δολώματα για κουρκουνες
δολώματα για κουρκουνες
υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο δόλωμα για κουρκουνες ? και τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για πασμο ?
Re: dolomata gia kourkounes
cowboy wrote:υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο δόλωμα για κουρκουνες ? και τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για πασμο ?
trofin killer
ΤΖΙΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΕΛΑΛΕΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ. ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΕΠΑΡΤΟΝ ΤΖΙΑΙ ΟΣΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΣΤΟΝ.... ΤΖΙΑΙ ΤΖΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΕΡΕΤΑΣ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΣΟΥ ΠΟΛΟΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΧΑΡΙΣ' ΤΟΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ
killer bait +γλιστιριδα ολα στο μιξερrenos_g9 wrote:cowboy wrote:υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο δόλωμα για κουρκουνες ? και τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για πασμο ?
trofin killer

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
εγω είδα ένα παππού να βάλλει τροφή και να καρφώννει και ενα κομμάτι γλιστιρίδα ... πάντος είχε καλά αποτελέσματα

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- chrysanthos9
Re: δολώματα για κουρκουνες
καλησπερα,
τι θα ηταν καλο να βαζαμε στην ψαροτροφη για να περνει παραπανω μυρωδια και να τσιμπουν καλυτερα? σαρδελα λιωμενη? τυρι κτλ?
τι θα ηταν καλο να βαζαμε στην ψαροτροφη για να περνει παραπανω μυρωδια και να τσιμπουν καλυτερα? σαρδελα λιωμενη? τυρι κτλ?
Rememper always someone waiting for you at home
καλησπέρα παίδες,αν και ασχολούμαι πολλά χρονια με το ψάρεμα κύριος με ανντενα πριν λίγες μέρες ανακάλυψα το φορουμ σας και ειπα να σας κάνω λιγι παρέα
.
λοιπόν εγώ το δόλωμα που χρησιμοποιώ για τις κουρκουνες είναι το τυλιχτό ζιμάρι με ούζο η βανίλια και έχω πολύ καλά αποτελέσματα. Συνήθως με το τυλιχτό τσιμανε τα περισσότερα ψαρια...

λοιπόν εγώ το δόλωμα που χρησιμοποιώ για τις κουρκουνες είναι το τυλιχτό ζιμάρι με ούζο η βανίλια και έχω πολύ καλά αποτελέσματα. Συνήθως με το τυλιχτό τσιμανε τα περισσότερα ψαρια...

το ζυμαρι τουλαχιστον δεν καμνει ζημια στην θαλασσα οπως τις τροφες που χρησιμοποιουμε εμεις
η κουρκουνα τωρα ουλα τσιμπα τα
η κουρκουνα τωρα ουλα τσιμπα τα
εγω παντως κοπελια εδοκιμασα παραπολλα δολωματα στις κουρκουνες.....ακροβατη,γαριδα,ψαροτροφη,ζυμαρι με ουζο ,ζυμαρι τυλιχτο και ακομα 2-3 που εν τα θιμουμε.....με τον ακροβατη οι τσιμπιες ηταν αμετρητες και ειχα πολλα δυνατα αποτελεσματα....εχω να πω οτι οι κουρκουνες τσιμπουν σε οποιοδιποτε δολωμα .....με λια λογια εν πανφαγες εν αφηνουν τιποτε !!!! 

Εγώ χρησιμοποιώ ακροβάτη και ψαροτροφη ( σαρδέλα) και έχω καλά αποτελέσματα.