Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
- stathis 1821
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
μπραβο ρε φιλε πολλα ωραιος.ατε να πιανετε να βλαιπουμε και εμεις που εν μας καθετε'να περνουμε θαρος.εγο παντος σκατα παλε σαββατο 4 το προι μαχρι 9 σαββατο νυκτα κυριακη 4 το προι ως 10 και 3 το μεσιμερι ως 6 επιασα ενα μαλλι σιακο και καμποσα φικια.
Μπραβο ρε Αγγελε!!!!!!
γμτ εν βρισκω ωρα να παω ψαρεμα

γμτ εν βρισκω ωρα να παω ψαρεμα

- plenom'metatopsarem?
άξιος, άξιος!AggelosLRK wrote:βγηκε το μεροκαματο και σημερα

- largemouth
Ωραιος Αγγελε
Εγω εμεινα με το φαντασμα

Waiting for the perfect storm
Μπράβο σου Άγγελε. Καλοφάγωτο 

- stathis 1821
παντος εγω ρε παιδια απογοητευτικα πολλα .εγορασα ολον τον ειδον τα ψαρακια οχι ποπερ κρισταλ μινοου ραπαλλα σεπιλ και ος τορα θα εδοκα πανο που 1000 ευρο συν τους μηχανησμους σιν τα καλαμια σιν τες βαλιτσουες συν αποχη και οσ τορα οχι μονο εν επειασα τιποτα αλλα αλλα ουτε μου τσιμπισε τιποτε να πο και εγο εδοκε κατι πανο μου .τι αλλο να κανο επεια ενα σορο φορε αποτελεσμα μηδεν τι κανο λαθος
Φίλε στάθη, δοκίμασε σε κανένα λιμάνι (στην μπουκά) χάραμα κε σούρουπο, δοκίμασε 3-4 φορές 1-2 ώρες την κάθε φορά, κανονικά κάποια σφηρνα θα σου χτυπήσει ( floating ψαράκι, 0-1μέτρο swimming depth)
- stathis 1821
για τις σφυρνες ποσο γρηγορα να τραβο το ψαρακι
-
πιτα με σπρει αρομα σαρδελας πανο στα ψαρακια με αυτο εχεις καπιες πιθανοτητες να πιασεις ψαρι

Στάθη, δεν είμαι ειδικός (1 στές 10-15 φορές να πιάσω ψάρι), αλλά έχω την εντυπωση ότι τις περισσότερες φορές χτίπισαν σε πολύ αργή επαναφορά.
Πίστεψε με, είσαι καλός για τα δεδομένα της Κύπρου!ang1 wrote:Στάθη, δεν είμαι ειδικός (1 στές 10-15 φορές να πιάσω ψάρι)

no whey no gain
- AggelosLRK
stathis 1821 wrote:παντος εγω ρε παιδια απογοητευτικα πολλα .εγορασα ολον τον ειδον τα ψαρακια οχι ποπερ κρισταλ μινοου ραπαλλα σεπιλ και ος τορα θα εδοκα πανο που 1000 ευρο συν τους μηχανησμους σιν τα καλαμια σιν τες βαλιτσουες συν αποχη και οσ τορα οχι μονο εν επειασα τιποτα αλλα αλλα ουτε μου τσιμπισε τιποτε να πο και εγο εδοκε κατι πανο μου .τι αλλο να κανο επεια ενα σορο φορε αποτελεσμα μηδεν τι κανο λαθος
Τελιωνε ελα λαρνακα εσυ!