Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- chrysanthos9
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
εβουτισα σημερα λιγη ωρα με μασκα και πεδιλα και φακο μονο για να εντοπισω καμια τρυπα που εχει ψαρια μετα που κανενα 20λεπτο πηγα να ελεγξω μια τρυπα που επιασα πριν λιγο καιρο ενα μεγαλο σαργο. Η τρυπα ειναι κοντα στα συνορα αμμου και πετρων ειναι βα8ος 5 μετρα και ειναι πολυ ευκολο να πιασεις ψαρι εκει γιατι δεν εχει αλλη εισοδο σημερα ειχε μια σφυριδα 1,5-2 κιλα αλλαζουν συχνα τρυπες? να την πιασω? η ειναι μικρη? αν ηταν ροφος θα τον αφηνα αλλα για σφυριδα εν ξερω ποσα κιλα φτανει? ειναι καλα 1,5-2 κιλα?
Rememper always someone waiting for you at home
Χρύσανθε το ελάχιστο μήκος για την σφυρίδα είναι 45 εκατοστά, http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... f=23&t=343
2 κιλά νομίζω δεν φτάνει τα 45 εκατοστά, ίσως 3 και πάνω. Έχει το ίδιο όριο με τον ορφό και τον βλάχο πάντος.
Να πούμεν ότι τούτα τα όριο δεν είναι με βάση πόσο μεγάλο γίνεται το ψάρι αλλά με βάση το μέγεθος που χρειάζεται για να γεννήσει τουλάχιστον μιαν φορά (υποτίθεται).
2 κιλά νομίζω δεν φτάνει τα 45 εκατοστά, ίσως 3 και πάνω. Έχει το ίδιο όριο με τον ορφό και τον βλάχο πάντος.
Να πούμεν ότι τούτα τα όριο δεν είναι με βάση πόσο μεγάλο γίνεται το ψάρι αλλά με βάση το μέγεθος που χρειάζεται για να γεννήσει τουλάχιστον μιαν φορά (υποτίθεται).
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- chrysanthos9
Αν εν κάτω που 45cm νομίζω πρέπει. Επίσης μην εκπλαγείς να την βλέπεις 2 κιλά κάτω που το νερό τζε να την φκάλεις πάνω τζε να είναι 1 με το ζόριν. Πάντος το θετικό είναι ότι παρόλο που είσαι μιτσίς και άπειρος σχετικά εμπίκες σε τούτην την διαδικασία να το σκεφτείς και να ρωτήσειςchrysanthos9 wrote:δλδ να την αφηκω?

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
ρε Χρυσανθε παρε την ριγα και μετρα την ρε πριν να της την πυρκολησεις... Μια σφυριδα 1.5-2 κιλα ειναι αρκετα μεγαλο (σε μεγεθος) ψαρι, σε συγγριση με ενα ορφο 1.5 κιλο φενετε αρκετα πιο μεγαλη. Μαλλον δεν θα ειναι τοση γιατι αν ηταν νομιζω ηταν να της την αψεις πιλε και δεν θα ρωτουσες.
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
- chrysanthos9
mariosko wrote:ρε Χρυσανθε παρε την ριγα και μετρα την ρε πριν να της την πυρκολησεις... Μια σφυριδα 1.5-2 κιλα ειναι αρκετα μεγαλο (σε μεγεθος) ψαρι, σε συγγριση με ενα ορφο 1.5 κιλο φενετε αρκετα πιο μεγαλη. Μαλλον δεν θα ειναι τοση γιατι αν ηταν νομιζω ηταν να της την αψεις πιλε και δεν θα ρωτουσες.
νομιζεις......................... αν ηθελα να τιν επιανα σημερα ηταν να παω σπιτι να πιασω το ψαροτουφεκο και να την πεξω μολις την ειδα αφηκα την τζαμε και εσυνεχισα την ερευνα μου..........

αλοπως δεν το διατυποσα καλα φιλουι μου. οτι θελεις καμε
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
ειναι κανεις απο Παφο πλευρες να μας πει τι θάλασσα επικρατει?
- chrysanthos9
επιφανειακο κυμμα καλες ορατοτητες αλλα για να ειναι λαντα πρεπει να ερτεις πρωι ως τις 11
- chrysanthos9
mariosko wrote:αλοπως δεν το διατυποσα καλα φιλουι μου. οτι θελεις καμε
σορρυ που σου παντησα επιθετικα

- chrysanthos9
ρε κοπελια να πιστεψω οτι κανενας εν επιε να βουτισει τουτο το ΣΚ με τετοιες λαδιες και φανταστικες ορατοτητες?
επιαμεν εχτες ενα 6ωρω ψαρια ειδαμε αλλα πολυ φοβισμενα πιασαμε 1 σαργο που τους 10-15 που ειδαμε μια στηρα σε ενα συρτο για σορκους με εφνιδιασε και αργησα για βολη και χαθηκε στο σκοτεινο απορθητο της θαλαμι next time ενα ξεψαρισμα που το ζευγαρι μου σε ακανομουτη 1.5 κιλο περιπου εν εφτασα εγκαιρα για δευτερομα και το 75αρακι του δεν ειχε μουλινε
τελικα εφκηκαμε με 4 κουρκουνες 1 σορκο ενα κακαρελο 5-6 σκαρους και 2 οχταποδια που το ζευγαρι μου ελυσαμεν εχτες στη θαλασσα
θα παω και το απογευμα για σορκους αποκλιστηκα με ψαχτηρι σε κατι πλακες που εντοπισαμε εχτες σε μια μεγαλη εχταση αμμου και ειδαμε αρκετα ψαρια εκει stay tuned

- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
εισαι πολλα ωραιος... το ζευγαρι μου σημερα επιασεν ενα καλαμαρι (αν ειναι δυνατον) σιγουρα πανω που κιλο.... εν να βαλω φοτο υστερα
I live my life a breath at a time
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Χριστόδουλος Ρούσος κύριοι, ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο του ψαροντούφεκου!!!c.nadiotis wrote:εισαι πολλα ωραιος... το ζευγαρι μου σημερα επιασεν ενα καλαμαρι (αν ειναι δυνατον) σιγουρα πανω που κιλο(1350).... εν να βαλω φοτο υστερα

Είσαι ωραίος σύντροφε!!!
- Attachments
-
- DSCN0450.JPG (423.56 KiB) Viewed 4989 times
-
- DSCN0452.JPG (363.8 KiB) Viewed 4984 times
- AggelosLRK
εκεινο το ψαρακι τι ειναι?ηταν μεσα στην τρυπα και δεν το υπολογισε?φταιει το ψαρι?
- c.nadiotis
Πίγγα 700γρ, καθόλου άσχημο για ένα αρχάριο, με καρτέρι στα 17 μετρά, ξέρω πανάρχαιους ψαροντουφεκάδες που δεν θα της χαρίζονταν, για αυτό πες ένα μπράβο στον μικρό, αν θες, και άσε την παιδαγώγηση των νέων ψαροντουφεκάδων σε αυτούς που αφιερώνουν τις εξορμήσεις τους για να τους μάθουν να ψαρεύουν ΠΡΩΤΑ με ασφάλεια. Τα δεοντολογικά μεγέθη θα έρθουν και αυτά με τον καιρό τους.
Παρεμπίπτοντος, ο επίλογος του καλαμαριού:
Παρεμπίπτοντος, ο επίλογος του καλαμαριού:
- Attachments
-
- DSCN0458.JPG (369.24 KiB) Viewed 4955 times