ετσιλισεν σε το παπλωμα ρε Νικολα;NIKOLAS HARRIS wrote:ΝΑΔΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ![]()

ετσιλισεν σε το παπλωμα ρε Νικολα;NIKOLAS HARRIS wrote:ΝΑΔΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ![]()
Φιλε δεν θα σχολιαζα, οπως αποφυγε να σχολιασει και ο Νικολας. Θελω να πιστευω οτι εισαι νεος στο αθλημα και δεν εχεις αναπτυξει ακομα την απαρετητη επιλεκτικοτητα. Εκτος του οτι το ψαρι σου ειναι κατω του επιτρεπομενου μεγεθους ειναι επισης ευκολο στη θυρευση του. Αν δεν κανω λαθος το ψαρι πρεπει να ειναι καπου στα 1,8 με 2 κιλα? Κανενας σωστος ψαροντουφεκας δεν χτυπα ροφο κατω απο 3 κιλα, ειναι και πολλοι που θεορουν ακομα και τους τρικιλους μικρους. Ολα αυτα χωρις να θελω να σε μειωσω ουτε να δειξω πνευμα, εχω και εγω χτυπισει 1-2 μικρους ροφους στην αρχη του ταξιδιου μου στη θαλασσα, αλλα στην πορεια και με την καθοδιγηση των παλαιοτέρων εμαθα, αφενος οτι τα μικρα πρεπει να επιβιωνουν για να τους δινετε η ευκαιρια να αναπαραχθουν ουτος ωστε να μην στερεψουν οι θαλασσες μας οι οποιες εχουν ηδη προβλημα και αφετερου οτι η αξια ειναι στον βαθμο δυσκολειας στον τροπο συληψης παρα στο βαρος ή το βαθος...orfos wrote:ΤΙ λετε για το ροφο μου ??
πιαστηκε στα 11 μετρα.
α μπράβοc.nadiotis wrote: ο ενας με πλαναρισμα και μια φανταστικη βολη στα τρια μηκοι μια θυρευση που προσωπικα μου προσφερε περισοτερη ευχαριστηση απο ολα τα αλλα ψαρια της ημερας....
c.nadiotis wrote:Φιλε δεν θα σχολιαζα, οπως αποφυγε να σχολιασει και ο Νικολας. Θελω να πιστευω οτι εισαι νεος στο αθλημα και δεν εχεις αναπτυξει ακομα την απαρετητη επιλεκτικοτητα. Εκτος του οτι το ψαρι σου ειναι κατω του επιτρεπομενου μεγεθους ειναι επισης ευκολο στη θυρευση του. Αν δεν κανω λαθος το ψαρι πρεπει να ειναι καπου στα 1,8 με 2 κιλα? Κανενας σωστος ψαροντουφεκας δεν χτυπα ροφο κατω απο 3 κιλα, ειναι και πολλοι που θεορουν ακομα και τους τρικιλους μικρους. Ολα αυτα χωρις να θελω να σε μειωσω ουτε να δειξω πνευμα, εχω και εγω χτυπισει 1-2 μικρους ροφους στην αρχη του ταξιδιου μου στη θαλασσα, αλλα στην πορεια και με την καθοδιγηση των παλαιοτέρων εμαθα, αφενος οτι τα μικρα πρεπει να επιβιωνουν για να τους δινετε η ευκαιρια να αναπαραχθουν ουτος ωστε να μην στερεψουν οι θαλασσες μας οι οποιες εχουν ηδη προβλημα και αφετερου οτι η αξια ειναι στον βαθμο δυσκολειας στον τροπο συληψης παρα στο βαρος ή το βαθος...orfos wrote:ΤΙ λετε για το ροφο μου ??
πιαστηκε στα 11 μετρα.
Φιλικα,
Κωνσταντινος.
Υ.Γ. Συγχωρεστε την ορθογραφια μου, ο γραπτος μου λογος ειναι αθλιος χωρις Microsoft Word.
Na pame file mou opothe thelis psarema..xero enan topo pou piani kalous ammokourkoutsellous..c.nadiotis wrote:τωρα εφωτισες με ρε παχουλλη,ιντα σκατα εν τουτος ο καμπουροσμιρνοκουρκουτζιελλος ο αμμωδης που μου λαλεις....μεν ξιανεις οτι θκυο χρονια εσχει που εμπικα μες το νερον... ποτε εν να παμεν κανενα ψαρεμα????
Δεν θέλω να αμφισβητήσω κανένα όπως επίσης δεν θέλω να θεωρούμε κορόιδο.orfos wrote:Συγνωμη αλλα πρεπει να σας πληροφορησω οτι ο ορφος ειναι 3.800 και σας παρακαλω μην το αμφισβητειτε.
Πιαστηκε στα 11 μετρα.