Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Σαββατο στο Ζυγι, μέσα στο Αρχιρόδου μετά τις πρωινές βροχές 1 μούρμουρο με το εγγλέζικο καί με συρτή βυθού 5 παρπούνια . 

angiec wrote:Σαββατο στο Ζυγι, μέσα στο Αρχιρόδου μετά τις πρωινές βροχές 1 μούρμουρο με το εγγλέζικο καί με συρτή βυθού 5 παρπούνια .

Ψαρεμα το σαββατοκυριακο με αποτελεσμα δυο δυνατα κομματια. Ο ενας με καστινκ το Σαββατο τη νυκτα και ο αλλος με μπονονεζ την κυριακη. Την κυριακη πραγματικα εβκηκαν οι γεροι που τες τρυπες αφου εφαγα 4 κοψιματα μετα απο ανισες μαχες αφου ηταν οπως τα τρενα οι γεριμοι και εν τους εκρατιζα με το 16 παραμαλλο. Δεν πειραζει ομως, ο μεζες εβκηκεν (τζαι τζινους εν να τους πιαω αλλη φορα
) Α εκσιασα...τελειος καιρος το σαββατοκυριακο

- Attachments
-
- DSC00639.JPG (62.89 KiB) Viewed 5389 times
-
- DSC00641.JPG (50.2 KiB) Viewed 5390 times
I d rather be fishing!!!
- konstantinos kalogir
Sili γιατί εν εχόντρινες λίγο το παράμαλλο σου; Φαντάζουμε εν να ήταν θολά τα νερά μετά που τόσο πράμα που εκατεβάσαν τα ποτάμια. Επία και εγώ λίγο εψές ως τες 12:30, αποτέλεσμα μόνο μια μουρμούρα 26 εκατοστά...
αν επιτρεπετε ποια ηταν η περιοχη?
The only source of knowledge is experience
- konstantinos kalogir
Δεκέλεια..apsavvas wrote:αν επιτρεπετε ποια ηταν η περιοχη?
-
Καλη Βδομαδα σε ολους
Δεν μου λες βρε Angiec
οταν λες μπαρπουνια με συρτη βυθου ΤΙ εννοεις σε παρακαλω διοτι ΔΕΝ το καλοκαταλαβα.
Silis πολυ ωραια ψαρια. Και εις ανωτερα

Δεν μου λες βρε Angiec

Silis πολυ ωραια ψαρια. Και εις ανωτερα

να κάμω τον mentalist?EVANTHIS LOIZOU wrote:Καλη Βδομαδα σε ολους![]()
![]()
![]()
Δεν μου λες βρε Angiec![]()
![]()
οταν λες μπαρπουνια με συρτη βυθου ΤΙ εννοεις σε παρακαλω διοτι ΔΕΝ το καλοκαταλαβα.
Silis πολυ ωραια ψαρια. Και εις ανωτερα![]()
![]()
![]()

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
αχαμ. Οτι πρεπει εκει αν εννωας στα βραστα νερα εχω παλιες εμπιριες απο εκει ειναι οτι πρεπει ο βυθος για rock fishing
The only source of knowledge is experience
Φίλε EVANTHI L καλή εβδομάδα σε σένα όπως και σε όλους.Δεν γνωρίζω αν είναι λανθασμένος ο όρος συρτή βυθού διορθώστε με παρακαλώ. Εγώ ψαρεύω με βάρος γιά βυθό .Στο τέλος, με παράμαλλο κάποτε με μικρό κάποτε με μεγάλο , εξαρτάτε από τον καιρό και πιό πάνω από το βάρος γύρο στους 60-70 εκ
πιό ψηλά βάζω άλλο παράμαλλο γιά να ψαρεύει 20-30 εκ πάνω από το βυθό.

-
ΚΑΤΑΛΑΒΑ
Η συγχιση συνηθως προερχεται απο την χρηση του Ρηματος "ΣΥΡΩ"
Δεν εχει σημμασια ομως διοτι πραγματι εδω στην Κυπρο το χρησιμοποιουμε σαν συνωνυμο του "ΡΙΧΝΩ"

Η συγχιση συνηθως προερχεται απο την χρηση του Ρηματος "ΣΥΡΩ"
Δεν εχει σημμασια ομως διοτι πραγματι εδω στην Κυπρο το χρησιμοποιουμε σαν συνωνυμο του "ΡΙΧΝΩ"
- konstantinos kalogir
Εν το μεταξύ πολλά ωραία ψάρια Sili, την Κυριακή έπιασες τον πρωί με ακροβάτη;
Τον ενα με αμερικανο το σαββατο νυκτα και τον αλλο με κομματι ακροβατη την κυριακη το απογευμα.konstantinos kalogir wrote:Εν το μεταξύ πολλά ωραία ψάρια Sili, την Κυριακή έπιασες τον πρωί με ακροβάτη;
Επρεπε να το καμω αλλα εχω μονοκομματο παραμαλλο περιπου 3 μετρα και πανω και με τοσον αερα και τα νερα εν να ηταν αδυνατο πανω στο βραχο να το ξαναστησω. Μαλ****κια μου δλδ αλλα εν μου ξανατυχαν τοσα κοψιματα το ενα πισω που το αλλο.konstantinos kalogir wrote:Sili γιατί εν εχόντρινες λίγο το παράμαλλο σου; Φαντάζουμε εν να ήταν θολά τα νερά μετά που τόσο πράμα που εκατεβάσαν τα ποτάμια. Επία και εγώ λίγο εψές ως τες 12:30, αποτέλεσμα μόνο μια μουρμούρα 26 εκατοστά...
I d rather be fishing!!!
- konstantinos kalogir
Φαντάζουμε είχε τρύπες που κάτω και έπρεπε να τους ζορίσεις λίγο για να μεν τρυπώσουν; Εν πειράζει πάλε καλά που εφκήκαν και τούτοι οι 2...! Βάλλεις ολόκληρο το σκουλίκι ή κομμάτι σε μικρό αγκίστρι;
Ναι, φαινονταν και οι φιγουρες τους να μπαινοβγαινουν μες τες τρυπες την ωρα της μαχης. Στα δυο τελευταια κοψιματα προσπαθησα να πατω την πομπινα με το δακτυλο σε συνδυαμο με τα προρυθμισμενα φρενα πανω στα κεφαλια που εκαμναν προς τα κατω αλλα παλι εν αντεχε το παραμαλλο.konstantinos kalogir wrote:Φαντάζουμε είχε τρύπες που κάτω και έπρεπε να τους ζορίσεις λίγο για να μεν τρυπώσουν; Εν πειράζει πάλε καλά που εφκήκαν και τούτοι οι 2...! Βάλλεις ολόκληρο το σκουλίκι ή κομμάτι σε μικρό αγκίστρι;
Για μπολο αν εχω αμερικανο σχετικα μικρο το βαζω ολοκληρο και αφηνω να το παρει αρκετα καλα μεχρι να κτυπησω, αν ειναι μεγαλα τοτε σε κομματια αλλα παλι σχετικα μεγαλα. Το αγγιστρι ειναι το ιδιο μεγεθος 10.
Στο καστινκ το βαλλο ολοκληρο σε σχετικα μεγαλα αγγιστρια 8,6,4 παραπανω επειδη εν ο καημος μου ειναι να πιαω ενα μυλοκοπι αλλα εν τα καταφερα ως τωρα.
I d rather be fishing!!!