"Περί ανεμων και Yδάτων"
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
φιλε Μαριε,
Ο ψαρας με τη βαρκα μολις μα ειδε τα εριξε γλιγορα γλιγορα και εφυγε και δεν φενοταν με καθαρα ο αριθμος οσο για τους αλλους δυο που ηταν με τους προβολης εκανα αναγνωριση της περιοχης και κανενα ιχνος απο αυτοκινητο παρκαρισμενο εκει.
Πηρα τηλ στο τηλεφωνο αυτο αλλα τα στιχεια δεν τα ειχα για να κανς τη καταγγελεια. μην φοβασε και μαλλο θα ξανα παν εκει για να ειναι με τους προβολης πρεπει να γνωριζουν καλα τη περιοχη.
Ο ψαρας με τη βαρκα μολις μα ειδε τα εριξε γλιγορα γλιγορα και εφυγε και δεν φενοταν με καθαρα ο αριθμος οσο για τους αλλους δυο που ηταν με τους προβολης εκανα αναγνωριση της περιοχης και κανενα ιχνος απο αυτοκινητο παρκαρισμενο εκει.
Πηρα τηλ στο τηλεφωνο αυτο αλλα τα στιχεια δεν τα ειχα για να κανς τη καταγγελεια. μην φοβασε και μαλλο θα ξανα παν εκει για να ειναι με τους προβολης πρεπει να γνωριζουν καλα τη περιοχη.
The only source of knowledge is experience
apsavvas wrote:φιλε Μαριε,

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
-
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Ev πολλά χρονια μπροστά petri μου τούτοι

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Εν όπως τις τηλεοράσεις ρε Μάριε μου. Τζίνοι έχουν έχρωμες τζε μεις εμείναμεν στις μονόχρωμες (πράσινο ή πορτοκαλί) τζε συνήθως δείχνουν μόνο σιονούην (marios wrote:Ev πολλά χρονια μπροστά petri μου τούτοι

-
Νομίζω ε σε ασχημη θέση τα κοπέλιαandrea5 wrote:![]()

να παραιτήσουν ολάν!! τζε να πάσιν για ψάρεμα μουρμούρας , και κουρκουναςfISHANDCHIPS wrote:Νομίζω ε σε ασχημη θέση τα κοπέλια![]()
... τι άλλο να κάμουν για να τους προσφέρει ευχαρίστηση ?

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
Ε για αστείο που ρωτάς φαντάζουμε ?marios wrote:σε ποίαν χωρα είναι καταλάβατε?? Αμερική?
Καβο Γκρέκο που ψαρεύκουν τα κοπέλια ... είδα τους μια φορά ... δυτηχως εφάνηκα άτυχος και δεν είδα να φκάλουν ψάρι τζίνη την ώρα ... βασικά εκαψεν με ο ήλιος για το τίποτε

Ausie ως συνήθος!marios wrote: ........ σε ποίαν χωρα είναι καταλάβατε?? Αμερική?

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Δεν λέμε τόπουςfISHANDCHIPS wrote:Ε για αστείο που ρωτάς φαντάζουμε ?marios wrote:σε ποίαν χωρα είναι καταλάβατε?? Αμερική?
Καβο Γκρέκο που ψαρεύκουν τα κοπέλια

Απίστευτα τα κοπέλια. Πιάνουμεν και μεις κανέναν τόνο του χαϊρκού μέσα μέσα και κάμνει έναν κλάσιμο και κάμνουμεν χαρά...
Κοπέλλια Καλημέρα,
Θέλω να μάθω που πουλούν liner για λιμνούες .... εκόντεψα να τελειώσω τες εργασίες μου στον κήπο τζαι έσιη σειρά το liner.
Αν ξέρετε που πουλούν (κατα προτίμηση Λάρνακα, Λεψκωσία) πέστε μου να πάω να τα δω....
επίσης, αν έσιετε κανένα τιπ για καμιά καλή ποιότητα καλοδεχούμενο !
Θενκ γιου !
Θέλω να μάθω που πουλούν liner για λιμνούες .... εκόντεψα να τελειώσω τες εργασίες μου στον κήπο τζαι έσιη σειρά το liner.
Αν ξέρετε που πουλούν (κατα προτίμηση Λάρνακα, Λεψκωσία) πέστε μου να πάω να τα δω....
επίσης, αν έσιετε κανένα τιπ για καμιά καλή ποιότητα καλοδεχούμενο !
Θενκ γιου !
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
εχει στα φυτωρια σολωμου ,στο δαλι ...παραγελεις το τζιαι φερνουν το ,τιμη εν θυμουμαι εν με το μετρο 

ok ..thanks !andrea5 wrote:εχει στα φυτωρια σολωμου ,στο δαλι ...παραγελεις το τζιαι φερνουν το ,τιμη εν θυμουμαι εν με το μετρο
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....