Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)

PeRoUkKaS

Re: Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)

Post by PeRoUkKaS »

caveman wrote:To πιό απίστευτο πράμα που είδα ποττέ :o :o :o Ούλλη μέρα έπιασε μόνο δυο ψάρκα και τέλεια στο τέλος, 10 λεπτά πριν το τέλος ήβρεν την λύση και άρχησεν να φκάλει ψάρκα... τζιαι έπιασεν το κυπελλοοοο!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nKgAkTaaUU
:shock: απίστευτος ο τύπος!! Η ψυχολογία καμια φορα παίζει πολλήν ρολο σε έτσι αγώνες! Θετική σκέψη μέχρι το τέλος!
....και φυσικά και λίγη τύχη! :D he knew it!!
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

PeRoUkKaS wrote:
caveman wrote:To πιό απίστευτο πράμα που είδα ποττέ :o :o :o Ούλλη μέρα έπιασε μόνο δυο ψάρκα και τέλεια στο τέλος, 10 λεπτά πριν το τέλος ήβρεν την λύση και άρχησεν να φκάλει ψάρκα... τζιαι έπιασεν το κυπελλοοοο!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nKgAkTaaUU
:shock: απίστευτος ο τύπος!! Η ψυχολογία καμια φορα παίζει πολλήν ρολο σε έτσι αγώνες! Θετική σκέψη μέχρι το τέλος!
....και φυσικά και λίγη τύχη! :D he knew it!!
έτσι ένει ρε Στέφανε :)
Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο! :) :) :)

C&R

Post by C&R »

psarakas wrote:ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΤΙ ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!!!
Σκεφτείτε ψυχολογική πίεση μόνο και μόνο που θα ξέρουν όλοι άμεσα τι ψάρια φκάλλει ο καθένας!
Εβγήκαν τα πρώτα δυο επεισόδια. Άπαικτα. 8)

Έδωσεν ρέστα ο Ike στο δεύτερο. Πολλήν γελοίο :lol:

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

C&R wrote:
Σκεφτείτε ψυχολογική πίεση μόνο και μόνο που θα ξέρουν όλοι άμεσα τι ψάρια φκάλλει ο καθένας!

εκαμες τα save να τα δουμε? :mrgreen:

C&R

Post by C&R »

PrEdAtΩR wrote:
C&R wrote:

εκαμες τα save να τα δουμε? :mrgreen:
μα γίνετε εν ξέρω? εν φτηνό ρε φιλε anyway $3 κάθε επεισόδιo 2 ώρες το κάθε επεισόδιο

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

ολα γινονται αλλα με $3 εν πομπα η τιμη.

psarakas

Post by psarakas »

C&R wrote:

ΘΕΟΣ !!!!!!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΑΚΕΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ)

EN H ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΛΑΒΡΑΚΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ!!!
catch and release

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

psarakas wrote:
C&R wrote:
ΘΕΟΣ !!!!!!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΑΚΕΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ)
EN H ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΛΑΒΡΑΚΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ!!!
Aν και πάω πολύ τον Ike, δεν συμφωνώ πλήρως για το τελευταίο σχόλιο.... Σαν showman ναι, πάω πάσο! Αλλά δεν αντιπροσωπεύει ολοκληρωτικά τι σημαίνει Pro Bass Fishing... Τα δυό μου σεντ...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

psarakas

Post by psarakas »

Ε και εγω παω τον παραπανω για τα shows του.Αλλα στο 2ο γύρο εκανε απιστευτη ανατροπη στο 3ο μέρος του αγώνα !!!! Δετε το!!!!!!!! :)
catch and release

C&R

Post by C&R »

[quote="(CyBasserAν και πάω πολύ τον Ike, δεν συμφωνώ πλήρως για το τελευταίο σχόλιο.... Σαν showman ναι, πάω πάσο! Αλλά δεν αντιπροσωπεύει ολοκληρωτικά τι σημαίνει Pro Bass Fishing... Τα δυό μου σεντ...[/quote]

Μην μας αφήνεις έτσι τώρα , εξήγα μας το λίγο :?:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

C&R wrote:[quote="(CyBasserAν και πάω πολύ τον Ike, δεν συμφωνώ πλήρως για το τελευταίο σχόλιο.... Σαν showman ναι, πάω πάσο! Αλλά δεν αντιπροσωπεύει ολοκληρωτικά τι σημαίνει Pro Bass Fishing... Τα δυό μου σεντ...
Μην μας αφήνεις έτσι τώρα , εξήγα μας το λίγο :?:[/quote]

Όπως είπα, ο Ike ίσως είναι ο καλύτερος showman στο επαγγελματικό ψάρεμα, και σίγουρα κάποιος που μπορεί με τα σκέρτσα του να τραβήξει προσοχή στο σπορ.
Όμως, με τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το υπερπολυβόλο που ονομάζεται KVD. Για όσους παρακολουθούν το σπόρ, ο KVD είναι κάτι το ανεπανάληπτο, και σίγουρα πολλοί (κι εγώ μαζί!) θα ήθελαν να μπορούσαν να πλησιάσουν έστω τις επιδόσεις του.

Σε τελική όμως ανάλυση, για μένα η αληθινή ψυχή του παγκοσμίου επαγγελματικού ψαρέματος λαβρακιού δεν είναι καν αμερικάνος, αλλά Ιάπωνας. Και ονομάζεται Takahiro Omori (αυτός ακριβώς που έβαλε σε βιντεούδι ο Χαραλάμπης). Ο άνθρωπος έμαθε από μικρός στην Ιαπωνία για το επαγγελματικό ψάρεμα λαβρακιού, και το έκανε όνειρο. Στα 18 του, πήγε με τις ελάχιστες οικονομίες του στις ΗΠΑ για να κυνηγήσει το όνειρο του χωρίς να ξέρει τίποτε αγγλικά εκτός από μάρκες εξοπλισμού! Πέρασε δύσκολες μέρες, μέχρι που δούλεψε λίγο και για τον Gary Yamamoto, ώστε σιγά σιγά να μάθει κάποια αγγλικά. Δεν είχε χρήματα για σπίτι και κοιμόταν στο πικαπ του. Τελικά μπόρεσε μερικούς μήνες μετά να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ένα Bassmaster Open, με βάρκα για την οποία έδωσε ότι είχε και δεν είχε, όπου ήρθε πρώτος από το τέλος. Όμως πάλι δεν τα έβαλε κάτω. Το πάλεψε για 10 χρόνια, μακριά από οικογένεια (έχασε και τον πατέρα του), μετα βίας εξασφαλίζοντας από κουτσοδούλια αρκετά για να ζήσει, όμως άρχισαν και τα αποτελέσματα να έρχονται. Και το 2004 είχε την τιμή να είναι ο πρώτος (και μοναδικός μέχρι σήμερα) μη αμερικανός που κέρδισε το Classic. Tώρα ζει το όνειρο του, έχει μια άνετη ζωή (καθαρά κέρδη $1.4 εκατομμύρια) και είναι παράδειγμα προς μίμηση ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

MariosK

Post by MariosK »

(CyBasser) wrote:...παράδειγμα προς μίμηση ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
:shifty: :think:

Νομίζω να μεν το παρακάμνουμεν... Έχει πολλά πιο σοβαρά παραδείγματα από το πάθος κάποιου για ένα sport :?

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

MariosK wrote:
(CyBasser) wrote:...παράδειγμα προς μίμηση ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
:shifty: :think:

Νομίζω να μεν το παρακάμνουμεν... Έχει πολλά πιο σοβαρά παραδείγματα από το πάθος κάποιου για ένα sport :?
Μάριε, μιλώ για όλο τον κόσμο του Bass Fishing (που είναι ένα πολύ ξεχωριστό σπορ)! Το 2005 σκεφτόμουν σοβαρά να δοκιμάσω το ίδιο, μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν κάποια μέλη της οικογένειας μου, και πραγματικά, δεν ξέρω αν έκανα καλά που άκουσα την υποτιθέμενη "φωνή της λογικής". Ο Omori μπορεί να μην έχει τες φωνές του Ike, τις απεριόριστες δυνατότητες του KVD, την εξαιρετική προσέγγιση του Reese, ή την δυνατότητα της αυτοσυγκέντρωσης του Clunn, αλλά το 2004 με ενέπνευσε παραπάνω από όλους αυτούς μαζί!

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Γιατί όχι? Και για τους επαγγελματίες του είδους, αλλά και για τον καθένα που αναζητεί με τόση επιμονή κάποιο όνειρο του! Δεν είπαμε να τρέξουμε όλοι να κάνουμε το ίδιο, αλλά ότι αποτελέι πηγή έμπνευσης ,δεν νομίζω να το αμφισβητούμε.

TAKAHIRO OMORI :D

psarakas

Post by psarakas »

Ρολάαααααααααανννννννν!!!!!!!!!!!! Νομίζω εκατάλαβες λάθος. Ποιος να αμφισβητήσει τον KVD???!!! Ιεροσυλία!! Όσον αφορά τον Τακαχίρο μόνο και μόνο που είχεν τα @@ να σηκωστεί να πάει να ζήσει το όνειρο του εμένα μου αρκεί. Ο Ικe όμως εκτός που πασιαμάς και κόζι και λοιπά (3 φορές όταν εκάρφωνε ψάρι έππεσε πάνω στον όφισερ) εν τζαι καλός ψαράς. :) Προχτές που τζιαμέ που ήταν χαμένος στα μέσα του αγώνα και στο break δεν εμιλιέτουν είχεν την ψυχολογία στο 3ο και τελευταίο σκέλος να ψάξει να έβρει σημεία και τρόπο και ειλικρινά έδωσε ρέστα στο τέλος. Ο Τακαχίρο εξένισε με νάκκουριν που τον είδα να κρατιέται στην 4η θέση χρησιμοποιώντας umbrella rig. Και ήταν ο μόνος στον 2ο γυρο που χρησιμοποίησε αυτήν την ''τεχνική'' Όπως και νάχει εν όλοι τους μάνες και μόνο και μόνο να τους παρακολουθείς είναι απόλαυση. Σκεφτείτε ότι στην ίδια λίμνη την ίδια μέρα εβγήκαν ψάρια με: topwater frog, spinnerbaits, wacky, creatures, jerkbaits, jigs και με την ομπρέλλα :) Από επιφάνεια μέχρι 20-25 πόδια αν θυμάμαι καλά.....
catch and release

Post Reply

Return to “BASS FISHING”