Ειμαι δουλεια και καρτερω να σχολασω για εξορμηση...ο καιρος ειναι πομπα!!!!

Στάθης wrote:Αηστον σκάρο τζιαι λοάρκασε πόσο ενι το μεγάλο δάχτυλο του ποθκιού ...
SiliS wrote:Οι λαβρακες αρχισαν να κινουνται κοπελια...
Ειμαι δουλεια και καρτερω να σχολασω για εξορμηση...ο καιρος ειναι πομπα!!!!
Εν σιηλλιάες?largemouth wrote:Τα παραπανω εν κλουβισια ρε εγεμωσε η λεμεσος λαυρακια πριν 1-2 βδομαδες.Μεν μου πειτε οτι εν επειε κανενα![]()
MariosK wrote:Εν σιηλλιάες?largemouth wrote:Τα παραπανω εν κλουβισια ρε εγεμωσε η λεμεσος λαυρακια πριν 1-2 βδομαδες.Μεν μου πειτε οτι εν επειε κανενα![]()
Ρωτάω αν είναι χιλιάδες τα λαβράκιαCaptain theodoros wrote:MariosK wrote:Εν σιηλλιάες?largemouth wrote:Τα παραπανω εν κλουβισια ρε εγεμωσε η λεμεσος λαυρακια πριν 1-2 βδομαδες.Μεν μου πειτε οτι εν επειε κανενα![]()
Μάριε δεν κατάλαβα
MariosK wrote:Captain theodoros wrote:Ρωτάω αν είναι χιλιάδες τα λαβράκιαMariosK wrote:
Μάριε δεν κατάλαβα
μα που εσιη ετσι πραμα ολανSiliS wrote:τελικα εν ετσιμπισε τιποτε...
εγω μιλουσα για τρικιλα+ κομματια που αρχισαν να κινουνται...τορα αν εφυαν πριν χρονια που κλουβι εν με ενδιαφερει και πολυ!!!
Captain theodoros wrote:αα παλι δεν καταλαβεςMariosK wrote:Ρωτάω αν είναι χιλιάδες τα λαβράκιαCaptain theodoros wrote:Μάριε δεν κατάλαβα![]()
![]()
εκατομμύρια ειναι
![]()
![]()
leshi cy wrote:μα που εσιη ετσι πραμα ολανSiliS wrote:τελικα εν ετσιμπισε τιποτε...
εγω μιλουσα για τρικιλα+ κομματια που αρχισαν να κινουνται...τορα αν εφυαν πριν χρονια που κλουβι εν με ενδιαφερει και πολυ!!!![]()
...εν για κυπρο που μιλατε ?
οι ρε αν πιανετε ετσι ψαρκα για τιν κυπρο ειναι τοπ !!
εγω φετος εν ειδα ...μαλλον ουτε εννα δω![]()
![]()
...πε τε μου τορα οτι εν τζιε επαρχια λαρνακα που τα επιασετε εννα παθο εγκεφαλικο![]()
![]()