ΤΟΥΝΕΣ--THUNNUS ALALUNGA
Re: ΤΟΥΝΕΣ--THUNNUS ALALUNGA
ate mes toutes oulles tis allages tou kerou , perkei ertoun ke ta roosters

να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε... εδοκίμασε κανενας να πιάσει φάλενα? πρεπει να έχει καλο τράβημα... συζητούμε για φάλενες... κανει ποιον.
Υ.Γ. δεν αμφισβητω κανενα ότι ειδε φάλενα, απλα λέω που εκαταντισαμε, να συζητούμε για φάλενες.
Υ.Γ. την πρώτη φορα που ειδα φώκια και είπα το καποιους αχαπαρους παρεες μου που πηγαμε να δουμε μαππα, εφαα περιπέξιμο μεν δεις... ηβρα web sites για την μεσογειακη φώκια και έστιλα τους αλλα τιποτε, όποτε βρεθουμε τροω το περιπεξιμο μου ακόμα, εχει σχεδον 2 χρόνια... γιαυτο εν τους λαλω ότι ηρταν φάλενες
Υ.Γ. δεν αμφισβητω κανενα ότι ειδε φάλενα, απλα λέω που εκαταντισαμε, να συζητούμε για φάλενες.
Υ.Γ. την πρώτη φορα που ειδα φώκια και είπα το καποιους αχαπαρους παρεες μου που πηγαμε να δουμε μαππα, εφαα περιπέξιμο μεν δεις... ηβρα web sites για την μεσογειακη φώκια και έστιλα τους αλλα τιποτε, όποτε βρεθουμε τροω το περιπεξιμο μου ακόμα, εχει σχεδον 2 χρόνια... γιαυτο εν τους λαλω ότι ηρταν φάλενες

Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
-
Φιλε mariosko
Η Κυπριακη Λαικη Παραδοση λεει οτι.......Ο ΧΩΡΚΑΤΗΣ ΤΖΙΗΝΟΝ ΠΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡIΠΕΖΕΙ ΤΟ
Γι'αυτο μην στεναχωριεσε με τα φιλαρακια σου........ασε τους να ζουν στον κοσμο τους

Η Κυπριακη Λαικη Παραδοση λεει οτι.......Ο ΧΩΡΚΑΤΗΣ ΤΖΙΗΝΟΝ ΠΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡIΠΕΖΕΙ ΤΟ

Γι'αυτο μην στεναχωριεσε με τα φιλαρακια σου........ασε τους να ζουν στον κοσμο τους

Last edited by EVANTHIS LOIZOU on Wed Jun 11, 2008 11:06 pm, edited 1 time in total.
- (CyBasser)
Και πληροφοριακά, ΝΑΙ, υπάρχουν φώκιες του είδους Monachus monachus (Monk Seal) οι οποίες φωλιάζουν στην Κύπρο. Και ΝΑΙ, υπάρχουν αληθινές φάλαινεςmariosko wrote:να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε... εδοκίμασε κανενας να πιάσει φάλενα? πρεπει να έχει καλο τράβημα... συζητούμε για φάλενες... κανει ποιον.
στα νερά μας. Δεν μιλούμε για μπαλαινοφόρα τέρατα όπως τις γαλάζιες φάλαινες των 30 μέτρων, αλλά για μικρότερες οδοντοφόρες φάλαινες (μίνι φυσητήρες) ή καλύτερα "υπερμεγέθη δελφίνια" των 5-7 μέτρων...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Για τις φώκιες Monachus monachous κάνουν μάθημα οι μικροί της 2ας Δημοτικού. Μήπως οι φίλοι σου είναι αγράμματοι?CyBasser wrote:Και πληροφοριακά, ΝΑΙ, υπάρχουν φώκιες του είδους Monachus monachus (Monk Seal) οι οποίες φωλιάζουν στην Κύπρο. Και ΝΑΙ, υπάρχουν αληθινές φάλαινεςmariosko wrote:να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε... εδοκίμασε κανενας να πιάσει φάλενα? πρεπει να έχει καλο τράβημα... συζητούμε για φάλενες... κανει ποιον.
στα νερά μας. Δεν μιλούμε για μπαλαινοφόρα τέρατα όπως τις γαλάζιες φάλαινες των 30 μέτρων, αλλά για μικρότερες οδοντοφόρες φάλαινες (μίνι φυσητήρες) ή καλύτερα "υπερμεγέθη δελφίνια" των 5-7 μέτρων...

I'd rather be fishing!
mian tziai laloume tziai gia fokies na sas pliroforiso oti edo kai para polli kero kikloforoun 2 fokies stin perioxi tou latsiou....tin mian idatin persi otan psareya ... 

Keep Fishing!!!
pos mporei na iparxei prostasia otan o kosmos den gnorizei oti exoume tetia eidoi stes thalasses mas. http://www.pelagosinstitute.gr/gr/homepage/index.html
- AggelosLRK
tin moni fokia pou kserw einai i pe8era mou 

-
Attn. Panikkos & Adm.
Αγ. Κυριοι
Μπορειτε Παρακαλω να μου εξηγησετε ΓΙΑΤΙ ο κοσμος δεν κανει Ποστς με αποτελεσματα και φωτογραφιες εδω
Οταν προκειται για μουρμουρουθκια, μουγγρασσιελουθκια τζιαι μιτουθκια γεμοννουν τον τοπο

Αγ. Κυριοι

Μπορειτε Παρακαλω να μου εξηγησετε ΓΙΑΤΙ ο κοσμος δεν κανει Ποστς με αποτελεσματα και φωτογραφιες εδω

Οταν προκειται για μουρμουρουθκια, μουγγρασσιελουθκια τζιαι μιτουθκια γεμοννουν τον τοπο

Εν τες φορεί η οθόνη τις τούννες
.Τσε να μεν σου πω ότι εγω προσωπικα έπεξα σε στοισχημα ότι θα βάλεις πρώτος εσύ μέσα φώτο 

-

Κακος Πελατης

Πρωτον.....ΔΕΝ μου αρεσει να βγαζω φωτογραφιες

Δευτερον...ΔΕΝ ξερω να βαζω φωτογραφιες

Αστα αυτά. Βάλε φωτο και δώσε πληροφορίες... Να μαζεψουμε και εμεις στοιχεία....
Άτε για να μέν μαλλώνεται έβαλα εγώ μιάν φετινή αλλά ενε τζιαι η καλλήτερη εξόρμηση ... να αναμένεται όμως σύντομα...
Σημασία όμως έχει ότι επεράσαμε πάρα πολλά καλά τζιαι ευχαριστηθήκαμε τζιαι πολλά καλά τραβίματα...

Σημασία όμως έχει ότι επεράσαμε πάρα πολλά καλά τζιαι ευχαριστηθήκαμε τζιαι πολλά καλά τραβίματα...

Keep Fishing!!!