"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Giorkos

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by Giorkos »

bassman wrote:Εν κοτσινομάλλα ρε τούτη που είδετε. Αλλά έχει παρόμοιο sexy look!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

αν πρόσέξετε πιο καλά έχει και λίες ξανθές αντάυγιες στα μαλλούθκια της η πουρέκκα !!!

τζαι όπως λαλούμε...

Ξανθό Αρνί , Τρελλό Γ.....σι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

THE GLOBAL FISHERMAN

Εχτές αποφάσησα να πάω ψάρεμα στην Πετούντα,έφτασα πας την μούττι και έστησα 3 καλάμια πέρκη δόσει πάνω κανένας κέφαλος κιτρινιάρης.Οπως και να έχει … σε κάποια φάση φκαίννει ένας άνθρωπος που ένα φορτηγό καραβάνι(όσοι ε ψαρατουφεκκάες και επισκεφτήκαν τον τόπο τον τελευταίο μήνα πρεπει να τον είδαν).Επιάσαμε κουβέντα και τελικά βγήκε σε πολλά ενδιαφέρουσα συζήτηση

Ο τύπος μαζι με την γυναίκα του (40ριες) ,ξεκινήσαν πριν 20 χρόνια να οργανόνουν ένα μεγάλο ταξίδι. Πρόπερσι επουλήσαν όλα τους τα υπάρχοντα και εκατασκεύασε σπίτι πάνω σε ένα παλιό φορτηγό. Το ταξίδι ξεκίνησε φέτος τον Απρίλη και θα κρατήση μέχρι τα γεράματα τους,περνώντας από όλες τις ηπείρους.Μεχρι τώρα εχουν προγραμμα μέχρι την Ινδία.Βάση του προγραμματισμού τους έχουν στην διάθεση τους 10 ευρό την ημέρα.

Μετά που 7 ώρες κουβέντα και αφού η γυναίκα του μας έκαμε μια πιατέλλα σκορδόψωμα και σέρβιρε πάρα πολλές μπύρες (εφάμεν 3 ημερών κονδίλι) ,σκεύφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να τον κάμω ΨΑΡΑ,μιας και ένα μεγάλο μέρος της ζωής του θα το περάσει κοντά σε θάλασσες ,λίμνες και ποταμούς σε πολλές γωνιές του κόσμου.Αφού του έδωσα μερικές συμβουλές για ψάρεμα με αντένα,εχάρισα του την αντένα μου μαζί με ένα καρούλι μισίνα ,μερικούς φελλούς,παράμαλλα κτλ.

Σήμερα μετακομίζουν στο Γκαβερνορς για ένα μήνα,’ετσι περιμένω τις πρώτες φωτογραφίες με τα ψάρια του.
Ηταν μια πολλά ωραία εμπειρία με 2 ανρθώπους οι οποίοι μπούχτησαν από την ρουτήνα της ζωής(και όπως μου είπε ο ίδιος “ η ζωή χωρίζετε σε 3 στάδια- 0-20 χρονών η διαμόρφοση και εκπαίδευση, 21-60 χρονών σκληρή δουλεία,60- …. Τα γεράματα,αλλά εμείς αποφασήσαμε να ζήσουμε ακόμα ένα στάδιο 40-60 το οποίο θα χαραχτηρήζετε μόνο με εμπειρίες και γνωριμίες με άλλους ανθρώπους και λαούς .Εχτος τούτου ,τα ρολόγια τους είναι κουρδισμένα μια ώρα μπροστά με το σκεπτικό ότι η Κύπρος λανθασμένα κατατάσετε σε αυτή την ζώνη ώρας που μας έχουν καθορήση(στις 12 το μεσημέρι ο ήλιος στη Κύπρο δεν βρίσκετε στην μέση)
Να τονίσω επίσης ότι γνωρίζουν περισσοτερα πράγματα για την Κύπρο από την πλειοψηφία ΕΜΑΣ των Κυπρίων.
http://logi.cc.nu είναι το website τους με ημερολόγιο και φωτογραφίες από το ταξίδι τους .
Last edited by fISHANDCHIPS on Sun Dec 07, 2008 10:42 am, edited 1 time in total.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

...είς υγεία για καλές ψαριές

Giorkos

Post by Giorkos »

hehehehehehehe

εν ο παρέας που τον ήβρα στο Ξυλοφάγου εγώ !!!

πρέπει να ήταν παρκαρισμένος τζιαμέ κανένα θκυο εφδομάδες !!!

επήα για ψτ με την γυναίκα μου και έπιασαε μας κουβέντα...ερωτούσε με αν είχε οχταπόδια η περιοχή (φαίνεται αρέσκουν του) είπα του ότι δεν έχει πολλά η περιοχη τζαμέ που ήταν και ότι πρέπει να αρκέψει να ψαρέφκει γιατί κάτι εκεινίτουν που σορκούς !!!!

εν παίζεται ο τύπος...με την μοτορούα τους solar panels κτλ κτλ....

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

χαχαχα νε ρε...ερωτήσεν με και εμένα για οχταπόδια ... τελικα επίεν αγορασε ενα κατεψηγμένο και εφκαλε φώοτογραφία :lol:

caveman

Post by caveman »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CASTING

Post by CASTING »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πολλα δυνατο!
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......

Giorkos

Post by Giorkos »

χιχιχιχιχ ...καλόοοοοοοοοοοο .... !!!!

τζαι το Stan toy eminem που εκάμαν στα λινκσ που εν δίπλα εν παίζεται !!!

Greg

Post by Greg »

τστστστ.. μετα απορουμε που εν οι σφυρνες, οι τερατολαυρακοι και τα καλαμαρια... :x :x.. το καλοκαιρι εν εχογλουσε τοσο η θαλασσα!
Esox Lucius

MariosK

Post by MariosK »

Είμαστε μες το φούρνο :shock:!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Greg wrote:τστστστ.. μετα απορουμε που εν οι σφυρνες, οι τερατολαυρακοι και τα καλαμαρια... :x :x.. το καλοκαιρι εν εχογλουσε τοσο η θαλασσα!
Εν θέλω να σε απογοητεύσω (πάλε :lol: :lol: :lol: ) ρε Γρηγόρη αλλά η κανονική θερμοκρασία στον κόλπο της Λάρνακας τουλάχιστον για τα μέσα Δεκεμβρίου είναι 21 βαθμοί - και αυτή την θερμοκρασία (μην σου πω ελαφρά πιο χαμηλή!) δείχνει και ο χάρτης που πόσταρες :roll: :roll: :roll: Δεν ξέρω κανονικές θερμοκρασίες για κόλπο Λεμεσού και Πάφο αυτή την εποχή αλλά δεν πρέπει να είναι και πολύ διαφορετική.

Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες στα παράκτια ύδατα της Κύπρου καταγράφονται κανονικά νωρίς τον Μάρτη και κυμαίνονται γύρω στους 16 με 17 βαθμούς. Ο λόγος που οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες θάλασσας καταγράφονται Μάρτη και οι πιο ψηλές Σεπτέμβρη και όχι Γεννάρη και Ιούλιο αντίστοιχα είναι το λεγόμενο "lag time" - χρειάζεται πολύ χρόνο να βράσει και ελαφρά λιγότερο να κρυώσει.

Τώρα, δεν γνωρίζω αν η ελαφρά ζεστότερη (22 βαθμοί) μάζα νοτίως της Λεμεσού είναι κανονική ή όχι, αλλά με δεδομένο ότι η κύρια κατεύθυνση των ανέμων στην Μεσόγειο είναι δυτική είναι πολύ λογικό το ζεστότερο νερό να βρίσκεται στις ανατολικότερες περιοχές ανοικτά οποιασδήποτε μάζας ξηράς - βασικά ενισχύει το φαινόμενο lag time. Νομίζω είναι αλλού που πρέπει να αναζητήσεις την έλλειψη ψαριών και όχι στις θερμοκρασίες νερού. :roll: :roll: :roll:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

MariosK

Post by MariosK »

Όντος ήταν χαμήλοτερες οι θερμοκρασίες πέρσυ τέτοιο καιρό

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”