και μενα οι αποψεις μου για τους γομφους ειναι γνωστες.. εχω ρωτησει τοπακες σε συγκεκριμενες περιοχες οπου συχναζει αυτο το ψαρι και ολοι μου εχουν πει πως εχει 2 χρονια να τα δουν, αλλοι μου λενε πως σχεδον καθε χρονο που ειναι η εποχη τους μερικοι τα ανατιναζουν.. Φετος πιστευω οτι εχουν ηδη πλησιασει μερικες απο τις παραλιες μας με αυτα που εχω δει.
το γουφαρι δεν το αμφισβητει κανενας οτι υπαρχει στα νερα μας, απλα ειναι ενας σπανιος επισκεπτης οπως θα ειναι και οι τουνες σε μερικα χρονια απο τωρα.
(CyBasser) wrote:αλλά μόλις τώρα απέκτησα σε κάποιο βαθμό την γνώση και την εμπειρία ώστε να συσχετίζω γεγονότα
Ρολανδο για ποιαν εμπειρια μιλας? Πιανεις γομφους Κυπρο και δεν ειπες κανενου τιποτα? Δεν καταλαβα ακριβως τι θες να μας πεις με τα αναγραφομενα σου

. Η θεωρια με την πραξη εχουν τεραστια διαφορα, και η δικη μου πειρα τουλαχιστο μου εχει δειξει οτι οσα αναγραφοντε στα Ισραηλιτικα, Ιταλικα, Ισπανικα, Ελληνικα φορουμ και youtube απεχουν κατα πολυ απο τα δικα μας δεδομενα (παραπληροφοριση)

. Αρα ηθικο διδαγμα ---> αν καποιος πειραματιστει μονος του τοτε καποτε θα πετυχει.
fISHANDCHIPS wrote:Αν εκατάλαβα σωστά την ιδέα σου Ρολάνδο,τοτε πρέπει να υπήρχαν περισσότερα γοφαρια στην Κύπρο,πριν χτιστούν τα φράγματα ? η καμία σχέση?

Πετρη περισσοτερα γοφαρια υπηρχαν στην Κυπρο πριν κτιστουν οι Κυπραιοι