Το επόμενο video είναι αφιερωμένο στους παρέες που ψαρέψαμε μαζί φέτος:
http://www.youtube.com/watch?v=qxtuy8Xo ... ture=feedu

C&R wrote:
C&R wrote:Ποτε σαν σύνδεσμος δεν βγήκαμε δημοσια να πούμε το τι κάναμε η τι προσφέραμε για το ψάρεμα στα γλυκα νερά....
Γιαννη μου δεν ξερω πως ακριβως θελεις να διατυπωσεις αυτα που εγραψες, αλλα εγω ειμαι της αντιθετης αποψης..C&R wrote:Ποτε σαν σύνδεσμος δεν βγήκαμε δημοσια να πούμε το τι κάναμε η τι προσφέραμε για το ψάρεμα στα γλυκα νερά. Δεν το χρειαζόμαστε και ούτε το θέλουμε. Έχουμε πάντως ήσυχες τις συνειδήσεις μας γιατί πραγματικά κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να σώσουμε το άθλημα μας μετά την καταστροφή του 2008-09.
Σίγουρα πρέπει τα μέλη να ενημερώνονται για να ξέρουν ότι ανήκουν σε ένα σώμα που εργάζεται για τα ψαρευτικά τους συμφέροντα. Από την άλλη πρέπει να δείχνουν εμπιστοσύνη στους εκπροσώπους τους αφού δεν μπορεί να επεξηγείται η δράση του Συμβουλίου με κάθε λεπτομέρεια (συναντήσεις, επιστολές, τηλεφωνήματα, κλπ). Υπάρχουν φυσικά και κάποια πράγματα που δεν λέγονται για ευνόητους λόγους!PeRoUkKaS wrote:Γιαννη μου δεν ξερω πως ακριβως θελεις να διατυπωσεις αυτα που εγραψες, αλλα εγω ειμαι της αντιθετης αποψης..
τα εργα και το οτι κανει ο συνδεσμος πρεπει να φαινουντε στους εξω. Μπορει να μην το χρειαζεστε σαν συνδεσμος,
αλλα ισως ο κοσμος να θελει και να το χρειαζετε να βλεπει τις ενεργειες που γινονται απο τον συνδεσμο. Κανετε
παρα πολυ καλη δουλεια και ειναι κριμα να μην ξερει ο κοσμος τι γινετε.