παντως εγω επροτεινα του και πεζει πελλονadmin wrote:TO λοιπόν θα ανοίξουμε ένα θεμα να μαζέψουμε υπογραφες Ποιοι θέλουν τον κ. Ευάνθη να λάβει μέρος στο επόμενο RBL θα τους πελλάνει

παντως εγω επροτεινα του και πεζει πελλονadmin wrote:TO λοιπόν θα ανοίξουμε ένα θεμα να μαζέψουμε υπογραφες Ποιοι θέλουν τον κ. Ευάνθη να λάβει μέρος στο επόμενο RBL θα τους πελλάνει
εν θα έχεις ανταγωνισμό για την πρώτη θέση ρε Βύρωνα!PrEdAtΩR wrote:παντως εγω επροτεινα του και πεζει πελλονadmin wrote:TO λοιπόν θα ανοίξουμε ένα θεμα να μαζέψουμε υπογραφες Ποιοι θέλουν τον κ. Ευάνθη να λάβει μέρος στο επόμενο RBL θα τους πελλάνει![]()
άφηστες πισκαλιές!MariosK wrote:![]()
![]()
Ασπρόγκρεμμο ρε φίλε αλλά δεν έκαμα τίποτε ιδιαίτερο...plenom'metatopsarem? wrote:άφηστες πισκαλιές!MariosK wrote:![]()
![]()
![]()
που ήσουν?!ομολόγησε!!!
αφου είπαμε να έρτεις μαζί μας!!!MariosK wrote:Ασπρόγκρεμμο ρε φίλε αλλά δεν έκαμα τίποτε ιδιαίτερο...plenom'metatopsarem? wrote:άφηστες πισκαλιές!MariosK wrote:![]()
![]()
![]()
που ήσουν?!ομολόγησε!!!
Φιλε μου τελικα εν επια για ζαντερ. Ηταν να παω τουτη τη βδομαδα αλλα τελικα εν θα παω. Εχτες που επιαμε Κουρρη εδολωσα μιαν κοκκινοφτερα αλλα μετα που 1 ωρα εφιαμεν.caveman wrote:Στέφανε επίες τελικά για ζάντερΉταν ένας παρέας την Κυριακή Διπόταμο τζαι έπιασε δύο δύκιλα!
Way to go!!!psarakas wrote:Thx Foivo and guys (Cave, Rolando, Vyron etc... )
any time m8! any time!psarakas wrote:Thx Foivo and guys (Cave, Rolando, Vyron etc... )