Έστειλα και εμαιλ στο τμήμα αλλιείας , έχει και ένα μήνα, για να μου στείλουν τηλέφωνο, αν έχουν. Δεν ξέρω αν δεν έχουν ή δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι πάντως απάντηση ακόμη δεν πείρα.
hemilios wrote:Έστειλα και εμαιλ στο τμήμα αλλιείας , έχει και ένα μήνα, για να μου στείλουν τηλέφωνο, αν έχουν. Δεν ξέρω αν δεν έχουν ή δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι πάντως απάντηση ακόμη δεν πείρα.
το πιο πιθανόν έιναι ότι δεν ξέρουν να διαβάσουν τα email τους.....
hemilios wrote:Έστειλα και εμαιλ στο τμήμα αλλιείας , έχει και ένα μήνα, για να μου στείλουν τηλέφωνο, αν έχουν. Δεν ξέρω αν δεν έχουν ή δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι πάντως απάντηση ακόμη δεν πείρα.
το πιο πιθανόν έιναι ότι δεν ξέρουν να διαβάσουν τα email τους.....
Giorkos wrote:θα αγοράσουμε ένα όνομα (website) http://www.nixtompoukkaloi.com και ότι φωτό έχετε (ώρα ψαρέματος ) ή και άλλη φωτό του νυχτομπούκκαλου να τις βάζουμε πάνω !!!! να τοςυ κάμουμε πούμπουρο !!!!!
πιστέυω ότι δεν υπάρχει κανείς μας που δεν ξέρει κανένα νυχτομπούκκαλο !!!!!όι κανένα καημένο νυχτερινό που πάνω που πάνω.....μπούκκαλλους....της νύχτας και της μέρας !!!! Εσείς ...πόσους ξέρετε ????
Γιώργος
Εγώ προσωπικά συμφωνώ με την ιδέα. Ένα ανεξάρτητο σάιτ όπου θα μπαίνουν φωτογραφίες και βίντεο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ που βλέπουμε σε όλους τους τομείς ερασιτεχνικού ψαρέματος (ψαροντούφεκο, βάρκα, ακτή, γλυκά νερά). Και μετά να το παρουσιάσουμε δημόσια να ρεζιλέψουμε όλους όσους δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, είτε είναι Τμήμα Αλιείας, είτε αστυνομία, είτε λιμενική, είτε οτιδήποτε άλλο. ΚΑΝΕΙ ΠΚΙΟΝ!!!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Πάντως εμένα κάτι δεν μου αρέσει. Αν είχαν πιάσει 52 κιλά ψάρι έπρεπε να ήταν 10 άτομα με άδειες για να μην τους γράψουν. 'Αρα το λιμενικό αν ήθελε μπορούσε να τους καταγγείλει έστω και γι'αύτο.....
CyBasser wrote: Και μετά να το παρουσιάσουμε δημόσια να ρεζιλέψουμε όλους όσους δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, είτε είναι Τμήμα Αλιείας, είτε αστυνομία, είτε λιμενική, είτε οτιδήποτε άλλο. ΚΑΝΕΙ ΠΚΙΟΝ!!!
Γιώργος
Φιλε CyBasser Δυστυχώς Στου κουφου την πορταν οσον θελεις φακκα!!
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
simera episamen faro psarema me tin varkoua mas kai tsiame pou 8a valamen tin varka ir8an kati kopelia me mian fiberglass varka me 4 mpoukales kai 2 psarotoufeka..otan tous rotisa en katadisi pou en na pate o3a psarema eleu8ero..lalo tou 3ana o3a tsie pou ta 2..egelan o pareas...dostemas kanena til na katagkeloumen...itan ena nisan navara grizo ...faro
omonoia wrote:simera episamen faro psarema me tin varkoua mas kai tsiame pou 8a valamen tin varka ir8an kati kopelia me mian fiberglass varka me 4 mpoukales kai 2 psarotoufeka..otan tous rotisa en katadisi pou en na pate o3a psarema eleu8ero..lalo tou 3ana o3a tsie pou ta 2..egelan o pareas...dostemas kanena til na katagkeloumen...itan ena nisan navara grizo ...faro
re omonoia sorry pantos alla esi leeis ena pais ton allo mina psarotoufeko kai ena katagilis alous?
omonoia wrote:simera episamen faro psarema me tin varkoua mas kai tsiame pou 8a valamen tin varka ir8an kati kopelia me mian fiberglass varka me 4 mpoukales kai 2 psarotoufeka..otan tous rotisa en katadisi pou en na pate o3a psarema eleu8ero..lalo tou 3ana o3a tsie pou ta 2..egelan o pareas...dostemas kanena til na katagkeloumen...itan ena nisan navara grizo ...faro
re omonoia sorry pantos alla esi leeis ena pais ton allo mina psarotoufeko kai ena katagilis alous?
άστε τον ομόνοια να καταγγείλει τους μπούκκαλλους....και ας τον καταγγείλουν άλλοι αν πάη Μάη....