psarema pu tis 2 ws tis 9misi to proi laidis mile (arrwskia!!!). Ena mourmouro 250ri... pou prepi na mu estoixise pas tes 11 lires .. Popse enna kamw apoxi nomizo, eidi arxise na pollomourmoura i kopella ke en tha ta pamw kala
Εντωμεταξύ, οι μούρμουροι που εφκάλετε τούντες μέρες εν αυκομένοι; Γιατί έτσι άκουσα, ότι εφκήκαν πολλοί αυκομένοι τούντο καιρό.
Γιατί αν είναι, πρώτον εν κρίμα (τούτο εν που ζήλια που το λέω, αλλά μεν το πάρετε έτσι), τζιαι δεύτερον, σημαίνει ότι σε κανένα μήνα θα τσιμπούν όπως τους πελλους. Αν είμαι σωστός.
popse egw enna paw ena 'kataskopeftiko' guro na dw enta topous paennete esis ta kopellia je katharizete tous ... ta mougrasxella xarizw sas ta!! Etsimpisa jinon ton mourmouro pu epiasa to proi prin llio mazi me mian tiannia patates... Ma itan opws to melo ... Mulokopia je mlkies.. MOURMOUROUS OLAN!!! \m/
Greg wrote:popse egw enna paw ena 'kataskopeftiko' guro na dw enta topous paennete esis ta kopellia je katharizete tous ... ta mougrasxella xarizw sas ta!! Etsimpisa jinon ton mourmouro pu epiasa to proi prin llio mazi me mian tiannia patates... Ma itan opws to melo ... Mulokopia je mlkies.. MOURMOUROUS OLAN!!! \m/
me κατασκοπιες να καμεις με τιποτε, αμα θελεις ελα μαζι μας, εν τζαι τιποτε κρυφο, ετω παμε 10 καλαμια τζαι πιανη μονο ο ενας, δηλαδη το κωλουην ο bad bass με το κολισιμο το καλαμουην του το daiwa, ενα κοματι αλλα καλο.
@no-nick.. telika re pelle etakkosa ta popse.. oute skulukui oute tpt emine gia doloma..(mono kati kanellonia pu mou emairepse i mana mu). Pu defteras ksana psarema. Lalis oti o allos en kolui me to kalami tou, exw je go ena oreo daiwa 4traspasto to traveler surf 12 pothkia casting weight 100-225 ( to neo mu apoxtima) en touto to kosmima pu mu efkale to psari tountes meres
po8e fkalis simperasma file m oti i 2 den einai tou kloufkiou?? ego etsi pou tin foto fatsaroumou arkes! toutes einai tou ix8. prosekse tin ouran pou exoun toutes tou ix8iotrofiou!!
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
gia sas pedia exo k ego ena daiwa 3.9 m montelo: sensor-z se-z y150-39da(etsi grafi pano ) alla to kako en grafi to action tou. iparxi kanenas tropos na to ma8o (na vallo pio vareta varidia ospou na spasei px ) i 3eri kanenas kanena kallitero tropo i 3eri kanenas to action tou kalamiou
sea-hunter wrote:gia sas pedia exo k ego ena daiwa 3.9 m montelo: sensor-z se-z y150-39da(etsi grafi pano ) alla to kako en grafi to action tou. iparxi kanenas tropos na to ma8o (na vallo pio vareta varidia ospou na spasei px ) i 3eri kanenas kanena kallitero tropo i 3eri kanenas to action tou kalamiou
κιταξε στο νετ για να βρεις το συγκεκριμενο μοντελο,εν τηλεσκοπικο? εν χοντρο απο εκει που το κρατας?ποσους οδηγους εχει? ποσο μεγαλα ειναι ταδαχτιλιδια?
sea-hunter wrote:gia sas pedia exo k ego ena daiwa 3.9 m montelo: sensor-z se-z y150-39da(etsi grafi pano ) alla to kako en grafi to action tou. iparxi kanenas tropos na to ma8o (na vallo pio vareta varidia ospou na spasei px ) i 3eri kanenas kanena kallitero tropo i 3eri kanenas to action tou kalamiou
κιταξε στο νετ για να βρεις το συγκεκριμενο μοντελο,εν τηλεσκοπικο? εν χοντρο απο εκει που το κρατας?ποσους οδηγους εχει? ποσο μεγαλα ειναι ταδαχτιλιδια?
file ekoita3a sti selida tis daiwa, sto google alla en to ivra, to kalami ine tileskopiko me 5 odigous(daxtilidia ennois?) k ekei p to kratas ine xontro, sxetika me ta daxtilidia nomizo en kanonika