για σου φιλε μου !
αν και δεν κατεχω το θεμα οπως μερικοι αλλοι δαμεσα που εν υποβριχια μπροστα μου αλλα καπια πραγματα ειναι απλα ειδικα στο καρτερι, η ακομη σε οποια τεχνικη και αν καμνεις!
... για μενα το βασικο ειναι η ηρεμια στιν καταδυση και οι κινησεις σου περιορισμενες οσο γινεται για να μην σκορπας πανικο
...καλα τωρα μιλουμαι για κουρκουνες και σκαρους!
οι κουρκουνεσ ερκουνται στο καρτερι και δεν χρειαζονται πολλα πραγματα !
και οι σκαροι ειδικα αν ειναι κοπαδιαστοι ερκουνται στο καρτερη η και ακομα να παεις πλαναριστος πανω τους παλε 8α πιάσεις κανενα αλλα οι αλλοι θα την καμουν αλεκος και μετα εν θα κοντευκουν!
ειδικα σε κοπαδια το καρτερη κατα την γνωμη μου περνεις τα περρισοτερα ψαρια και παντα τα καρτερια σου να εχουν καπια αποσταση απο το καπαδι να χτυπας απο τα πρωτα ψαρια και παλε το ιδιο!
παντα μιλουμαι για σκαρουσ και κουρκουνες!οι πωσ εν δουλευκη σε αλλα ψαρκα απλως αλλαζη ο στοχος εν παεισ για τα πρωτα αλλα συνιθοσ για τα πιο μεγαλα
αρα βασικα οι ηρεμια με ενα εστο μικρο χρονο βυθου φερνει αποτελεσματα ...για να καταλαβεισ εμενα μια φορα στο 1 μ εκοντεψεμου ενασ γαιδαροσ και ερεξε και πουπανω μου

...παλε καλα που εμε επεξε να λαλω !
ατε ρε 13 και ποψε
τα οσα εγραψα ειναι προσωπικες αποψεις αν καπιος νομιζει καμνω λαθος διορθώστεμε κοπελια