Greg wrote:εσυρα την μιση στο φουρνο...τωρα να δουμε τι αποτελεσμα θα βγει

Greg wrote:εσυρα την μιση στο φουρνο...τωρα να δουμε τι αποτελεσμα θα βγει
εκαμα και την αλλη μιση στο φουρνο... ηταν θεσπεσια !marios wrote:Greg wrote:εσυρα την μιση στο φουρνο...τωρα να δουμε τι αποτελεσμα θα βγει![]()
![]()
Φίλε την άλλη φορά την πίγκαν δοκίμαστην στα κάρβουνα. Έκαμα μιαν την Κυριακή τζε ακόμα τρέχουν τα σάλλια μουGreg wrote:Θελω να ρωτησω ποιοι ειναι οι 'καλυτεροι' τροποι για να μαγειρεψουμε σφυριδες και πινκες ποιοι γνωριζουν?
Ειπες μας το με πλάγιο τρόπο οτι έπιασες πιγγα και επόσταρες την που τα πλάγια, ως κουβέντα του καφενέ,άλλη φορά στα αποτελέσματα και να επισυνάπτεται με φώτοMariosK wrote:Φίλε την άλλη φορά την πίγκαν δοκίμαστην στα κάρβουνα. Έκαμα μιαν την Κυριακή τζε ακόμα τρέχουν τα σάλλια μου![]()
![]()
.
Απλά έφερε το η κουβέντα του καφενέ ρεfISHANDCHIPS wrote:Ειπες μας το με πλάγιο τρόπο οτι έπιασες πιγγα και επόσταρες την που τα πλάγια, ως κουβέντα του καφενέ,άλλη φορά στα αποτελέσματα και να επισυνάπτεται με φώτοMariosK wrote:Φίλε την άλλη φορά την πίγκαν δοκίμαστην στα κάρβουνα. Έκαμα μιαν την Κυριακή τζε ακόμα τρέχουν τα σάλλια μου![]()
![]()
.
+1fISHANDCHIPS wrote:Ειπες μας το με πλάγιο τρόπο οτι έπιασες πιγγα και επόσταρες την που τα πλάγια, ως κουβέντα του καφενέ,άλλη φορά στα αποτελέσματα και να επισυνάπτεται με φώτοMariosK wrote:Φίλε την άλλη φορά την πίγκαν δοκίμαστην στα κάρβουνα. Έκαμα μιαν την Κυριακή τζε ακόμα τρέχουν τα σάλλια μου![]()
![]()
.
ναι ναιGreg wrote:Τα καρβουνα δεν τα συμπαθω διοτι ουλλα τα ψαρκα πιανουν την ιδια γευση πανω τους ή χανουν την (ουτε ο μαστρε χαμπης δεν με επεισε με τη μαγειρικη του και μεν μου συναφερεται λαδολεμενα κτλ). Το μονο πραμα που μου αρεσκει πανω στο καρβουνο εν ο σχοιρος. γιαυτο ρωτησα για συνταγες
Η σφυριδαεκοστησε μου 24 ευρο
Ο Γρηγόρης αν εμπόρεν, ηταν να βάλει ερωτηματικό στην θέση της φωτογραφιας του πας την ταυτοτηταMariosK wrote:Απλά έφερε το η κουβέντα του καφενέ ρε. Ο Greg δηλαδή να πιστέψω εγόρασεν την?
axaxaxa good one! Ταχα ειμαι μυστικοπαθεις?fISHANDCHIPS wrote:Ο Γρηγόρης αν εμπόρεν, ηταν να βάλει ερωτηματικό στην θέση της φωτογραφιας του πας την ταυτοτηταMariosK wrote:Απλά έφερε το η κουβέντα του καφενέ ρε. Ο Greg δηλαδή να πιστέψω εγόρασεν την?
![]()
![]()