Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

admin
Site Admin

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by admin »

Αριστε γιατι εν του το έδωκες του κακομοιρου ρε να χαρει;; :dance:[/quote]

αν μου το εζηταν πολύ ευχαριστος αλλά να το κλέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!

belluga

Post by belluga »

admin wrote: αν μου το εζηταν πολύ ευχαριστος αλλά να το κλέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τουτοι ανθρωποι μετα ντα που καμνουν; παν στην οικογενια τους τζαι στους φιλους τους τζαι λαλουν πως εψαρεψαν τζαι πως επιασαν τζαι ψαρι;

Sent from my iPhone using Tapatalk

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

σημερα περιοχη σιρινα beach bar στο παραλιμνι 4 ατομα δεν ειδαμε ουτε και 1 ψαρι του χαιρκου ειδεν ο 1ς ενα σορκο του κg αλλα εν εκαταφερε να τον πιασει αλλα γενικα νεκροταφιο ζινος ηταν μονο!!!
επαιξα εγω ενα κουνελουι τελια μιτσι ισια με το πακετο τον τσιαρον μονο ζε μονο επιδει καμνουν ζιμιες 1 βολη τιποτε αλλο
η θαλασσα το προι πισινα ουτε αερουι ουτε τιποτε κρισταλο το νερο αλλα ψαρι γιοκ απελπισια!
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?

inglese.fishing

Post by inglese.fishing »

sotiris!129 wrote:σημερα περιοχη σιρινα beach bar στο παραλιμνι 4 ατομα δεν ειδαμε ουτε και 1 ψαρι του χαιρκου ειδεν ο 1ς ενα σορκο του κg αλλα εν εκαταφερε να τον πιασει αλλα γενικα νεκροταφιο ζινος ηταν μονο!!!
επαιξα εγω ενα κουνελουι τελια μιτσι ισια με το πακετο τον τσιαρον μονο ζε μονο επιδει καμνουν ζιμιες 1 βολη τιποτε αλλο
η θαλασσα το προι πισινα ουτε αερουι ουτε τιποτε κρισταλο το νερο αλλα ψαρι γιοκ απελπισια!
Γύρισα όλη την περιοχή του πρωταρα/καβο γρεκο με ένα portable fish finder για 4 μέρες, ούτε δείγμα ψαριού που την ακτή στα 30 μέτρα.
Το μόνο που έτυχε να δω ήταν 2 τεράστια δελφίνια, ολόμαυρα με μύτη που δεν έμοιαζε στο συνηθισμένο δελφίνι.
Πιστεύω ότι κάτι συνέβηκε γιατί καμία χρονιά εν έτυχε να παρατηρήσω κάτι παρόμοιο. Τυχεροί οι φίλοι που ψαρεύουν Λεμεσό και Πάφο γιατί εδώ έγινε νεκροταφείο.

angiec

Post by angiec »

Το ίδιο χτες από Λιοπέτρι μέχρι Καβο Κρεκο ,δύο κουρκούνες και ένας σκάρος και ένα που μας ανοιξε το αγκίστρι ...

michalispsarema

Post by michalispsarema »

Εγω εριξα 2 καλαμια μεσα στον πρωταρα και εβγαλα ενα μοθρμοθρο και ενα αρκετα μεγαλο ποντικο.ομως πολυ λιγα πραγματα.

rockfishing

Post by rockfishing »

οντως τιποτε που την ακτη, ουτε γονος παρολο που το νερο ζεστανε αρκετα.
Να μας πει κανενας βιολογος με ειδικευση γιατι ετσι κατασταση στην Αμμοχωστο.

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

sotiris!129 wrote:σημερα περιοχη σιρινα beach bar στο παραλιμνι 4 ατομα δεν ειδαμε ουτε και 1 ψαρι του χαιρκου ειδεν ο 1ς ενα σορκο του κg αλλα εν εκαταφερε να τον πιασει αλλα γενικα νεκροταφιο ζινος ηταν μονο!!!
παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!ψάρια υπάρχουν και αρκετά θα έλεγα!απλά πλέον έχουν μάθει να κρύβοντε τόσο καλά που να μην μπορούμε να τα πιάσουμε!
θέλει πολύ ψάξιμο πολύ προπόνηση και περίσσια υπομονή για να δεις ψάρια στις βέργες ή στα αγκίστρια σου!!
ο λόγος που πολλές φορές δεν βλέπουμε ψάρια είναι όχι οτι δεν υπάρχουν αλλά λόγω των συνθηκών που επικρατούν, ανεμος, φεγγάρι, θερμοκρασία νερού κτλ!!
ψαρέψτε μερικές σεζον στα ίδια μέρη κρατείστε ημερολόγιο με τα ψάρια που είδατε και τα ψάρια που πιάσατε κάντε αναγνώριση τόπου χρησιμοποιείστε σωστές τεχνικές στην προσέγγιση του θηράματος και την κίνηση σας στο βυθό και τα ψάρια θα φανερωθούν!!!
πάντα με σεβασμό προς τη θάλασσα δεν κτυπώ οτι βρω και αφού αφήσω το μικρό να ζήσει σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω τους γονείς του!!! :)
για τους φίλους καλαμάδες τα νερά ειναι πολύ κρυα ακόμη και με τη θάλασσα πεντακάθαρη είναι δύσκολο να τσιμπήσει κάτι αξιόλογο.μάλλον απο το Μάη θα έχετε την τιμητική σας!!

belluga

Post by belluga »

Εγω εχτες στη περιοχη του λιοπετριου ειδα πολλους και ωραιους σορκους!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

φιλε μου σιγουρα δεν τα ισοπεδονο ολα αλλα η ωρα και ι διαδρομι που εκανα σε σινδιασμο με τον αρι8μο τον ψαριον που ειδα 0 δλδ ειναι τραγικο και καθε αλλο παρα εν8αριντικο
μια φασι ειδα ενα αντενα και τον πογιρισα για να μην περασω απο κατω του και να του χαλασω το ψαρεμα του, στην επιστροφη και πανω στην απελπισια μου ειπα να περασω απο εκει να δω τη ψαρεβε τοοοσες ωρες εκει...
ουτε παπαθκιες δεν ειχε γιρο απο το αγκιστρη του, ηταν σαμπος ζε εψαρεφκε μες το μπανιο του!
το καλοκαιρι πιγενω στην σινκεκριμενη παραλια για κολιμπη με τους φιλους και παντα περνω και την μασκα μαζι μου για ποσκολιο εβλεπα τουυυυυυυυς σορκους τα μινερκα τες κουρκουνες μου αλλα λογο του οτι ειναι πολισιχναστη παραλια το καλοκαιρι δεν παμε ποτε με τα οπλα, που εχα8ικαν ζινα τα ψαρκα ουλλα εγω θα πελανω

angiec

Post by angiec »

για τους φίλους καλαμάδες τα νερά ειναι πολύ κρυα ακόμη και με τη θάλασσα πεντακάθαρη είναι δύσκολο να τσιμπήσει κάτι αξιόλογο

Και όμως τις τελευταίες ψαριές τα πήρα με πολύ καθαρό νερο , γυαλι χωρις καθόλου κύμμα και το νερό ήταν κάτω από το συνηθησμένο μισό μέτρο και με αέρα βόρειο!!!!!!..Άλλες χρονιές με έτσι συνθήκες ούτε μούγια δεν έπιαννα

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

NIKOLAS HARRIS wrote:
παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!ψάρια υπάρχουν και αρκετά θα έλεγα!απλά πλέον έχουν μάθει να κρύβοντε τόσο καλά που να μην μπορούμε να τα πιάσουμε!
θέλει πολύ ψάξιμο πολύ προπόνηση και περίσσια υπομονή για να δεις ψάρια στις βέργες ή στα αγκίστρια σου!!
ο λόγος που πολλές φορές δεν βλέπουμε ψάρια είναι όχι οτι δεν υπάρχουν αλλά λόγω των συνθηκών που επικρατούν, ανεμος, φεγγάρι, θερμοκρασία νερού κτλ!!
ψαρέψτε μερικές σεζον στα ίδια μέρη κρατείστε ημερολόγιο με τα ψάρια που είδατε και τα ψάρια που πιάσατε κάντε αναγνώριση τόπου χρησιμοποιείστε σωστές τεχνικές στην προσέγγιση του θηράματος και την κίνηση σας στο βυθό και τα ψάρια θα φανερωθούν!!!
πάντα με σεβασμό προς τη θάλασσα δεν κτυπώ οτι βρω και αφού αφήσω το μικρό να ζήσει σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω τους γονείς του!!! :)
για τους φίλους καλαμάδες τα νερά ειναι πολύ κρυα ακόμη και με τη θάλασσα πεντακάθαρη είναι δύσκολο να τσιμπήσει κάτι αξιόλογο.μάλλον απο το Μάη θα έχετε την τιμητική σας!!
:wink:
Rememper always someone waiting for you at home

admin
Site Admin

Post by admin »

Στην περιοχή Αμμοχώστου-Παραλιμνίου-Πρωταρά πέφτουν τα περισσότερα δίκτυα στην θάλασσα και απο βάρκα και απο ακτή δέν είανι τυχαίο το γεγονός ότι οι θάλασσες εκεί είναι πιο φτωχές :!:

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

ε Αρηστε εχεις ιδεα ενομιζα οτι εβουτισα μεσα σε πισινα με πετρες τοσο 0μινα ηταν τα ψαρκα
δεν το λες φτωχικα νερα απλα!!! ηταν σαμπος και επεσε πυρινικη βομβα και ε3αφανιστηκε καθε ιδος ζωης
μονο κατι φλογερες ειχεν μεγαλες αλλα εν τες παιζω δεν εχουν action και βα8μο δυσκολιας και κατι κουρκουνουες/σκαρους αλλα ηταν γονος ηταν τελια μικρα ψαρκα ουτε 1 που να α3ιζε εστο να γυρισεις το οπλο πανω του! :think:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

sotiris!129 wrote:φιλε μου σιγουρα δεν τα ισοπεδονο ολα αλλα η ωρα και ι διαδρομι που εκανα σε σινδιασμο με τον αρι8μο τον ψαριον που ειδα 0 δλδ ειναι τραγικο και καθε αλλο παρα εν8αριντικο
μια φασι ειδα ενα αντενα και τον πογιρισα για να μην περασω απο κατω του και να του χαλασω το ψαρεμα του, στην επιστροφη και πανω στην απελπισια μου ειπα να περασω απο εκει να δω τη ψαρεβε τοοοσες ωρες εκει...
ουτε παπαθκιες δεν ειχε γιρο απο το αγκιστρη του, ηταν σαμπος ζε εψαρεφκε μες το μπανιο του!
το καλοκαιρι πιγενω στην σινκεκριμενη παραλια για κολιμπη με τους φιλους και παντα περνω και την μασκα μαζι μου για ποσκολιο εβλεπα τουυυυυυυυς σορκους τα μινερκα τες κουρκουνες μου αλλα λογο του οτι ειναι πολισιχναστη παραλια το καλοκαιρι δεν παμε ποτε με τα οπλα, που εχα8ικαν ζινα τα ψαρκα ουλλα εγω θα πελανω
παλι το καλοκαιρι που θα πας τα ψαρια εκει θα ειναι γιατι πολυ απλα εχουν μαθει και αυτα να πηγαινουν εκει που δεν κυνηγούντε!κατα τα άλλα σιγουρα αυτες οι περιοχες ειναι πιο πιεσμενες ψαρευτικα, το χειμώνα ομως γιατι το καλοκαιρι με τες βάρκες που κυκλοφορουν εν νομιζω να ψαρευκετει κανένας εκτος τους νυκτερινους!!

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”