Φαντάζομαι τι τράβηγμα θα έχουν με το καλάμιc.nadiotis wrote:ΕΝ ΠΑΛΙΑ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΛΙΟ ΤΑ ΝΕΡΑ.... ΑΤΕ ΜΙΑΝ ΤΖΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΘΚΙΑΣΕΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΖΑΙ ΤΙΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ

Φαντάζομαι τι τράβηγμα θα έχουν με το καλάμιc.nadiotis wrote:ΕΝ ΠΑΛΙΑ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΛΙΟ ΤΑ ΝΕΡΑ.... ΑΤΕ ΜΙΑΝ ΤΖΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΘΚΙΑΣΕΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΖΑΙ ΤΙΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ
οχι φίλε μου μια χαρά ειναι μπράβο!!sotiris!129 wrote:γιατι ρε Νικολα μου οι δικες μου που εβαλα εχτες φενουντε σου πιο μιτσιες?NIKOLAS HARRIS wrote:μπράβο Αντζυ αυτές εν κουρκούνες!!angiec wrote:http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... hp?id=7456
Αυτές είναι κουρκούνες =Γερμανοί και έχουν πολύ ωραίο τράβηγμα στο καλάμι!!!!!!!! Από την τελευταία ψαριά μου!!
Περιοχές Αη Γιώρκη ρε φίλε ποτζιη μερκες ακουσα.....τωρα εντζιαι ειμαι τζιαι σιουρος αν εν αληθκεια τους....maxhtec wrote:Μα που ρε παρεα προς ιντα περιοχες μονο 3 επιασα φετος ισχια τορα ηβραν να φανουν οι κουρκουνες τορα που αρκεφκουμε εξετασεις τσε εννα κλιστουμεν εσσο τσε με ψαρεμα ενα παενουμε με τπτ
Ηντα τοπον?maxhtec wrote:Ενας παρεας μου εβουττησεν σε 1 τοπο τσε ειδε κοπαμδι με κουρκουνες τσε επιαμεν το σαββατο με μιαν χαρα οτι εννα φορτοθουμεν αλλα τελικα κουρκουνες ενε πιαμεν
ναι ρε φιλε ειδικα ΣαββατοΚηριακο εν οι καλιτερες μερες για το Ζυγι!, εν ο καλιτερος τοπος για να μαθεις πολλα πραματα, τεχνικες δολοματα, ε να γνωρισεις ζε πολλι κοσμο, θελεις εν θελεις εν να καθουντε 2-3 μετρα που σενα ,ιδικα αν φκαλεις ζε κανενα ψαρι πεεεε εν να καμις πολλα καλους φιλους!legendguards wrote:Ζυγι
sotiris!129 wrote:ναι ρε φιλε ειδικα ΣαββατοΚηριακο εν οι καλιτερες μερες για το Ζυγι!, εν ο καλιτερος τοπος για να μαθεις πολλα πραματα, τεχνικες δολοματα, ε να γνωρισεις ζε πολλι κοσμο, θελεις εν θελεις εν να καθουντε 2-3 μετρα που σενα ,ιδικα αν φκαλεις ζε κανενα ψαρι πεεεε εν να καμις πολλα καλους φιλους!legendguards wrote:Ζυγι