Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Που είσαι Στέφανε??? Θέλω να δω τες πέρκες!!! 

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Φιλε την ωρα που εμιλησαμεν ειχα πιαει 2 μεσα σε 10 λεπτα. Υστερα εκοψαν τελια τζαι επιαννα μονο κοκκινοφτερεςcaveman wrote:Που είσαι Στέφανε??? Θέλω να δω τες πέρκες!!!
πας το φιτερ. Επιαεν τζαι ο Δωρος 1 πας το εγγλεζικο.
Τουτη ηταν η "μεγαλη" μου..
- Attachments
-
- 2.October.2011 - Kouris, Perch.JPG (110.35 KiB) Viewed 5511 times
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
- plenom'metatopsarem?
PeRoUkKaS wrote:Φιλε την ωρα που εμιλησαμεν ειχα πιαει 2 μεσα σε 10 λεπτα. Υστερα εκοψαν τελια τζαι επιαννα μονο κοκκινοφτερεςcaveman wrote:Που είσαι Στέφανε??? Θέλω να δω τες πέρκες!!!

ωραία ρε φίλε! άτε και σύντομα θα ρτουν και μεγαλύτερες!PeRoUkKaS wrote: Φιλε την ωρα που εμιλησαμεν ειχα πιαει 2 μεσα σε 10 λεπτα. Υστερα εκοψαν τελια τζαι επιαννα μονο κοκκινοφτερες
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- plenom'metatopsarem?
μακάρι!caveman wrote:ωραία ρε φίλε! άτε και σύντομα θα ρτουν και μεγαλύτερες!PeRoUkKaS wrote: Φιλε την ωρα που εμιλησαμεν ειχα πιαει 2 μεσα σε 10 λεπτα. Υστερα εκοψαν τελια τζαι επιαννα μονο κοκκινοφτερες

Σήμερα έβγαλα δίκτυα από την Ταμασσό. Ευτυχώς δεν είχαν τίποτε πάνω. ΆΦηκα τους τα τζιαμέ σε 47 κομμάθκια. Ας τα κάμουν μπομπονιέρες.
Όλα τα λαβράκια, κυπρίνοι, ηλιόψαρα, κοκκινόφτερες, χρυσόψαρα και λοιπά μετά το καθιερωμένο παναήριν του Σ/Κ πρέπει να ήβραν το ακριβές κέντρο του φράκτη τζαι να επήαν ούλλα τζιαμέ για χαλάρωση και ηρεμία!
Όλα τα λαβράκια, κυπρίνοι, ηλιόψαρα, κοκκινόφτερες, χρυσόψαρα και λοιπά μετά το καθιερωμένο παναήριν του Σ/Κ πρέπει να ήβραν το ακριβές κέντρο του φράκτη τζαι να επήαν ούλλα τζιαμέ για χαλάρωση και ηρεμία!
- Attachments
-
- DSC01246.JPG (769.41 KiB) Viewed 5313 times
catch and release
- plenom'metatopsarem?
άτε πάλε! Έπιασες πάλε τα...δίκτυα σου! Παράπονο εν έσιεις!psarakas wrote:Σήμερα έβγαλα δίκτυα από την Ταμασσό. Ευτυχώς δεν είχαν τίποτε πάνω. ΆΦηκα τους τα τζιαμέ σε 47 κομμάθκια. Ας τα κάμουν μπομπονιέρες.
είχε και στο Κουρρη Δίχτυα παιδεία το Σαββατοκύριακο που πήγα ήταν κ ο Αρίστος και τα έβγαλε video
The only source of knowledge is experience
- mares_fantom
Πολλά καλά έκαμες... Στην έκθεση που ήβρα τον Άριστο εμιλήσαμεν για το οτι αρκέψαν τζε ξαπολούν αναξέλεγκτα τα δίκτυα τους 20-30 μέτρα που την ακτή τζαι εν μπορούμε εμείς να απολαύσουμε ψάρεμα 

φιλικά ,
Χρήστος
Χρήστος
πρεπει μερικοι καταστηματαρχες επιτελους να σταματησουν να τους τα πουλουν
Esox Lucius
-
Εν τα γοραζουν Γρηγορη μου
Πολλα απλα ΚΛΕΦΤΟΥΝ ΤΑ

Πολλα απλα ΚΛΕΦΤΟΥΝ ΤΑ

Λαζαρε εντα τοπο τα ηβρες?
Life is a game....Fishing is serious!
Θυμουμε τις κουβεντες που μου ελεαν μερικοι καταστηματαρχες οταν αγοραζα τεχνητα για φρακτες.. 'Ηρταν πριν λλιο κατι ποντιοι και επιασαν δυκτια...εγεμωσαν τους φρακτες'EVANTHIS LOIZOU wrote:Εν τα γοραζουν Γρηγορη μου![]()
Πολλα απλα ΚΛΕΦΤΟΥΝ ΤΑ
Ε μεν τους τα πουλας ρε μ@@@@α
Esox Lucius
Δεν έχει σημασία Γιάννο το πού.
Κε Ευάνθη και Γρηγόρη δεν υπάρχει νόμος για πώληση διχτύων? Όποιος θέλει αγοράζει? (ό ι πως όσοι τα δικαιούνται εν παρανομούν).
Εν πολλά αντιφατικό να πουλά ο άλλος εξοπλισμό για ψάρεμα και που την άλλη να βοηθά στην παρανομία του!
Κε Ευάνθη και Γρηγόρη δεν υπάρχει νόμος για πώληση διχτύων? Όποιος θέλει αγοράζει? (ό ι πως όσοι τα δικαιούνται εν παρανομούν).
Εν πολλά αντιφατικό να πουλά ο άλλος εξοπλισμό για ψάρεμα και που την άλλη να βοηθά στην παρανομία του!

catch and release