σύναξε τα σάλια σου τζι έλα να πάμε να πιάμε τζιαι πεθύμησά τους τζι εγώ!MariosK wrote:Τζε κάμνει τζε κάτι ψαρόσουπεςAggelosLRK wrote:ολο κουνα ο χανος γμτ![]()
![]()
...μόλις φτιαχτεί η βάρκα!
σύναξε τα σάλια σου τζι έλα να πάμε να πιάμε τζιαι πεθύμησά τους τζι εγώ!MariosK wrote:Τζε κάμνει τζε κάτι ψαρόσουπεςAggelosLRK wrote:ολο κουνα ο χανος γμτ![]()
![]()
Κυριακή μιας τζε έταξα βόλτα της Γεωργίας επίαμεν τζε λίον στους χάνους. Εφκαλάμεν την τιανιά μας τζε σήμερα θα τους κάμω τιανητούςplenom'metatopsarem? wrote:σύναξε τα σάλια σου τζι έλα να πάμε να πιάμε τζιαι πεθύμησά τους τζι εγώ!MariosK wrote:Τζε κάμνει τζε κάτι ψαρόσουπεςAggelosLRK wrote:ολο κουνα ο χανος γμτ![]()
![]()
Κυριακή μιας τζε έταξα βόλτα της Γεωργίας επίαμεν τζε λίον στους χάνους. Εφκαλάμεν την τιανιά μας τζε σήμερα θα τους κάμω τιανητούςplenom'metatopsarem? wrote:σύναξε τα σάλια σου τζι έλα να πάμε να πιάμε τζιαι πεθύμησά τους τζι εγώ!
Έρκουμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]MariosK wrote:Κυριακή μιας τζε έταξα βόλτα της Γεωργίας επίαμεν τζε λίον στους χάνους. Εφκαλάμεν την τιανιά μας τζε σήμερα θα τους κάμω τιανητούςplenom'metatopsarem? wrote:σύναξε τα σάλια σου τζι έλα να πάμε να πιάμε τζιαι πεθύμησά τους τζι εγώ!
...μόλις φτιαχτεί η βάρκα!![]()
![]()
έχει απόλυτο δίκαιο ο ΜάριοΚ ρε Χρίστο! Το λεμόνι σκληραίνει το ψάρι! Απόφευγέ το! Αν είναι και τηγανητό εγώ προτιμώ να μην του ρίξω ούτε μετά λεμόνι γιατί γίνεται όπως τη λάσπη! προτιμώ να ρίχνω λίγο ξύδι αν θέλω κάτι να ρίξω πάνω τους(αρκετοί επαγελματίες ψαράδες κάνουν το ίδιο).MariosK wrote:Φίλε δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το ότι τα είχες μια ώρα στο λεμονί, πάντος εγώ αποφεύγω το. Δεν βάλλω λεμόνι ούτε στις μαρινάδες και ούτε και στο λάδομα πριν και κατά το ψήσιμο του ψαριού γιατί επρόσεξα ότι σκλερινίσκει το. Λεμόνι βάλλω μόνο μετά που θα ψηθεί το ψάρι. Δοκίμασε την επόμενη φορά να μαρινάρεις με λάδι και λίγο σκόρδο και ότι άλλα μπαχαρικά θέλεις παρά λεμόνι.
ΣυμφωνώMariosK wrote:Φίλε δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το ότι τα είχες μια ώρα στο λεμονί, πάντος εγώ αποφεύγω το. Δεν βάλλω λεμόνι ούτε στις μαρινάδες και ούτε και στο λάδομα πριν και κατά το ψήσιμο του ψαριού γιατί επρόσεξα ότι σκλερινίσκει το. Λεμόνι βάλλω μόνο μετά που θα ψηθεί το ψάρι. Δοκίμασε την επόμενη φορά να μαρινάρεις με λάδι και λίγο σκόρδο και ότι άλλα μπαχαρικά θέλεις παρά λεμόνι.
Έχουμε τις ίδιες...γευστικές προτιμήσεις!Sorkomanis wrote:ΣυμφωνώMariosK wrote:Φίλε δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το ότι τα είχες μια ώρα στο λεμονί, πάντος εγώ αποφεύγω το. Δεν βάλλω λεμόνι ούτε στις μαρινάδες και ούτε και στο λάδομα πριν και κατά το ψήσιμο του ψαριού γιατί επρόσεξα ότι σκλερινίσκει το. Λεμόνι βάλλω μόνο μετά που θα ψηθεί το ψάρι. Δοκίμασε την επόμενη φορά να μαρινάρεις με λάδι και λίγο σκόρδο και ότι άλλα μπαχαρικά θέλεις παρά λεμόνι.Είτε τηγανητά είτε στα κάρβουνα το ψάρι ψήνω το χωρίς τίποτα πάνω του. Sause και αυτά μετά το ψήσιμο. Εγώ προσωπικά τρώω το τέλεια σκέτο
α!!! τωρά πρόσεξα το μετάτο ψήσιμο!!! Σωστόοοος!plenom'metatopsarem? wrote:Έχουμε τις ίδιες...γευστικές προτιμήσεις!Sorkomanis wrote:ΣυμφωνώMariosK wrote:Φίλε δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το ότι τα είχες μια ώρα στο λεμονί, πάντος εγώ αποφεύγω το. Δεν βάλλω λεμόνι ούτε στις μαρινάδες και ούτε και στο λάδομα πριν και κατά το ψήσιμο του ψαριού γιατί επρόσεξα ότι σκλερινίσκει το. Λεμόνι βάλλω μόνο μετά που θα ψηθεί το ψάρι. Δοκίμασε την επόμενη φορά να μαρινάρεις με λάδι και λίγο σκόρδο και ότι άλλα μπαχαρικά θέλεις παρά λεμόνι.Είτε τηγανητά είτε στα κάρβουνα το ψάρι ψήνω το χωρίς τίποτα πάνω του. Sause και αυτά μετά το ψήσιμο. Εγώ προσωπικά τρώω το τέλεια σκέτο
![]()
Αν και ψητό...βάζω λαδολέμονο και ρίγανη είναι η αλήθεια!
Αλλά με ΤΙΠΟΤΕ σκόρδο! Τέλοσπάντων κάτι ιδέες που έχουν μερικοί μερικοί!...
ευχαριστω θα δοκιμασω οσα λετε..καπου ξανακουσα για αποφυγη στο λεμονι πριν το ψησιμο και γενικα τα πολλα πολλα που αποφευγετε να βαζετε του ψαριου!plenom'metatopsarem? wrote:έχει απόλυτο δίκαιο ο ΜάριοΚ ρε Χρίστο! Το λεμόνι σκληραίνει το ψάρι! Απόφευγέ το! Αν είναι και τηγανητό εγώ προτιμώ να μην του ρίξω ούτε μετά λεμόνι γιατί γίνεται όπως τη λάσπη! προτιμώ να ρίχνω λίγο ξύδι αν θέλω κάτι να ρίξω πάνω τους(αρκετοί επαγελματίες ψαράδες κάνουν το ίδιο).MariosK wrote:Φίλε δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το ότι τα είχες μια ώρα στο λεμονί, πάντος εγώ αποφεύγω το. Δεν βάλλω λεμόνι ούτε στις μαρινάδες και ούτε και στο λάδομα πριν και κατά το ψήσιμο του ψαριού γιατί επρόσεξα ότι σκλερινίσκει το. Λεμόνι βάλλω μόνο μετά που θα ψηθεί το ψάρι. Δοκίμασε την επόμενη φορά να μαρινάρεις με λάδι και λίγο σκόρδο και ότι άλλα μπαχαρικά θέλεις παρά λεμόνι.
Σωστή η παρατήρησή σου για το ότι δεν πρέπει η σάρκα να είναι μαλακή!