Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Nikolas Nklou

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Nikolas Nklou »

apsavvas wrote:
Nikolas Nklou wrote:μια 2,5 κιλη κυρια του περασμενου μηνα
DSC00450 - Copy.JPG
Major craft καλάμι ?
action?
yep,Major Craft Solpara Seabass 3m
c.w:15-42gr
Action:regular
Never back down

admin
Site Admin

Post by admin »

Επιστροφή σήμερα από την Θάσο-πανέμορφο νησί για χαλάρωση και ηρεμία. Οι θάλασσες τους σε σύγκριση με τις δικές μας είναι ότι δέν έχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες να βάζουν δίκτυα εκτός από καμιά 10 αρια σε όλο το νησί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι παράκτια είναι γεμάτο μικρόψαρα όλων των ειδών . Υπάρχει όμως αρκετή παρανομία παο παράνομους με μπουκάλες και νυχτερινούς και είναι εμφανείς οι απουσία μεγάλων ψαριών αν και σε μια κατάδυση είδα 2 ροφούς. Πραγματικά η απουσία των δικτίων νομίζω κάνει μεγάλη διαφορά στους πληθυσμούς των ψαριών .Πήρα μαζί μου ένα ελαφρύ εξοπλισμό και πήγα 2 φορές ψάρεμα για 1-2 ώρες σε μια παραλία δίπλα απο εκεί που έμενα πήρα 1 καλό σπάρο ο οποίος απελευθερώθηκε.
Attachments
w.JPG
w.JPG (81.24 KiB) Viewed 8343 times
w2.JPG
w2.JPG (78.4 KiB) Viewed 8342 times
w3.JPG
w3.JPG (69.48 KiB) Viewed 8350 times
w4.JPG
w4.JPG (93.91 KiB) Viewed 8346 times
w5.JPG
w5.JPG (81.6 KiB) Viewed 8347 times
w6.JPG
w6.JPG (89.64 KiB) Viewed 8340 times

chrisostomos

Post by chrisostomos »

Λόγο του ότι είμαι από θεσσαλονίκη και ο τατας μου ήταν που τη θάσο εχω ψαρεψει παρά πολλές φορές εκεί.... Πολύ πλούσια νεράκι σε ζωή ίδιος νοτιοανατολικά που έχει ρεύματα.... Τώρα όσον αφορά τους παράνομους όσοι και να είναι δεν μπορούν να κάνουν την ζημία που γίνονταν αν όλο το νησί ήταν ζοσμενο με δύχτια 3 φορές περιμετρικά όπως συμβαίνει εδώ... Φυσικά αν πας χαλκιδική θερμαϊκό και καβάλα που τα δύχτια τα ρίχνουν στα 30 μέτρα από την ακτή...εκεί αλλάζουν τα πράγματα :-)
Δεν φοβάμαι δεν ελπίζω είμαι παντρεμένος

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Παρασκευη πρωι με βρισκει με την συζυγο να κολυμπουμε στην Δεκελεια. Η αθερινα ηταν ενα πυκνο συννεφο γυρω μας ενω τα μικρα αρπακτικα, αδιαφορα απο την παρουσια ανθρωπων, εκαναν διαρκως επιθεσεις. Πραγματι ηταν απολαυση να βλεπεις το θεαμα.
Εκει ΔΕΝ μπαιννουν δικτυα διοτι οι Εγγλεζοι θυμωννουν.
Το απογευμα βρεθηκα παλι λιγο πιο περα προς το Ρομαντζο. Δεν μπορουσα να μπω στο νερο διοτι τρεις βαρκες "εσκοτωννονταν μεταξυ τους" για το ποιος θα προλαβει να βαλει τα δικτυα στον "καλο" τοπο.
Περιμενα να φυγουν και μπηκα να παω να δω τι παιζει. Ο Θεος με φυλαξε διοτι στα 2 μετρα βαθος πιαστηκε το ποδι μου σε δικτυ :twisted: Προφανως ειχε ελθει νωριτερα αλλη βαρκα και δεν την ειδα. Καταφερα και ελευθερωθηκα και με προσοχη πηγα και ειδα πως μπηκαν τα δικτυα. Ενα αδιαπεραστο τειχος ακομα και για αθερινες.
Στην επιστροφη ειδα κατι σκιες απο αξιολογα ψαρια αλλα δεν εστιασα τι ηταν. Λιγο αργοτερα, οταν ειχα βγει στο ενα μετρο και εβγαζα τα πεδιλα, παρα πολλοι μικροι Σορκοι ηλθαν μεσα στα ποδια μου εκει που ανακατευα την αμμο και εψαχναν για τροφη. Ευτυχως ειχα ακομη την μασκα οταν αντιληφθηκα 6 τρακοσιαρες τσιππουρες διπλα μου. Ανακατεψα την αμμο με το χερι μου και σαν μερωμενα ζωα ηρθαν και αγγιζαν το χερι μου :o :o :o :o :o
Ουτε περασε σκεψη απο το μυαλο μου να τες πειραξω. Ηταν τοσο φιλικες που με αφοπλισαν απο οποιαδηποτε κακη σκεψη.
Φευγοντας καταλαβα γιατι οι "επαγγελματιες" σφαχτηκαν για τον τοπο. Καποιος θα τους ειπε οτι ελευθερωθηκαν ψαρια απο τα κλουβια και ετρεξαν να προλαβουν.

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

πολλά ωραία Άριστε ψάρεψα 3 φορες τη Θάσο με αρκετα καλα αποτελεσματα απο ασπρα αλλα οπως είπες πολλή παρανομια και εκει!
ετοιμάζω ωραίο αρθρο για την Ισπανία.Αλλος κοσμος η θάλασσα εκει!
κ Ευάνθη δεν σου είπαν οτι απαγορευεται να κολυμπας στην Κύπρο πιο βαθια απο το ενα μετρο και να ενοχλεις τους αμοιρους επαγγελματιες που προσπαθουν να μετακινησουν την άμμο με τα δικτυα τους;;σε παρακαλώ αλλη φορα να βλεπεις μονο τη θάλασσα απαγορευεται το κολύμπι όταν βλέπεις ψαροκάικο!! :shifty:

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

Κοπελια και κοπέλες καλημέρα!!
Έχουμε κανένα νέο που το μέτωπο?
Σκεφτούμε να πάω πόψε... :think:
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

μια τελευταια βολτα λογο σπουδων σημερα το προι για λαυρακια , μεχρι τες 8:30 μονο νεαρα ατομα του ιδους ειχα δει ομως η θαλασσα ειπε να μην με απογοητευση και μου εμφανισε 6 λαυρακες απο το πουθενα δυστυχως για εκεινα μονο 4 συνεχισαν την μερα τους ενο τα αλλα 2 με ακολουθησαν σπιτι μαζι με 2 μπαρμουνια και μια σπασμενη καμπανα ακριβος μετα την βολη για το 2ρο λαυρακι και καπου εκει τελειωσε και η μερα μου αφου δεν ειχα αλλο οπλο μαζι μου :oops: :oops: :oops: :D
Attachments
lavrakia.jpg
lavrakia.jpg (277.28 KiB) Viewed 7736 times
Last edited by sotiris!129 on Tue Sep 04, 2012 10:05 am, edited 1 time in total.
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

μπραβο ρε φιλε :clap: εχει κατι μερες να παω εν μας καμνει θαλασσα καλη και σημερα που εκαμε εν επια :εντολη του ζευγαριου μου μεν παεις ψαρεμα :!: επιανε με τιλ που τα χαραματα να μεν παω γιατι τουτος επιε Λευκοσια και να μεν παω μονος μου :)
Rememper always someone waiting for you at home

apsavvas

Post by apsavvas »

Nikolas Nklou wrote:
apsavvas wrote:
Nikolas Nklou wrote:μια 2,5 κιλη κυρια του περασμενου μηνα
DSC00450 - Copy.JPG
Major craft καλάμι ?
action?
yep,Major Craft Solpara Seabass 3m
c.w:15-42gr
Action:regular
κάπου το γνωρίζω λέω. για αυτό ρώτησα.
The only source of knowledge is experience

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

Δηλαδη? :D
Never back down

apsavvas

Post by apsavvas »

μηλώ για το αντιπρόσωπο τους.
απλά θα σετάρο και εγώ ένα καλάμι σαν και αυτό με μία μηχανή που μου μπήκε στο μάτι εδώ και καιρό και ελπίζω ο φίλος Τρύφωνας να την έχει σε stock :)

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

apsavvas wrote:μηλώ για το αντιπρόσωπο τους.
απλά θα σετάρο και εγώ ένα καλάμι σαν και αυτό με μία μηχανή που μου μπήκε στο μάτι εδώ και καιρό και ελπίζω ο φίλος Τρύφωνας να την έχει σε stock :)
προτιμησε το crosstage (αποψη μου) εννα πληρωσεις λια παραπανω αλλα εν πιο ελαφρυ και με K-Series Guides :)
Never back down

apsavvas

Post by apsavvas »

μια φορά τα αγοράζεις φίλε το γνωρίζω και αυτό το μοντέλο.

thanks for information

mpouklis

Post by mpouklis »

σημερινά με δόλωμα διαφορες ζυμες :D
Attachments
IMAG0190.jpg
IMAG0190.jpg (1.38 MiB) Viewed 7325 times

spyrosh

Post by spyrosh »