλλο θυμα των π.... αυτων το ιδιο μου ειπε ρε Αντρεα!!
gdeme wrote:που στο ακρωτηρι έγινε αυτό?
ακριβως διπλα που τα ττελια των εγγλεζων εκει που ειναι οι κρεμμοι!!

πρωτη φορα ετυχε σε εκεινο το σημειο οπως μου ειπε ο κ. Παμπος και εχει παει εκει παρα πολλες φορες ψαρεμα!!

δειτε τον κ.Παμπο εν του αφηκαν ουτε τα κερματα!!!
Attachments
kerrmata.JPG
kerrmata.JPG (70.07 KiB) Viewed 6858 times
pampos.JPG
pampos.JPG (55.3 KiB) Viewed 6857 times

Giorkos

Post by Giorkos »

τούτο εν το πρόβλημα...ιδίως τωρά που σιημωνιάζει...σιερούμαστε ότι εν να φύουν οι κολυμπητές τζαι οι kebab man των παραλιών....

τούλάχιστον εθωρούσαν τους τούτους τζαι 'αντρέπουνταν' να κλέψουν με τόσα βλέμματα....τωρά που ννα τραβήσουν ούλλοι έσσω τους τα ίδια θα έχουμε τζαι μεις στες πλευρές μας !!!!!

κάποτε σε ένα πιο παλιό ποστ είπα ' άφησα τη πόρτα ξεκλέιδωτη, αν ήταν να με κλέψουν να μεν σπάσουν το τζάμι....' :shock:

εν να πρέπει να τους αφήνουμε τζαι οδηγίες ότι οι πόρτες αν ξεκλέιδωτες...να ανοίξουν να πάρουν ότι θέλουν αλλά να μεν μας τα σπάσουν οι σκατάες

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

tasos83

Post by tasos83 »

Κανένα σύστημα που να τους κάμνει ηλεκτροπληξία μόλις παν να τζίσουν ένεσιει?? :lol:
Η γαϊδουροσύνη ένεσιει όρια! :evil:

mariosko

Post by mariosko »

ειμαστεν και εμεις στο Ακροτηρι το Σαββατο, ο ενας ο παρεασ αφικε το τσαντακι του στο αυτοκινητο και εστραφικαμε να το πιασουμε να το βαλουμε μεσα στη βαρκα, το ιδιο εκαμαν και κατι αλλα πεθκια που αφικαν τους σακκους εξοπλισμου να φενουντε... Το σχολιασαμε οτι εχει κ___παιδα που καμνουν ετσι παλιοδουλιες και δεν το ρισκαραμε. Παντος ειχε πολλα αυτοκινητα παρκαρισμενα εκει, τουλαχιστο 5-6 με τρολει την ωρα που επηγαμε εμεις... τι να καμεις ποιον, παεις ψαρεμα να χαλαρωσεις και η ενοια σου ειναι αν θα σου σπασουν το αυτοκινητο... Ειδαμε κατι μιτσιους την ωρα που εφεφκαμε κατα τες 1-1¨30, ηταν 2 σε ενα Yaris και επηγενναν πρως το λιμανι, τους ηβραμε στον χοματοδρομο και εφκικαν παγκετο να μεν δοκουν πανω μας, εν τζιαι εφενουνταν τζιαι πολλα σοι, εχασκογελουσαν οπως τους παλαβους, αν εδιουσαν πανω μας ή πανω στο τρολλει ομως μαλλον εν θα εγιελουσαν που θα εκατεβεννα κατω
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

Antreas

Post by Antreas »

ρε κοπελλια ειδε κανενας σας λαβρακια φέτος ?
εγώ ειδα πολλα λια τζαι αρχισα τζαι ανησυχώ
ρε Δημήτρη εσυ που τα βουρας που πισω ειδες καθολου φέτος :think:

hemilios

Post by hemilios »

Πήγα ψάρεμα χθες χαραμα. Στα δύο μέτρα νερό ένας ορφος 1.5 με 2 κιλά έκατσε τζαι θώρε με όπως τον παλαβό. Πρώτη φορά είδα τόσο ήσυχο ορφό. Ρε φύε ......τίποτε τζινος. Ρε άπλωνα το όπλο να τον φοιτσιασω.....πάλι τίποτε. Εν του έκανα μαθήματα γιατί ήταν γεμάτο βράχους και ήταν κρίμα η βέρκα μου. :D . Έιχε και ακόμη ένα ορφούι μαζί του αλλά τζίνο ήταν πιο επιφυλακτικό τζιαι εθώρεν με που πιο μακριά.

Το καλό είναι ότι είναι τόπος που οι περισσότεροι απλώς θα τον προσπεράσουν χωρίς να δώσουν συμμασία και ούτε καν θα ψάρευαν σε τέτοια περιοχή. Μάλλον για αυτό και επέζησε.

Εν επερίμενα ποττε μου να δω τόσο ήσυχο ψάρι σε τόσο μικρό βάθος. Κλασσικά σε τέτοιο λίγο βάθος βλέπουν σε και χάνονται πριν να καταλάβεις τι έγινε.

Τελικά ένας κέφαλος του ενάμισι κιλού ήταν η ψαριά.

hemilios

Post by hemilios »

Antreas wrote:ρε κοπελλια ειδε κανενας σας λαβρακια φέτος ?
εγώ ειδα πολλα λια τζαι αρχισα τζαι ανησυχώ
ρε Δημήτρη εσυ που τα βουρας που πισω ειδες καθολου φέτος :think:
Προσωπικά λαυράκια δεν είδα, μόνο κάτι κέφαλοι και κάτι τερατοβελονίδες κινούντε. Εν το μεταξύ οι βελονίδες εν καλές πάνω στα κάρβουνα;

Ασε να ππέσει λίγο η θερμοκρασία , να κάνει και καμια τρικυμία και άκου και τα λαυράκια.

hdemetris

Post by hdemetris »

Antreas wrote: ρε Δημήτρη εσυ που τα βουρας που πισω ειδες καθολου φέτος :think:
Επήα σε λαβρακότοπο την Κυριακή. Είδα μόνο 2 λαβράκια μισόκιλα και έπαιξα το ένα. Εχτές πάλε πήγα για λαβράκια στο Ξυλοφάγου αυτή την φορά. Δεν είδα ούτε ένα. Αποτέλεσμα ένας ξηδόντας καμιά 600 γραμμάρια και ένα καλλίκωμα σε ίδιου μεγέθους ξηδόντα. Εστράβωσε η trygons και το ξύλενο σύρνει στο γάμο του καρακιόζη :evil:
Γενικά ακόμα δεν εφανήκαν λαβράκια.
Who the cap fit
Let them wear it

hdemetris

Post by hdemetris »

hemilios wrote: Ασε να ππέσει λίγο η θερμοκρασία , να κάνει και καμια τρικυμία και άκου και τα λαυράκια.
Πάντως πέρσι δεν είδα λαβράκια αξιόλογου μεγέθους. Έχω την εντύπωση ότι όποτε σπάσουν τα δίχτυα των ιχθυοτροφείων εξαφανίζονται τα άγρια λαβράκια.
Who the cap fit
Let them wear it

Antreas

Post by Antreas »

Εγώ είδα μόνο 2 φέτος τζαι ακόμα εν είμαι σιουρος αν είναι το ίδιο. Ήταν πάνω που 2 κιλά πάντως αλλά εν μου ε κόντεψε καθόλου

hdemetris

Post by hdemetris »

Antreas wrote:Εγώ είδα μόνο 2 φέτος τζαι ακόμα εν είμαι σιουρος αν είναι το ίδιο. Ήταν πάνω που 2 κιλά πάντως αλλά εν μου ε κόντεψε καθόλου
Να πάμε στο φάρο ρε που φκάλουν 5-5 τα λαβράκια τα δίκιλα :wink:
Who the cap fit
Let them wear it

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”