Ό'ι' ρε, έτσι κάρφωμα...εν το περίμενα!!!

τι καρφωμα?? αφου μαζι σου εκαρφωσα με και εμενα

περιεργο γιατι επηα δυο φορες μεσα στο πρωτο δεκαπενθημερο και ετσιμπαν καλα....rockfishing wrote:ετσι ειπα και εγω για την περασμενη αλλα εν γινεται τιποτε.Marios E wrote:φιλε περιμενε να μπει νεα σεληνη και μετα πήγαινεstathis 1821 wrote:μεσα σε 15 μερες εκαμα 10ψαρεματα καστινγ σπιννινγ και σορ τζικινγ αποτελεσμα ουτε τσιμπια .τι στο καλο συμβαινει .ενα νεκροταφειο εν καλυτερα ποθ την θαλασσα μας .εκαμα 8 ψαρεματα καστινγ και δεν επιασα ουτε μουρμουρουι.γιατι ειμαστε ετσι πισω?εχαθηκαν τα ψαρια απο τιν θαλασσα??![]()
![]()
εχτές ήμασταν πρωταρα για δουλειά και ειπαμεν να πάρουμε και τα καλαμια μιας και έχει πολλή καιρό να ψαρέψουμε. Μόλις εφτάσαμε λαλώ πουμεσα μου έναν αποκινες τες νύχτες που εν θα έχει ούτε τσιμπιά έχτος που μια πριν να τα μαζέψουμε και θα μου γυρίσει. Και έτσι έγινε. Το ίδιο σενάριο για πολλοστή φορα. τρεισήμισι ώρες τίποτε και μια τσιμπιά στο τέλος και πριν να πιάσω το καλάμι στα χερια μου το είχεν φτύσει.stathis 1821 wrote:κοπελια παμε κατα διαολου.ψαρι γιοκ δεν εχει ουτε για σημαδι.δεν ξερω τι κανετε εσεις αλλα στην παφο γενικα κανενας τιποτα.εσεις πιαννετε τιποτε η ?και φιλοι μου που πανε δεν πιαννουν ουτε ενα ψαρι αν ειναι δυνατον
Γεια σου ρε Άγγελε!!!!AggelosLRK wrote:Ενα ψαρεματακι πριν παρω τα βουνα και τα οροι με την οικογενεια!
Μασσιαλα τραβημα παντως το τονουι!
SiliS wrote:Ενα "παραδοξο" απο μια παλια εξορμηση! Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.
Εγγλεζικο με γαριδα και τυπικο τσυμπιμα σορκου αλλα μετα τα πρωτα κεφαλια αλλαξε το τραβημα τρομακτικα!
Τα αγκαθια του σορκου λειτουργουσαν σαν αγγιστρια στο στομα του ασπροβλαχου![]()
εννα μου πεις την τυχη σου??SiliS wrote:Ενα "παραδοξο" απο μια παλια εξορμηση! Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.
Εγγλεζικο με γαριδα και τυπικο τσυμπιμα σορκου αλλα μετα τα πρωτα κεφαλια αλλαξε το τραβημα τρομακτικα!
Τα αγκαθια του σορκου λειτουργουσαν σαν αγγιστρια στο στομα του ασπροβλαχου![]()