Eν πιστεύκω να επερίμενες να σιωπήσω ρε!!!
PrEdAtΩR wrote:Spend more time in the water instead of online.
Ξοδεύκω χρόνο στο νερό. Είμαι στα 8 ψαρέματα που την αρχή του χρόνου, και 14 λαβράκια (αν και μικρά, ακόμα εν ήβρα παράθυρο για τερατολάβρακους). Αρα δικαιούμαι να είμαι και online

και να γράφω και ποιήματα για λαβράκια άμα λάχει
PrEdAtΩR wrote:Spend Μα σοβαρομιλας τωρα εβαλες μου τον Trollera μες τουτους?.
Ποιός εν ο τρολλεράς???
PrEdAtΩR wrote:Eν θα ασχοληθω αλλο ενευριασες με.

?.
Εγώ τι να πώ? Ξέρεις ότι τους μελετώ όλους τους τερατολάβρακοκηνυγούς συστηματικά που το 2007, ώστε να μπορέσω να μάθω το κάτι τις παραπάνω για το αγαπημένο μου ψάρεμα. Τελικά, άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον και οι (ανθρώπινες) σχέσεις των ατόμων, είτε μεμονωμένοι, είτε μες τες κλίκκες αυτές. Ο Mike Long ναι, είναι καλός στις τεχνικές, και "κομπάζε¨" ότι έχει τους παραπάνω τερατολάβρακους από όποιονδήποτε άλλο. Αυτό είναι γεγονός. Αυτό που δυστυχώς δεν έχει ο Long, και για εμένα μετρά περισσότερο από το αν έπιασε παραπάνω τερατολάβρακους από άλλους, είναι ΗΘΙΚΗ. Και δεν το λέω γιατί έχω να χάσω ή να κερδίσω. Το λέω γιατί είναι γενικά παραδεκτό. Ήρθα σε επαφή και μίλησα με ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ στον τομέα αυτό στην Ν. Καλιφόρνια, και έζησα από 1ο χέρι τι συμβαίνει εκεί. Είδα πολλές αντιζηλίες που υπάρχουν μεταξύ διαφόρων, όμως με τον Long και την ηθική του τα έχουν όλοι. Το όνομα του Long είναι πολύ σεβαστό όσον αφορά τεχνικές, όχι όμως σαν άνθρωπος. Κι αυτό είναι κρίμα.
Όπως προανάφερα, φρόντισε να κάνει όνομα για τον εαυτό του. Κατόπιν, με το πρόσχημα διαφήμισης, απέκτησε διασυνδέσεις στο San Diego ώστε να μπορεί να ψαρεύει μόνος του (ή με τον John Kerr) σε λίμνες κλειστές για ψάρεμα προς ΟΛΟΥΣ τους άλλους, ψάρια ήσυχα που ΔΕΝ φοβόντουσαν τα δολώματα. Ακόμη και στην Dixon κανόνισε να πηγαίνει μόνο στις τρεις μέρες της βδομάδας που ήταν κλειστή προς το κοινό! Νομίζω ότι και εμένα και εσένα αν μας δώσουν πλούσιες λίμνες με τερατολάβρακες όπου να μην υπάρχουν ούτε νόμιμοι, ούτε παράνομοι, ούτε φασαρία, ούτε περιορισμοί, ούτε τίποτε, θα πηγαίναμε πολύ πιο καλά! Αυτό σταμάτησε μόλις το 2007 στον απόηχο της Dottie αλλά και της φασαρίας που προκλήθηκε από το Big Bass Record Club (και την κατάρρευση του).
Για να δούν όλοι τι πάστα είναι ο Mike Long, υπάρχει ένα πασίγνωστο περιστατικό, το οποίο παραθέτω πιο κάτω. Υπ'όψιν, δεν ισχύουν τα ίδια για τον Butch ή όποιονδήποτε άλλο προανάφερα, ούτε καν για τον κολλητό του Long, John Kerr... Και πληροφοριακά, σκοπεύω σύντομα (ίσως σε 6 βδομάδες!) να προσπαθήσω να γνωρίσω προσωπικά τον Long.
======
Απρίλος 2001. Ο άγνωστος τότε Jed Dickerson ψάρευε αμέριμνος στην Lake Dixon. Ήταν μια πολύ ήσυχη μέρα, πριν την εμφάνιση της Dottie. Όπως και τις προηγούμενες 2-3 βδομάδες τα πράγματα ήταν υπερβολικά ήσυχα. Ο Jed, που ακόμη μάθαινε τα μυστικά της τέχνης, χρησιμοποιούσε ζωντανά shiners εκείνη την μέρα.
Λίγο μακρύτερα, σε μια άλλη βάρκα, ήταν οι Mike Long και John Kerr, που ήδη ήταν γνωστοί σαν φοβερή δυάδα ψαρέματος τερατολάβρακαων, με αρκετά 15ρια ως 17ρια. Ως επί το πλείστον, τα ψάρια τα έπιανε ο Mike Long (ο οποίος απολάμβανε την δημοσιότητα και συνεχώς προωθούσε τις επιτυχίες του), ενώ ο John Kerr κρατούσε χαμηλό προφίλ και συνήθως ανελάμβανε την βάρκα (είχε όμως και τα δικά του 17ρια, κι ας ζούσε στην σκιά του φίλου του). Μαζί τους εκείνη την μέρα είχαν και ένα τρίτο άτομο. Ούτε αυτοί έκαναν ότιδήποτε, κι ας χρησιμοποιούσαν τα κορυφαία δολώματα της εποχής.
Σε μια φάση κοντά στο μεσημέρι, ένας τερατολάβρακας κτύπησε το δόλωμα του Jed Dickerson. Δεν ήταν γίγαντας στις 12 λίβρες, όμως ήταν το πιο μεγάλο του ως τότε, και 12 λίβρες είναι 12 λίβρες!
Η βάρκα με τους Mike Long, John Kerr, και το τρίτο άτομο, προσέγγισε την βάρκα του Dickerson. Δεν είχαν ξαναγνωριστεί, αν και ο Jed ήξερε ποιοι ήταν οι άλλοι δύο, αφού ο Long συνεχώς προμόταρε τα αποτελέσματα του. Μάλιστα, ο Dickerson ενθουσιάστηκε που θα γνώριζε τον φοβερό Mike Long. Τελικά, ο Long ζήτησε από τον Jed να βγάλει αυτός και o Kerr από μια φωτό με το 12λιβρο. Ο Jed παραξενεύτηκε που ο πασίγνωστιος Long ήθελε να βγάλει φωτό με ένα 12λιβρο, αλλά ο Long του είπε ότι «ήταν για τα στατιστικά που κρατούσε για την λίμνη» και σαν αμοιβή έδωσε στον Dickerson ένα μεταχειρισμένο Mission Fish. Λίγο αργότερα, το 12λιβρο απελευθερώθηκε και ο Jed Dickerson ένιωθε ενθουσιασμένος που είχε γνωρίσει τον τρομερό Mike Long.
Ο ενθουσιασμός όμως κράτησε μόλις δύο μήνες, αφού το επόμενο τεύχος του Sports Afield είχε εξώφυλλο τον John Kerr να κρατάει το 12λιβρο που «είχε πιάσει ο Mike Long»!!! Το τρίτο άτομο στην βάρκα του Long ήταν φωτογράφος / αρθρογράφος του Sports Afield, και έκαναν άρθρο με το ψάρι που έπιασε ο Dickerson, προωθώντας – ποιόν άλλο – τον Mike Long.
Όταν αργότερα ο Dickerson είπε τι έγινε, αρχικά κανείς εκτός των δύο κολλητών του (Mac Weaκley και Mike “Buddha” Winn) δεν τον πίστεψε. Πως μπορούσε ο Long να υποδυθεί με ψάρι που δεν έπιασε? Κι όμως, μόλις το 2006, ο John Kerr είπε τελικά ότι όντως ο Long χρησιμοποίησε το ψάρι του Dickerson χωρίς την έγκριση του. Ο Mike Long, πριν την ομολογία του Kerr, δήλωνε ότι όλα είναι ψευτιές του Dickerson και των φίλων του πού «ήθελαν δόξα στην Dixon, δόξα που δεν τους άξιζε». Από τότε όμως που έγινε γνωστή η παραδοχή του Kerr, ο Long όταν ερωτηθεί απαντά «ουδεν σχόλιο». Ο δε Kerr λέει "We just wanted to use the fish as a tool for the photo shoot. But it was his biggest at the time, and looking back, I guess we didn't give him enough(!) credit"...
Σήμερα, 10 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά δυστυχώς υπάρχει αρκετή πικρία για το συμβάν...
=====
Yπ'όψιν, με τον Predatwr έχουμε ΑΡΙΣΤΗ ΄σχέση! Απλά αρέσκει μας να συζητούμε