Χθες επια ενα γυρο κοντα στο σπιτι μου χωρις ψαροτουφεκο εννοειται μονο με το φαναρι μου να κοιταξω καποιες γνωστες μου σαργοτρυπες που παντα κρατανε ψαρια μεσα μα παντα απλα δεν πεζουνται μπορει και σε καθε ψαρεμα να βλεπω 15-20 σορκους μεγαλους εκει και να περνω 1 και με δυσκολια αλλα παντα μεγαλο τους μικρους εννοω μισο κιλο και κατω αφηνω τους μεσα στις τρυπες περκι κοντεψουν οι μεγαλυτεροι αλλα ματαια αν δεν κοντεψουν περνω τους μικρους. Χθες το μεσημερι επια εκει να κοιταξω τις πλακες να δω αν εβαλαν ψαρια να τους καμω ντου την Παρασκευη πρωτη πλακα που κοιταζω εχει μεσα 3 τερατα που βλεπω μονο για 5-6 δευτερολεπτα χωρις να αναψω φακο και μετα χανονται στο βαθος τις πλακα. Στην επομενη πλακα 2 μισοκιλοι με βλεπουν απορριμενοι αλλα οι μεγαλοι χασιμιοι αναβω φαναρι στο βαθος στις τρυπας 7-8 μετρα μεσα βλεπω 4-5 τερατα να βολταρουν για λιγα δευτερολεπτα και μετα να χανονται στο βαθος ολες οι τρυπες ειχαν μεσα σαργους μεγαλους αλλα τους εβλεπα μονο για πολυ λιγο και χανονταν να πω το βαθος εκει ειναι η πιο ξεβαθη πλακα για να την κοιταξω ο μισος πρεπει αν ειμαι εξω που το νερο βασικα τα πεδιλα εξω που το νερο μονο το κεφαλι μου στο νερο να με δει και κανενας να με παραξηγηση

Εχει κανενας καμια εισηγηση πως να παρω καποιο ψαρι απο εκει εχτος που βραδυ που μου ειπαν οι περισσοτεροι