Παίδες σας χαιρετώ! Είμαι νέο Μέλος στο Φόρουμ και οφείλω να ομολογήσω ότι, μέχρι στιγμής, πήρα πολλές χρήσιμες συμβουλές από όλους σας σχετικά με το ψάρεμα και γι’αυτό πρώτα θέλω να σας ευχαριστήσω
Λοιπόν, με το Spinning άρχισα να ασχολούμαι πριν κανένα 6μηνο το βρίσκω πολύ ενδιαφέρων και εθιστικό είδος ψαρέματος( τώρα τζε με την Τροικα είναι επίσης αρκετά πολυέξοδο

).Έχω 2 καλάμια, ένα 2.10μ 10-30 γρ DAM ένα 2.40μ 5-25 g OLYMPOYS έτσι για αρχή και 2 Μηχανές μια 2500 TICA CAMBRIA και μία 2000 Mitchel.
Μετά από πολύ πειραματισμό μου δημιουργήθηκε αύτη η απόρροια που νομίζω δεν θα έχει μόνο μια απάντηση….
Το Τεχνητό (σκληρό η σιλικόνη) το δένουμε απευθείας στην μάνα ή δένουμε στριφταροπαραμάνα στην μάνα κε σε αυτή αλλάζουμε τα Τεχνητά? Επίσης πιο είδος στριφταροπαραμανάνας είναι το πιο αξιόπιστο? και Τέλος… υπάρχει περίπτωση να βάλουμε στην μάνα πραμανα(snap) Χωρίς ενσωματωμένο στριφτάρι?(έν θα στριφογυρίζει η μισίνα κατά την ανάκτηση του τεχνητού με αποτέλεσμα να γίνει μαλλί πάνω στο spool Της Μηχανούας?)
Τελικά απ’ότι βλέπω έν ήταν μόνο μια ερώτηση αλλά θα εκτιμήσω αφάνταστα αν έχω κάποια κατατοπιστική απάντηση