Σοβαρομιλάς ρε φίλε; Έτυχε μου πολλές φορές να πιτύσουν αίμα γύρω από το μάτι μου, αλλά δεν το ήξερα πως υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης αν μπει μέσα στο μάτι. Εμένα έτυχε μου να με τσιμπίσει αμερικάνος αλλά ευτυχώς ήταν μικρός και σχεδόν ψοφισμένος. Επρίστηκε λίγο το δάκτυλο μου αλλά εν έφεφκα με τίποτε, τζίντη νύχτα έπιασα 10 σορκούς..!!ps1xas wrote:Λεβέντη μου τι μου εθυμισες... που σε άφηκα μονο σου πάνω στη παραλια... και εβουρουν πρώτες βοήθειες...
Παιδιά εμενα μου έτυχε μια φορα με αμερικανο και μια φορα με μονοδολι να πιτισουν το αίμα τους στο μάτι μου καθώς τους δόλωνα.. με αποτέλεσμα να φουσκώσει το μάτι μου και να παω πρώτες βοήθειες.. αν είχα κολλύριο μαζι μου θα ήταν όλα oκ.
υπαρχει καμια ενεση απο φαρμακεια με την οποια να μπορουμε να αποφυγουμε τα χειροτερα σε περιπτωση που μας δακκασει?Greg wrote:σε οσους ψαρευουν σε φραγματα, διοτι κυκλοφορουν φιδια..
Για αυτό παιδκιά παρετάτε το spinning στο ψάρεμα στους φράκτες, εν επικίνδυνο!!Greg wrote:το φιδι φιλε σε δαγκωνει αμαν το πατησεις συνηθως , δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να ερτει να μας δακκασει οπως καθουμαστε και ψαρευουμε... μονο την ωρα που κινουμαστε να βρουμε ποστο διατρεχουμε τον κινδινο.. καποιος εκαμμε πελλαρες την τελευταια φορα που επιαμε ψαρεμα και το φιδι επιε και εκρυφτικε μεσα στην τσεντα του γιαννη
Μα ποιός εν τούτος?Greg wrote:το φιδι φιλε σε δαγκωνει αμαν το πατησεις συνηθως , δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να ερτει να μας δακκασει οπως καθουμαστε και ψαρευουμε... μονο την ωρα που κινουμαστε να βρουμε ποστο διατρεχουμε τον κινδινο.. καποιος εκαμμε πελλαρες την τελευταια φορα που επιαμε ψαρεμα και το φιδι επιε και εκρυφτικε μεσα στην τσεντα του γιαννη
Πέστα χρυσόστομε!konstantinos kalogir wrote:Για αυτό παιδκιά παρετάτε το spinning στο ψάρεμα στους φράκτες, εν επικίνδυνο!!Ξεκινήστε το μπολονέζ και το εγγλέζικο!! Εκτός που το φίλο τον Ρολάνδο ο οποίος πάει τα καλά με τα φίδια, εν ο μόνος που δικαιούται spinning
Ξεχάνεις Πολεμιθκια περσι που ηταν να πατήσης την φίνα μες το μονοπάτι.Ηταν να σε ξαπολύσω και να προχωρήσωGreg wrote:το φιδι φιλε σε δαγκωνει αμαν το πατησεις συνηθως , δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να ερτει να μας δακκασει οπως καθουμαστε και ψαρευουμε... μονο την ωρα που κινουμαστε να βρουμε ποστο διατρεχουμε τον κινδινο.. καποιος εκαμμε πελλαρες την τελευταια φορα που επιαμε ψαρεμα και το φιδι επιε και εκρυφτικε μεσα στην τσεντα του γιαννη
Σωστός, καλά να έχουμε μαζί μας τζε ένα αντισηπτικό, bedatin ή κάτι παρόμοιο.AggelosLRK wrote:Εγω θυμουμαι 1 παππου με την αντενα του που του εμπηκε η πραγκαρολα στο δαχτυλο και αντι να φυγει,εδεσε αλλη και συνεχισε το ψαρεμα με την πραγκαρολα μεστο χερι του...
Εγω το καλοκαιρι εσχισα το δαχτυλο του ποδιου μαζι με τα νευρα πανω στους βραχους και τωρα δεν μπορω να το κουνησω επαθε ζημια.Ευτυχως υπηρχε κουτι πρωτων βοηθειων και απεφυγα την μολυνση γιατι οι βραχοι εχουν εκατομμυρια βακτηρια