"Περί Aνέμων και Yδάτων"

MARIOS 1994

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by MARIOS 1994 »

ε φίλε caveman μπορείς να μου πείς τισ διαστάσις του ενυδρίου σου :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

caveman

Post by caveman »

Τούτη στο βίντεο φίλε μου είναι 2μέτρα μήκος 50εκ πλάτος και 60εκ ύψος

Με την νέα χρονιά ξεκινώ στήσιμο για τετράμετρη αλμυρού νερού
C&R wrote:Eπελανεν τους το λαβράκι!!

20% έκπτωση στο Tacklewarehouse σε όλο το stock, βουρατε!!
Πιερώνουμε αύριο :twisted: :twisted:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

caveman

Post by caveman »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Βρε Σπηλλια :idea: :idea:
Βοηθα τζιαι λλιον τον ΠΟΛΥ να καμει κατι παρομοιο με το ενυδρειο που εβαλεν στο μαχαζιν του ρε :!: :!:
Ο Πόλυς εν μια χαρά :) θα στηθεί και πιο σωστά από μένα!! Αναλάβαν τον επαγγελματίες που εν η δουλειά τους. θα βάλει και φυτά και ξύλα κτλ από όλα θα έχει!
Βοήθεια θα θέλει με τα ψάρκα, και θα τον κανονίσω καλά... θα πιάσουμε κάνα λαβράκι αναμισάρι, 2-3 πέρκες μισόκιλες, κάνα ζάντερ του κιλού θα είναι υπέροχο, γατόψαρα να τρων τα υπολοίμματα και θα είναι πολλά πολλά ωραία!
==ΤΟΥΡΝΑ==

caveman

Post by caveman »

Greg wrote:αχαχαχα τζινο το λαβρακουι τρωει σπαζει!
Αν δεις γύρο στο 01:25 εν μπουκκομένο τζαι πάλε πάει για τον κοτζινόφτερο αχαχαχαχαααα

Εντομεταξύ στο 0:06 το peacock έφαν μου ένα που τους κίτρινους τους καθαριστές :o :o εν γι αυτό που φακκά γυρούς μετά τζαι εν μπορεί να το καταπιεί... ανοίγει τα πλευρικά του πτερύγια(όπως ούλλα τα καττόψαρα) τζαι δεν πάει κάτω, στο τέλος όμως επίεν.... :lol:

Θέλω να πιάσω καθαριστές... ποτζίνους που έχουν κάτι μουστάκια σαν βρούτσα.... τζίνοι εν τρων τα φυτά ούτε το ξύλο.... ΤΕΛΕΙΑ αλλά μόνο μικρούς πουλούν :( τζαι εν τζαι 12 ευρό ο ένας...12 ευρο ο λάβρακος θα τα βάλει βούκκο ολόισια :lol:
Αν δει κανένας σας πούποτε σε κάνα πετ σιοπ μεγάλους να μου πει!!! Έχουν πολλά χαρακτηριστικά μουστάκια σαν βρούτσα πολλά πιο μακριά που τους συνηθισμένους γλείφτες και είναι κάπως άσπροι στο χρώμα.
==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

caveman wrote:Θέλω να πιάσω καθαριστές... ποτζίνους που έχουν κάτι μουστάκια σαν βρούτσα.... τζίνοι εν τρων τα φυτά ούτε το ξύλο.... ΤΕΛΕΙΑ αλλά μόνο μικρούς πουλούν :( τζαι εν τζαι 12 ευρό ο ένας...12 ευρο ο λάβρακος θα τα βάλει βούκκο ολόισια :lol:
Αν δει κανένας σας πούποτε σε κάνα πετ σιοπ μεγάλους να μου πει!!! Έχουν πολλά χαρακτηριστικά μουστάκια σαν βρούτσα πολλά πιο μακριά που τους συνηθισμένους γλείφτες και είναι κάπως άσπροι στο χρώμα.
Ρε φίλε αν μεν βρίσκεις γιατί εν ποιάνεις θκιο να τους βάλεις μέσα σε μια 50λίτριν χωρίς φίλτρο με 2 κιχλίδες? Σε 1-2 μήνες θα γίνούν βόρτοι :lol: :lol: :lol:

MARIOS 1994

Post by MARIOS 1994 »

thanks φιλε μου ετο σκεφτουμε να καμω τσιε εγω μια εξο στιν αυλι τσιε ενιξερα ποσι να τιν καμω για να βαλω κανενα λαβρακουι :D :D :D :D :D :D :D :dance: :dance: :dance: :dance:

andrea5

Post by andrea5 »

κειβμαν κατι που εν οπως τους γουλιανους σε ασπρο χρωμα που γυρευκεις :) ? ...

caveman

Post by caveman »

Καλησπέρα κοπέλια :D
andrea5 wrote:κειβμαν κατι που εν οπως τους γουλιανους σε ασπρο χρωμα που γυρευκεις :) ? ...
Όχι ρε φίλε, δεν μιάζουν με γουλιανό :)
MariosK wrote: Ρε φίλε αν μεν βρίσκεις γιατί εν ποιάνεις θκιο να τους βάλεις μέσα σε μια 50λίτριν χωρίς φίλτρο με 2 κιχλίδες? Σε 1-2 μήνες θα γίνούν βόρτοι :lol: :lol: :lol:
Άσιλα :lol:
MARIOS 1994 wrote:thanks φιλε μου ετο σκεφτουμε να καμω τσιε εγω μια εξω στην αυλη τσιε εν ηξερα ποση να την καμω για να βαλω κανενα λαβρακούι :D :D :D :D :D :D :D :dance: :dance: :dance: :dance:
΄

Μάριε μου, θα βάλεις ενυδρείο έξω στην αυλή? Θα ανοίξει το πολύ σε κάνα τρίμηνο... το άμεσο φως από τον ήλιο καταστρέφει την σιλικόνη
Σιγά σιγά με τα ενυδρεία, εν σηκώνει λάθη ή βιασύνες, εγώ με τούτην έκαμα τα πίλιες με τα φίλτρα τζαι ακόμα τραβώ... τωρά έκατσα να κάμω άλλο εξωτερικό φίλτρο 75λίτρα... πολλύς μπελάς!!!!!!
==ΤΟΥΡΝΑ==

MARIOS 1994

Post by MARIOS 1994 »

ενα καμω ενα με κουγκρι τσιε να το πογιατισω με μονοσι τσιε μετα ενα μπι πετρα εξωτερικα νομιζω οτι ενα καλο :D :D :D :D :D :D :D :D

caveman

Post by caveman »

Κάτι άσχετο...

Το θηλυκό pike γενάει περίπου 10 000 αυγά για κάθε μισό κιλό, διλαδή ένα δεκάκιλο γενάει 200 000 αυγά!!! :o :o :o

Το λαβράκι μας εμάς πόσα αυγά γενάει? Πόσο είναι η αναλογία με το βάρος?
==ΤΟΥΡΝΑ==

MARIOS 1994

Post by MARIOS 1994 »

ε caveman ειβρες τους καθαριστιρες που εγιρεφκες? :think: :think:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Χαραλάμπη! Θέλω ένα που τούτο! Ξέρεις εσύ (ή όποιοσδήποτε άλλος) πως το λένε? Το βρήκα στο εστιατόριο Mulan στην Λάρνακα αλλά κανένας δεν έξερε...
Attachments
Aq1.jpg
Aq1.jpg (224.58 KiB) Viewed 5821 times
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

MariosK

Post by MariosK »

Ψάξε arowana. Έχει πολλά είδη.

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

ρε φιλε εχει ενα πετ σοπ στην παφο που εχει ενα για πουλημα τηλ μου αν θελεις να σου πο που ειναι
(CyBasser) wrote:Χαραλάμπη! Θέλω ένα που τούτο! Ξέρεις εσύ (ή όποιοσδήποτε άλλος) πως το λένε? Το βρήκα στο εστιατόριο Mulan στην Λάρνακα αλλά κανένας δεν έξερε...

largemouth

Post by largemouth »

Εχει και στην Λεμεσο σε πολλα pet shop αν θελεισ
Waiting for the perfect storm

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”