Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
- sea-hunter
- chrysanthos9
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
αφυ για να καταλαβεται στων Πωμο εχει 5-6 μποφορ σιουρα εχει κατι κυματα που ακομα τζαι 170γρ αγκυρα θα της συρνει ποξο εν πολυ το κακο τα κυματα σπαζουν περιπου 60-70 μετρα που την ακτη.
Rememper always someone waiting for you at home
- AggelosLRK
g
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:21 pm, edited 1 time in total.
-
AggelosLRK wrote:μυριζουμε τον πρωτο της σεζον...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να κανω εχασα τον υπνο μου!

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- konstantinos kalogir
Είπε 'τον' πρώτο. Άρα λαβράκι δεν παίζει...Κέφαλο πάλε στην ενότητα του σπίννιγκ εν το νομίζω.. Καρχαρία ίσως;;;; 

Είδα το ρε Κωνσταντίνο το "τον" αλλά υπολόγιζα ότι εμίλαν για τον ΛΑΒΡΑΚΟ!!!konstantinos kalogir wrote:Είπε 'τον' πρώτο. Άρα λαβράκι δεν παίζει...Κέφαλο πάλε στην ενότητα του σπίννιγκ εν το νομίζω.. Καρχαρία ίσως;;;;

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- AggelosLRK
g
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:21 pm, edited 1 time in total.
- AggelosLRK
g
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:22 pm, edited 1 time in total.
-
επιασα και εγώ κάτι ψευτιές (διαφορετικές που τις συνηθησμένες) για λαβράκια ... συντομά θα τα βαφτίσω μες την αλμύρα ... είμαι πολλά περιεργος μα τα δοκιμάσω.... και πολλά αισιόδοξος ...τώρα να δούμεAggelosLRK wrote:Ειναι μυστικο project αιστε με στην πελλαρα μου
που την αλλη παραγγειλα κατι ψευτιες για λαβρακια,ειναι νωρις για αγρια ακομα αλλα με κατι πρεπει να ποσκολιουμαστε ενε?

σταθειτε στην γραμμη κοπελλια... εν ολοι μας που επιασαμε ψευκιές για λαυρακια και περιμενουμεν τα
.. ειπα του σειρα να παμε ποψε μες το surf και τα μποφορ σε ενα πατροπαραδωτο σημει για λαυρακους, αλλα εννα την φκαλουμε μες τα βραστα μας τελικα

Esox Lucius
-
ναι ναι !!! lets GoGreg wrote:σταθειτε στην γραμμη κοπελλια... εν ολοι μας που επιασαμε ψευκιές για λαυρακια και περιμενουμεν τα.. ειπα του σειρα να παμε ποψε μες το surf και τα μποφορ σε ενα πατροπαραδωτο σημει για λαυρακους, αλλα εννα την φκαλουμε μες τα βραστα μας τελικα

παίζουν και κάτι ψευτιές ''πατεντες''
αν πετύχουν εννα σας πουλώ

- AggelosLRK
g
περσυ καθε ''ψαρεμα για λαυρακια''' εβρεχουνταν παπουτσια και jeans (και αυτοκινιτο που το spray) φετος ανακαλυψα τες...'γαλοτσες'..
ηδη εφυαν καμια 300 ευρο μεσα σε μισο μηνα πας σε 'πατεντες' , ψευκιες και μπιχλιμπιδια για λαβρακια..
οταν μιλω για λαβρακια δεν εννοω τα 'φτηνα' του raglou / τροφης.. αλλα τα αγρια με το καφετι το χρωμα..
εχω και τουτην την λαβρακο κεφαλή, μες το θαλαμο, που ζυγιζει 1100gr να με πορωνει να παω μες τα κυμματα και τα μποφορ..

ηδη εφυαν καμια 300 ευρο μεσα σε μισο μηνα πας σε 'πατεντες' , ψευκιες και μπιχλιμπιδια για λαβρακια..
οταν μιλω για λαβρακια δεν εννοω τα 'φτηνα' του raglou / τροφης.. αλλα τα αγρια με το καφετι το χρωμα..
εχω και τουτην την λαβρακο κεφαλή, μες το θαλαμο, που ζυγιζει 1100gr να με πορωνει να παω μες τα κυμματα και τα μποφορ..
Esox Lucius
- AggelosLRK
f