marios wrote:εν μας τα λαλείς καλά !marios pafitis wrote:Ευχάριστο παιδιά![]()
![]()
![]()
Χαράλαμπε δεν είμαι εγώ που εδιάλεξα τα χρώματα εν το γυναικείο φύλο που τα εδιάλεξε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...πρόσεχε να μεν σου διαλέξει je βαλιτσουα..εν θα ερκουμε μαζι σου A
Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Re: Rod Building
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- marios pafitis
εγώ ένα κρατώ βαλίτσα φούξια, εσύ που ένα κρατάς καλάμι φούξια με φούξια οδηγούς εσκεφτικες τοmarios wrote:εν μας τα λαλείς καλά !marios pafitis wrote:Ευχάριστο παιδιά![]()
![]()
![]()
Χαράλαμπε δεν είμαι εγώ που εδιάλεξα τα χρώματα εν το γυναικείο φύλο που τα εδιάλεξε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Attachments
-
- IMG_0237.JPG (60.17 KiB) Viewed 5694 times
Κοπέλλια έβρε τε τα εγώ εννα πιέννω με τον Αντώνη!!!!!!!!marios wrote:εν μας τα λαλείς καλά !marios pafitis wrote:Ευχάριστο παιδιά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
marios pafitis wrote: εγώ ένα κρατώ βαλίτσα φούξια, εσύ που ένα κρατάς καλάμι φούξια με φούξια οδηγούς εσκεφτικες το!
LEONIDAS wrote: Κοπέλλια έβρε τε τα εγώ εννα πιέννω με τον Αντώνη!!!!!!!!
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε που την προειδοποίηση ,έπεσα έξω λίγο πάνω στο χρώμαmarios wrote:εν μας τα λαλείς καλά !marios pafitis wrote:Ευχάριστο παιδιά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Attachments
-
- mp.jpg (60.08 KiB) Viewed 5480 times
-
fISHANDCHIPS
marios wrote:ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε που την προειδοποίηση ,έπεσα έξω λίγο πάνω στο χρώμαmarios wrote:εν μας τα λαλείς καλά !marios pafitis wrote:Ευχάριστο παιδιά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
χαχαχαχαχαχαχ οι ρε πάει του πολλά!!!!!!!!!!!!marios wrote:ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε που την προειδοποίηση ,έπεσα έξω λίγο πάνω στο χρώμαmarios wrote:εν μας τα λαλείς καλά !marios pafitis wrote:Ευχάριστο παιδιά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- chrysanthos9
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
xαχαχα ωραια βαλιτσα αλλα το πουλουκουι κλεφκει την παρασταση

Rememper always someone waiting for you at home
- marios pafitis
Τολυπών απαιτώ να μάθω πως έπεσε στα σηερκασου τούτη η φωτό ????marios wrote:ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε που την προειδοποίηση ,έπεσα έξω λίγο πάνω στο χρώμαmarios wrote:εν μας τα λαλείς καλά !marios pafitis wrote:Ευχάριστο παιδιά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε εχουμεν σας φακελωμένους ούλους μες στο φόρουμ!.. να μεν ξέρουμε με τι τύπους έχουμε να κάμουμε?marios pafitis wrote:Τολυπών απαιτώ να μάθω πως έπεσε στα σηερκασου τούτη η φωτό ????
- marios pafitis
marios wrote:Ρε εχουμεν σας φακελωμένους ούλους μες στο φόρουμ!.. να μεν ξέρουμε με τι τύπους έχουμε να κάμουμε?marios pafitis wrote:Τολυπών απαιτώ να μάθω πως έπεσε στα σηερκασου τούτη η φωτό ????..... με ποιον- ποίαν ήσουν διακοπές ? "εδοκεσε" κανονικά
-
dimitris michael
marie μου απελπιστικά πολλά εχτές jie σήμερα που ψάρι tpt ------ εχτές τρις "λιτσες" 2 έως τρία κιλά η μια ---σήμερα μονο ένα λαβράκι 2,5 κιλά μια λίτσα μισό κιλό jie μια μελανά 300 γραμμάρια ---- μονο ---- μα εν κατάσταση τούτη ολάν να μεν "βρισκουμεν" ψάρι ; 
πελλάρες !!!!!.....αμάν δεν έπιασες "τζεφαλους" δεν έκαμες τίποτε!!dimitris michael wrote:marie μου απελπιστικά πολλά εχτές jie σήμερα που ψάρι tpt ------ εχτές τρις "λιτσες" 2 έως τρία κιλά η μια ---σήμερα μονο ένα λαβράκι 2,5 κιλά μια λίτσα μισό κιλό jie μια μελανά 300 γραμμάρια ---- μονο ---- μα εν κατάσταση τούτη ολάν να μεν "βρισκουμεν" ψάρι ;
Να σας πάρω εγώ σε ένα τόπο κοπέλλια να πελλάνετε στο ψάρι. Είδα το στο youtube!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com